Lyra ❤ Cuvaj decke 😊
Jana ja isto razmisljam di je taj trudnicki sjaj, meni stalno neke tegobe i problemi, od pocetka 😅
Sro se hrane tice, jedem kao i inace, mogu malo vise pojesti kolicinski. Jedino mi se vise jede slatko, a inace ga bas ne jedem, nemam potrebu. I sladoled iz Mekica bih svaki dan 😂
Bila sam jucer na pregledu, sve je super, beba je par dana manja, ali nista cudno jer sam i ja mala 😁 Ali mala je turbo aktivna, jedva ju izmjeri. 730 g. Ja sam na +5, ali mi se cini da je sve u trbuhu, bas je velik, ne primjecujem da se igdje drugdje vidi.
https://ibb.co/8BM19qT Pozdrav od bebe, jedva je uhvatila fotku, dvije, tu su ruke, noge, sve odjednom drzi 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja sam ovih dana na vikendici i internet je ovdje Boze sačuvaj pa uspijem vas pročitati ali ne i javiti se😏
Sto se hrane tiče oduvjek sam bila “gurman” ili sto bi se kod nas reklo poguzija🤣🤣 Pa tako i sad ali sam zadnjih dana skrooz izbacila slatkiše i sve vrste šećera pa sam poprilično nervozna zbog toga 😆 Nervirao me vjetar sto je jutros puhao 🤣
A čudnih kombinacija nemam, jedino sto mogu jesti npr čokoladu pa poslije toga kiseli krastavcic 😆 zajedno ne ali nemam redoslijeda,mislim da nisam nikad ni imala pa ne vežem to za trudnoću hah
Sad sam ubacila musli za doručak i eventualno međuobrok.
Šta vi jedete u toku dana da je zdravo a ukusno?
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Trudnoća je kad za ručak pojedem 3 puta više od muža koji ima 195cm i preko 100 kila... 🤣🤦🏻♀️
Trudnoća je kad odeš u ducan i ne kupiš ništa sebi 😂🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Tocno 😂😂 Vise nista ne gledam za sebe nego za bebu 😆
Moj malac lupa sve jace i jace i sa svih strana. Ali nije vise tako nisko kao sto je bio
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozz curke pratim vas na forumu al nikako da se javim. Trudna sam 15 tj. Zanima me dal baš jako pazite što jedete. Mislim na suhomesnato, razme sireve radi one bakterije listerije. Ja sam već luda. Svako malo ak pojedem nešto najčešće salata jer ostalo ni ne jedem se bojimmda sammse zarazila naravno ako sumnjam ili znam da nije baš temeljito oprano. Luda sam već. Dođe mi da se odem testirat već sam jednom pitala doktora pa me onak malo kao oprao da što paničarim
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Tocno 😂😂 Vise nista ne gledam za sebe nego za bebu 😆
Moj malac lupa sve jace i jace i sa svih strana. Ali nije vise tako nisko kao sto je bio
Sve mi je jasno 😂 najslađa kupnja :33
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozz curke pratim vas na forumu al nikako da se javim. Trudna sam 15 tj. Zanima me dal baš jako pazite što jedete. Mislim na suhomesnato, razme sireve radi one bakterije listerije. Ja sam već luda. Svako malo ak pojedem nešto najčešće salata jer ostalo ni ne jedem se bojimmda sammse zarazila naravno ako sumnjam ili znam da nije baš temeljito oprano. Luda sam već. Dođe mi da se odem testiratveć sam jednom pitala doktora pa me onak malo kao oprao da što paničarim
Ja nista ne pazim osim sto tunu iz konzerve ne jedem cesce od jednom tjedno (volim ju bas 🤣).
Pa realno i panicaris, ali ako ce te test smirit, odi privatno na test :)
👦 11/2017 👶 9/2020
Pozz curke pratim vas na forumu al nikako da se javim. Trudna sam 15 tj. Zanima me dal baš jako pazite što jedete. Mislim na suhomesnato, razme sireve radi one bakterije listerije. Ja sam već luda. Svako malo ak pojedem nešto najčešće salata jer ostalo ni ne jedem se bojimmda sammse zarazila naravno ako sumnjam ili znam da nije baš temeljito oprano. Luda sam već. Dođe mi da se odem testiratveć sam jednom pitala doktora pa me onak malo kao oprao da što paničarim
Ja nista ne pazim osim sto tunu iz konzerve ne jedem cesce od jednom tjedno (volim ju bas 🤣).
Pa realno i panicaris, ali ako ce te test smirit, odi privatno na test :)
Čini se da ću morat da smirim svoje fantazije. Moram samo nać gdje ima.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji