Zara7Puno hvala na brzom odgovoru 😊 probala sam sve što postoji na tržištu (5 vrsta vaginaleta) osim oralnih antimikotika koje ne smijemo u trudnoći, nažalost mirna budem samo par dana i onda ponovno isti simptomi :( nadam se da ću je sutra uspjet dobiti da kaže što dalje!
Ja ti imam candidu stalno. Gyno nešt od Krke mi je dala sad zadnje.. 7 dana vaginaleta. Canesten ne pomaže. Rekla mi je izbaci šećer i brašno i one će se smirit. Ništa torte, kolači ni slatkiši
Hvala ti! 🥰 Ja imam u kontinuitetu, slabo mi išta pomaže. Trudim se regulirati sve navedeno 😌 nadam se da će se bar nakon trudnoće povući, baš sam luda više 🤯 javi ako ti nešto od preparata baš pomogne na duže staze 😙
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutroo svima 😊
Čestitke na super pregledima 🥳🥳
______
Znam da je bila tema već, al ne sjećam se zaključka. Koje kreme za sunčanje su sigurne u trudnoći? Jel ima neka da se krenula sunčati već pa da je upućena?😎🌞🌡
Ja se isto nadam da netko vec ima preporuku 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prijavljujem uredan pregled, sve je u najboljem redu sa bebicom, velicinom odgovara 20om tjednu iiii stiže još jedan dečkić u ekipu☺️☺️ ako se jajca ne povukupa ispadne curka😅🙈
Cestitke 💙
Jutroo svima 😊
______
Znam da je bila tema već, al ne sjećam se zaključka. Koje kreme za sunčanje su sigurne u trudnoći? Jel ima neka da se krenula sunčati već pa da je upućena?😎🌞🌡
Ja sam albino plava i imam alergiju na sunce tako da koristim SPF na licu cijele godine a već sad i po prsima i rukama kad izađem iz kuće. U trudnoći se preporučuju mineralni SPF-ovi. Ja koristim Heliocare trenutno sa Notina jer ima dosta preporuka skincare youtuberica koje pratim 😁 ali svaki mineralni i drogerijski će bit ok!
Jutroo svima 😊
______
Ja sam nedavno isto pitala za sunčalice, ali nije bilo nikakvog konkretnog odgovora. Možda je bilo rano za razmišljanje o tome. Malo sam proucavala, najbolje su kreme sa mineralnim faktorima. Naisla sam na olival mineral KIDS 30 faktor i Biobazin mineralni losion 30 faktor, 50 faktor nisam trazila, ali izbor je i veci.
Problem kod takvih krema je sto se jako tesko razmazuju, pa koza ostane bijela. 🙈 Nisam vise pametna. Obzirom da cu na moru biti ukupno 10 dana, razmisljam i o nekoj kvalitetnoj kremi s kemijskim faktorom. 🤷♀️
Ajme Sanjarka 🤣🤣🤣 koja duljina duljina cerviksa 🤣 tvoj malac je duplo zasticen 😊
Moj je oko 37mm...kalav je takav ne, moj je 🤣🤣
.
Marija, sigurna sam da ne sve uredu s bebom, jos je mala i ne moras osjetit svaki dan, a i puno spava i ima prostora. Tako je i meni bilo. Smirila bih se, stavila ruku iznad gacica i zamisljala bebu i javio bi se 🥰
Imam ti ja curenje mlijeka od 23 tjedna. Ne svaki dan, i vise iz desne dojke. Probudim se s flekama na pidzami 😆
.
Cure sretno na pregledima ❤❤❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutroo svima 😊
______
Ja sam nedavno isto pitala za sunčalice, ali nije bilo nikakvog konkretnog odgovora. Možda je bilo rano za razmišljanje o tome. Malo sam proucavala, najbolje su kreme sa mineralnim faktorima. Naisla sam na olival mineral KIDS 30 faktor i Biobazin mineralni losion 30 faktor, 50 faktor nisam trazila, ali izbor je i veci.
Problem kod takvih krema je sto se jako tesko razmazuju, pa koza ostane bijela. 🙈 Nisam vise pametna. Obzirom da cu na moru biti ukupno 10 dana, razmisljam i o nekoj kvalitetnoj kremi s kemijskim faktorom. 🤷♀️
Postoji mineralna i kemijska od UV zraka.
Mineralna odbija suncevu svjetlost od koze (zato je bijela i teze se razmazuje, uvijek preporuka za djecu), a kemijska pretvara suncevu energiju u toplonsku (zna zagrijat kozu, pecnut)
Jedina mineralna krema je ona koja sadrzi u sastavu i CINKOV OKSID i TITAN DIOKSID. Prava mineralna krema, s takvim sastavom ne postoji 50SPF, max je 30SPF.
Jos razlila je sto kemijski trebate cesce obnavljat nego mineralni.
Nemam neku kremu koju bi preporucila ili jednu ili drugu. Probala sam ih dosta. Ono sto mi je botno da nema alkohola (nije svaki alkohol u kremama los) parabena, parafina.
Jos ako netko ima osjetljivu kozu, preporula je mineralni faktor.
Nadam se da sam pomogla 😊
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ajme Sanjarka 🤣🤣🤣koja duljina duljina cerviksa 🤣 tvoj malac je duplo zasticen 😊
Moj je oko 37mm…kalav je takav ne, moj je 🤣🤣
.
Marija, sigurna sam da ne sve uredu s bebom, jos je mala i ne moras osjetit svaki dan, a i puno spava i ima prostora. Tako je i meni bilo. Smirila bih se, stavila ruku iznad gacica i zamisljala bebu i javio bi se 🥰
Imam ti ja curenje mlijeka od 23 tjedna. Ne svaki dan, i vise iz desne dojke. Probudim se s flekama na pidzami 😆
.
Cure sretno na pregledima ❤❤❤
😂😂😂😂😂
Mene brine hoce li se moj ikad skratiti da rodim 😂😂
Nisam nigdje nasla info da moze biti toliki 😅
Mačkica🙃muž je na svakom pregledu sa mnom, od prve trudnoće. Doslovno svakom, od tova kada sam prokrvarila u 15 tjednu, pa sve do poroda carskim.
I do sada isto ide na svaki pregled. 🥰
Ovde dozviljavaju i privatnici i klinike tatu na pregledu, što je meni veliko olakšanje, sa druge strane mi je ljepo da i on doživi sve sa mnom i od pocetka bude uključen u sve.
Ako imaš priliku i dr dozvoljavaju bilo bi ljepo.
Jooj blago tebi. I svima ostalima kojima mogu muževi sa vama. Kod moje ginekologice trenutno stoji na vratima da zbog situacije moli da dolazimo bez pratnje ukoliko nije prijeko potrebno.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
U mog isto nema pratnje
Sortiraj odgovore
Najstariji