Cure iz Zga, doktorica mi je pustila uputnicu za Urinokultura, ABG, broj klica, Uputnica glasi Medicinska mikrobiologija s parazitologijom. Jel to nosim mokraću na Štampara ili negdje drugoi? Zaboravila sam pitati, a nema šanse da je opet dobijem na telefon...
Mislim to vidim preko eZdravlje portala da mi je pustila uputnicu i šta piše u njoj
Cure iz Zga, doktorica mi je pustila uputnicu zaUrinokultura, ABG, broj klica, Uputnica glasiMedicinska mikrobiologija s parazitologijom. Jel to nosim mokraću na Štampara ili negdje drugoi? Zaboravila sam pitati, a nema šanse da je opet dobijem na telefon…
Heeej :)
Ja sam ti to nosila u svoj Dom zdravlja. Pa ako imas u kvartu DZ mozes tamo. Štamparu sam nosila samo briseve. Sad si vrtim film i ne mogu se sjetit da sam vidjela koga sa urinom..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja sutra nosim UK,i isto nosim u svoj dom zdravlja
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Lisa evo slikice od trudnicke robe sto sam kupila u outletu pa svakako odi pogledaj
https://ibb.co/L0Vcxzs
https://ibb.co/z8cg7kp
Nego imam jedno pitanje, da li gelirate nokte u trudnoci? Ja sam jucer isla na geliranje ali skinut cu ih prije poroda jer se nesmije na porod sa noktima. Negdje sam citala da nije preporucljivo pa me zanima i vase misljenje..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure iz Splita, da li ima netko tko je prebolio koronu u trudnoci? U 23tt sam i prije dva tjedna sam preboljela koronu, blazi simptomi upala sinusa i lagana tempertura. Danas sam bila na pregledu kod ginekologa i dao mi je uputnicu za razne pretrage. Zanima me da li je neka od vas to morala ici i kakav je postupak? U uputnici pise ginekologija - dnevna bolnica uzv, ctg, asc i kontrole.
Lisa evo slikice od trudnicke robe sto sam kupila u outletu pa svakako odi pogledaj
https://ibb.co/L0Vcxzs
https://ibb.co/z8cg7kp
Nego imam jedno pitanje, da li gelirate nokte u trudnoci? Ja sam jucer isla na geliranje ali skinut cu ih prije poroda jer se nesmije na porod sa noktima. Negdje sam citala da nije preporucljivo pa me zanima i vase misljenje..
Baš je majica pre pre ☺️ Morat ću ja do naše Mane vidjeti ima li tako nešto.
Naravno da ima raznih mišljenja i inače za geliranje, ali ja geliram. Čak mi je cura kod koje idem rekla da je znala imati trudnice koje samo stave prozirni gel prije poroda jer je valjda bitno da se vidi nokat ako poplavi ili tako nešto. 🤷🏻♀️
'21. 💙
'24. 💛
Da li kad osjećate peckanje onako u dijelu trbuha?
Ja više osjetim onako bockanje.
Trebalo bi za nas koje smo prvi puta trudne napraviti neki vodič koji su bolovi normalni i ok 😄
Mene je noćas panika ulovila jer su me boljela i leđa i trbuh, onako kao menstrualni grčevi (15tt). Bol sam osjetila do koljena. Ispast će da me stalno nešto boli ali stvarno više ne znam procijeniti što je ozbiljno a što ne.
Nevezano za prethodno... Ali voljela bi znat koje knjige o trudnoći vi čitate i koje bi preporučile nama ostalima?
1. trudnoća🤰🏻
♀️👶🏻💕 termin: 30.10.2021.
Idući pregled 15.06.
Curke. Još nema nalaza od nifty. Luda sam vise. Jucer me malo bockalo s lijeve strane nije nista strasno ali dovoljno da osjetim pa sam se uplašila u četvrtak idem dokt. Probati cu zvat danas da izmuljam nešta da me sutra primi jer cu poludit dok ne saznam kako mi je pisonja mali 😅
Mjerila sad temperaturu i 37 je da li bi se trebala brinuti? Inače mi nije nista. Ništa ne boli ne kašljem niti nista ukazuje da cu biti bolesna.
Curke. Još nema nalaza od nifty. Luda sam vise. Jucer me malo bockalo s lijeve strane nije nista strasno ali dovoljno da osjetim pa sam se uplašila u četvrtak idem dokt. Probati cu zvat danas da izmuljam nešta da me sutra primi jer cu poludit dok ne saznam kako mi je pisonja mali 😅
Mjerila sad temperaturu i 37 je da li bi se trebala brinuti? Inače mi nije nista. Ništa ne boli ne kašljem niti nista ukazuje da cu biti bolesna.
Ček ček, jesam propustila da se zna da je pišonja baš, a ne curka ili je to tvoj osjećaj? 🤗 joj znam, i mi smo se načekali za Nifty, ali nadam se da će se čekanje itekako isplatit kad dođe dobar nalaz 😊
Bockanja i lagani bolovi su normalni, a i blago povišena temp mislim! Drž see!
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji