Uzeli smo Zopa Move 3u1.
Što se tiče suhe kože znam se namazati i Balea tamnoplavim mlijekom za tijelo, davno sam negdje pročitala da ima dobar sastav.
Nedavno sam kupila i Ziaja piling od limuna, nakon korištenja koža ostane kao već namazana kremom, a miris mi je predivan. ☺️
'21. 💙
'24. 💛
Drage trudnice koje ste već obavila anomaly scan, gdje ste bile i jeste zadovoljne? Zanima me za bolnice u Zagrebu, imam uputnicu, a ne znam gdje bi išla…
Ja sve razmisljam da odem negdje privatno to obavit. U prosloj trudnoci sam bila u Ginekosu kod dr.Kosa ali njega navodno vise nema. Tako da ako tko ima kakav prijedlog pucajte. Zg-Sesvete mi odg pa se nadam da imate nekoga za preporucit.
Jer ovi u bolnici su me za sl put narucili samo za pregled nikakav UZV a bit cu skoro 20tj tada.
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Za suhu kozu mi je odlicna od babylove ulje za trudnice,koza sa trbuha i prsa mi se tako perutala da je sve bijelo letilo s mene. Sad je fino glatka i mekana na tom djelu gdje bas cesto mazem
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Za suhu kozu mi je odlicna od babylove ulje za trudnice,koza sa trbuha i prsa mi se tako perutala da je sve bijelo letilo s mene. Sad je fino glatka i mekana na tom djelu gdje bas cesto mazem
Daaa, ja isto. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Daaa, ja isto. 🙂
Jel mu dugo treba da se upije?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mene opet s Danima beba 😃😃
Ako je netko razmišljao o BabyBjornu u Magic baby-u je sniženje 15%. Nije neko veliko sniženje, ali mislim da BabyBjorn ni ne bude jeftiniji od tog.
-
Što se tiče mazanja i kože, nije mi neka presuha, ali ono... uzela sam si neki dan u DM-u od L'Angelice makadamija uljni losion za tijelo. Lijepo miriše, super se razmazuje i upija što mi je jako bitno jer ne volim da sam premasna. Baš se brzo upije, ne ostavlja tragove na odjeći. Koža bude baš glatka i mekana na dodir 🥰🥰 cijena je bila 20 kn za 300 ml. Povoljno jako 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Daaa, ja isto. 🙂
A ono,ovisi koliko ga stavis. Ja nekad namazem i odma potkusulju preko i bude dobro😂jer nekad mi se neda cekat da se to upije,ali evo meni je super. Mazala svakakvim kremama,samo bi mi jos gore to perutanje bilo. Frendica mi rekla za to ulje,kupila i evo stvarno mi je pomoglo
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Uzeli smo Zopa Move 3u1.
Što se tiče suhe kože znam se namazati i Balea tamnoplavim mlijekom za tijelo, davno sam negdje pročitala da ima dobar sastav.
Nedavno sam kupila i Ziaja piling od limuna, nakon korištenja koža ostane kao već namazana kremom, a miris mi je predivan. ☺️
E taj piling je i mene oduševio! Miris fora, a koža poslije mekana.
Ako imate problema sa suhom kožom lica, probajte The ordinary ulje marule, ima ga u Douglasa. Mene je spasilo prošlu jesen i zimu,
Daaa, ja isto. 🙂
Uhh, rekla bih da treba malo dulje. Ja se namažem pa se ogrnem kućnim ogrtačem dok malo upije jer imam osjećaj da bi i potkošulja i grudnjak bili masni. 😬 Opet i bez obzira na to što kaže little baby stvarno je super. ☺️ Njim se mažem najčešće.
'21. 💙
'24. 💛
Mene trbuh toliko svrbi da više nema što nisam probala, kao da mi ništa ne može nahraniti kožu. Ulja, kreme, sve sam probala za trudnice što je dostupno osim kokosovog ulja, to mi još preostaje ovaj tjedan. I ono što nisam probala, a što bi moglo pomoći i planiram to uvesti je pijenje 3 litre vode na dan.
Netko je pitao za kreme za sunčanje u trudnoći, pa se pitam i ja, što koristite?
Sortiraj odgovore
Najstariji