Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    11. Svibanj 2021. 07:57

Dobro jutro svima. 
    Hera drago mi je da si se javila, svu srecu ti zelim ❤
    Sanjarka sretno danas i bez straha, vjerujem da je sve u redu ❤
    Sretno danas i ostalima na pregledu! ❤
    Meni zadnje vrijeme svako malo ujutro curi krv iz nosa, pitat cu na pregledu doktora jel to okej. Ima koja slican problem? Citala sam da je to normalno, ali opet nije mi svejedno, inace mi nikad nije isla krv iz nosa.

SweetDream15
    11. Svibanj 2021. 08:04

Leah

Dobro jutro svima.
    Hera drago mi je da si se javila, svu srecu ti zelim ❤
    Sanjarka sretno danas i bez straha, vjerujem da je sve u redu ❤
    Sretno danas i ostalima na pregledu! ❤
    Meni zadnje vrijeme svako malo ujutro curi krv iz nosa, pitat cu na pregledu doktora jel to okej. Ima koja slican problem? Citala sam da je to normalno, ali opet nije mi svejedno, inace mi nikad nije isla krv iz nosa.

Ne brini to je normalna stvar, u trudnoći ženama pucaju kapilare u nosu i izazivaju curenje krvi iz nosa. Zbog toga ti možda noću bude nos začepljen što se naziva trudnički nos. ☺️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• buhtlica34
    11. Svibanj 2021. 08:50

Hera draga, drži se, želim ti svu sreću i snagu ovoga svijeta <3
    Cure, sretno na pregledima, Sanjarka88 sve će biti ok, uz tebe smo svi :D
    Moj sljedeći pregled je 24.5, pa samo zapiši kad stigneš, uspila sam danas dobiti svoju gin konačno... 

• monalisa
    11. Svibanj 2021. 08:52

Pozdrav svima, bio je ovo tezak tjedan za nas, imali smo smrtni slucaj u blizoj obitelji pa sam se maknula sa foruma, a usto saznali da mi stric ima rak u podmakloj fazi 😔 malo cu se maknuti dok ne dodem k sebi od svih dogadaja pa nemojte zamjerit, moram se sabrati u glavi i misliti na bebicu, javim se kad obavim pregled, a do onda sretno svima na pregledima, mazite busice i uzivajte. ❤❤

little baby
    11. Svibanj 2021. 09:00

monalisa

Pozdrav svima, bio je ovo tezak tjedan za nas, imali smo smrtni slucaj u blizoj obitelji pa sam se maknula sa foruma, a usto saznali da mi stric ima rak u podmakloj fazi 😔 malo cu se maknuti dok ne dodem k sebi od svih dogadaja pa nemojte zamjerit, moram se sabrati u glavi i misliti na bebicu, javim se kad obavim pregled, a do onda sretno svima na pregledima, mazite busice i uzivajte. ❤❤

Drži se monalisa! Uzmi si vremena❤😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

freya_444
    11. Svibanj 2021. 09:11

Sanjarka88 🦔

Meni je popodne pregled pa vam se javim

Uzasno uzasno me strah i stalno razmišljam o tom naboru i sta ako se nije apsorbirao 😭
    Ili nesto sta tek trebamo otkriti
    Ma joj……

Rita sretno danas 🍀

Draga, sretno na pregledu i nemoj se brinuti 💖😍 
    Bit će to sve okej vidjet ces 🤗🤗💞

Lucija 16.12.2021.💗

• sunce7
    11. Svibanj 2021. 09:46

Sanjarka sretnoo❤️
    Leah meni curi krv iz nosa otpocetka trudnoce, bez brige.
    Mi obavili veliki anomaly, sve uredu Bogu hvala sad mogu mirno na odmor. Bebac sjedi nece da se pokaze al doktor misli da je cura.🙊
    Sretno svim curama❤️❤️

Zara7
    11. Svibanj 2021. 10:05

Pozdrav cure 😊
    Jackie, Ponosna mama hvala na savjetima, i meni se vreća čini super praktična stvar, uzmem svakako 😊
    Hera drži nam se, uzmite si vremena, zacijelite i onda u nove pobjede i životne radosti, bit ćete prekrasni roditelji uskoro ❤
    Monalisa žao mi je, uzmi si vremena i vrati nam se kad budeš spremna, čekamo te 😊
    Sanjarka mogu mislit kakav ti je grč sad, ali kad 40 cura stoji uz tebe i šalje pozitivne misli, mora bit dobro 💓 nadam se da će sve bit savršeno🤗
    Sunce 🌞7️⃣ čestitke na super anomalyju, sad opuštanje 🤗🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

ivkica
    11. Svibanj 2021. 10:16

Da li kad osjećate peckanje onako u dijelu trbuha?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

eemine4
    11. Svibanj 2021. 10:17

Hera svu sreću ti želim najgore je iza tebe ❤️ 

Sanjarka sretno danas , držim fige da sve bude ok ❤️

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.