Pozdrav cure 😊 nadam se da ste se odmorile za vikend!
Jackie hvala na dojavi, ima kul stvari. Kakvu si vreću za spavanje uzela, vidim da ima više izbora, s nožicama ili bez, zimske i ovakve onakve, baš ne znam što je pametnije 😶
Uf ja bas volim vrece za spavanje. S obzirom da se stalno otkrivaju (citaj ujutro je sva posteljina na podu), moje cure su spavale u vrecama do 7.god. Od tada nose pidzame iz jednog komada 🥰
Ponosna mama, i vi imate dvije cure i sada stize beba? znaš li spol?
Koliko su tvoje cure stare?
Ti si nam isto iz Splita 😊
Moje cure su 9 i 6 godina...i nifty u petak kaze da nam stize jos jedna curica ;)
Jesam,iz ST....koliko nas je tu iz St?
Hej curke moje, samo da vam se javim. Izasla sam napokon iz bolnice danas, najgore je stvarno iza mene. Dalje cemo dan po dan. Zelim vam svima najljepse bebice na svijetu i uzivajte u njima svaki dan.
Bile ste divna potpora, hvala vam ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hej curke moje, samo da vam se javim. Izasla sam napokon iz bolnice danas, najgore je stvarno iza mene. Dalje cemo dan po dan. Zelim vam svima najljepse bebice na svijetu i uzivajte u njima svaki dan.
Draga saljem ti veeeliki zagrljaj, ne znam sta drugo da ti recem osim da isijavas velikom snagom i hrabroscu i zelim ti svu srecu dalje ♥️
Hei draga nadam se da je sve dobro prošlo ❤ drži se i samo hrabro naprijed, tvoja bebica te čeka ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Draga Hera, drži se.
Cure, da li se kojoj od vas počeo ljuštiti pupak?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Čuvaj se draga Hera, brz oporavak želim ❤❤
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Hera, bas sam razmisljala danas o tebi. ❤ Zelim ti brz oporavak na svim mogucim razinama. Grlim!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bas sam se nacitala, nisam par dana bila u toku. Zelim vam svima Sretan Majcin dan sa zakasnjenjem 😊 Cestitam na dobrim pregledima!
Nekako kad lijepo vrijeme vecinom sam vani samo osjetim da se umaram sve vise. I kile su mi na 65. Krenulo debljanje 😂
Sto se tice godina, ja sam na 33 za koji mj 34.
Za Lisui ako je jos koja cura iz Rijeke, danas sam u Mani Outletu nasla trudnicke hlace (trenerka)za 30kn i majicu trudnicku za 25kn. Ali ima jos toga nije mi se dalo pretrazivat i naravno najvise sam kupila za svog misica ima super stvari a sve je pamuk i ok je!
Ozbiljno 😄 kako dobro ja nisam ni znala da imamo mana outlet, gdje je? Poslikaj robicu 😍
U Građi na Kukuljanovu je otvoren prije par dana, svakako odi. Ima za trudnice stvari a i za djecu. Poslikam sutra pa stavim 🥰🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Draga Hera, drži se.
Cure, da li se kojoj od vas počeo ljuštiti pupak?
Meni je.. uopce nisam isla za tim dok sad nisam procitala da si pitala. Vidim da mi se ljusti, zbog cega je to?
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Hera Drzi se i stvarno kapa do poda na hrabrosti i koliko si jaka zena ❤
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji