Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    10. Svibanj 2021. 15:58

Sanjarka88 🦔

Kinderkraft mi stvarno izgledaju kao dobra kolica
    Ali skepticna sa prema njihovim as
    Zna li tko kako su prosla na testiranju?

Ne, ja sam trazila, za adac sam nasla jedino za njihovu AS od 9-36kg da je super prosla na testu, a ova standardna AS 0+ ima cini mi se oznaku ECE R44 / 04 sta je ustvari najosnovnije sta mora imati da bi prosla test sigurnosti. S obzirom da sam se mislila uzet cybex kolica koja su mi 2000kn skuplja nego ova, a iskreno i ruznija, rađe cu za 1000kn uzet posebno cybex AS u slucaju da je ova bas koma.

• Sorellina3
    10. Svibanj 2021. 16:02

FlipFlop

Mene trbuh toliko svrbi da više nema što nisam probala, kao da mi ništa ne može nahraniti kožu. Ulja, kreme, sve sam probala za trudnice što je dostupno osim kokosovog ulja, to mi još preostaje ovaj tjedan. I ono što nisam probala, a što bi moglo pomoći i planiram to uvesti je pijenje 3 litre vode na dan.
    Netko je pitao za kreme za sunčanje u trudnoći, pa se pitam i ja, što koristite?

Meni je jako dobra Stretch marks cream od Mustele,mazala se s njom u prve dvije trudnoce i niti striju nisam dobila....mada genetika je tu presudna.

• Sorellina3
    10. Svibanj 2021. 16:06

ponosna.mama

Zara7

Pozdrav cure 😊 nadam se da ste se odmorile za vikend!
    Jackie hvala na dojavi, ima kul stvari. Kakvu si vreću za spavanje uzela, vidim da ima više izbora, s nožicama ili bez, zimske i ovakve onakve, baš ne znam što je pametnije 😶

Uf ja bas volim vrece za spavanje. S obzirom da se stalno otkrivaju (citaj ujutro je sva posteljina na podu), moje cure su spavale u vrecama do 7.god. Od tada nose pidzame iz jednog komada 🥰

Ponosna mama, i vi imate dvije cure i sada stize beba? znaš li spol?

• ponosna.mama
    10. Svibanj 2021. 16:24

Sorellina3

ponosna.mama

Zara7

Jackie hvala na dojavi, ima kul stvari. Kakvu si vreću za spavanje uzela, vidim da ima više izbora, s nožicama ili bez, zimske i ovakve onakve, baš ne znam što je pametnije 😶

Uf ja bas volim vrece za spavanje. S obzirom da se stalno otkrivaju (citaj ujutro je sva posteljina na podu), moje cure su spavale u vrecama do 7.god. Od tada nose pidzame iz jednog komada 🥰

Ne znam jos, nadam se da ce mi uspit vidit na sljedecem pregledu 🤞🏼

Sanjarka88
    10. Svibanj 2021. 16:44

Sorellina3

ponosna.mama

Zara7

Koliko su tvoje cure stare?
    Ti si nam isto iz Splita 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Svibanj 2021. 16:46

ponosna.mama

Sanjarka88 🦔

Ne, ja sam trazila, za adac sam nasla jedino za njihovu AS od 9-36kg da je super prosla na testu, a ova standardna AS 0+ ima cini mi se oznaku ECE R44 / 04 sta je ustvari najosnovnije sta mora imati da bi prosla test sigurnosti. S obzirom da sam se mislila uzet cybex kolica koja su mi 2000kn skuplja nego ova, a iskreno i ruznija, rađe cu za 1000kn uzet posebno cybex AS u slucaju da je ova bas koma.

Ja zato sam vise sklonija 2u1 kolicima pa da mogu birati as ali evo pojma nemam sta bi i kako bi
    Glava me boli od razmišljanja 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tratinčica12
    10. Svibanj 2021. 17:36

Zara7

Uglavnom sam uletila na stranicu i pod Odmah dostupno vidila par vreća. Naručila sam zapravo unaprijed vreću - Muslin vreća za spavanje s nogavicama, veličina S (piše da je od 4-12 mj). Pa sam skontala da taman dok malo naraste da nije skroz sitan, pa mu može fino i tijekom proljeća, ljeta i rane jeseni. Već je bila na sniženju, i uz kod ispala 130 kn. Što mi je za takve vreće super cijena ☺☺ 
    Gledala sam i na drugim stranicama vreće istog materijala, tipa Dada i Rocco i iziđu duplo više.

-
    A ne znam iskreno čime se pokrivaju novorođenčad rođena u jesen. Neka dekica, ili zimska vreća ona bez nogavica? 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Mislim da je netko spominjao da ima u C&A, možda i H&M-u takvih?
    Šta kažu mame koje već imaju djecu? Čime te ih pokrivale na početku? 😊☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

little baby
    10. Svibanj 2021. 17:43

Sanjarka88 🦔

ponosna.mama

Sanjarka88 🦔

Ja zato sam vise sklonija 2u1 kolicima pa da mogu birati as ali evo pojma nemam sta bi i kako bi
    Glava me boli od razmišljanja 😂

Zato ja nemam tih problema,imam kolica od proslih dvoje klinaca. U super stanju su tako da ostaju i za treceg bebana.
    Sto se tice pokrivanja,moji su bili u vrecama za spavanje od prvog dana. Curka je doduse bila ljetna beba pa je bila kratko u tankoj vreci,a kasnije po zimi se bez problema opet navikla. Mali je proljetna beba pa je i on bio u nekoj tanjoj vreci i nisam ih preko pokrivala. Mozda bas po zimi zimi sam preko vrece jos ih pokrila dekicom. Ovisi koliko je debela vreca bila. Meni su te vrece zakon iskreno

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Kiky 🥰
    10. Svibanj 2021. 18:37

Bas sam se nacitala, nisam par dana bila u toku. Zelim vam svima Sretan Majcin dan sa zakasnjenjem 😊 Cestitam na dobrim pregledima!
    Nekako kad lijepo vrijeme vecinom sam vani samo osjetim da se umaram sve vise. I kile su mi na 65. Krenulo debljanje 😂
    Sto se tice godina, ja sam na 33 za koji mj 34.
    Za Lisu i ako je jos koja cura iz Rijeke, danas sam u Mani Outletu nasla trudnicke hlace (trenerka)za 30kn i majicu trudnicku za 25kn. Ali ima jos toga nije mi se dalo pretrazivat i naravno najvise sam kupila za svog misica ima super stvari a sve je pamuk i ok je!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Svibanj 2021. 19:14

Kiky 🥰

Bas sam se nacitala, nisam par dana bila u toku. Zelim vam svima Sretan Majcin dan sa zakasnjenjem 😊 Cestitam na dobrim pregledima!
    Nekako kad lijepo vrijeme vecinom sam vani samo osjetim da se umaram sve vise. I kile su mi na 65. Krenulo debljanje 😂
    Sto se tice godina, ja sam na 33 za koji mj 34.
    Za Lisui ako je jos koja cura iz Rijeke, danas sam u Mani Outletu nasla trudnicke hlace (trenerka)za 30kn i majicu trudnicku za 25kn. Ali ima jos toga nije mi se dalo pretrazivat i naravno najvise sam kupila za svog misica ima super stvari a sve je pamuk i ok je!

Ozbiljno 😄 kako dobro ja nisam ni znala da imamo mana outlet, gdje je? Poslikaj robicu 😍

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.