Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tienna
    05. Svibanj 2021. 18:10

Mateja31

Ani92

Mateja31

Drago mi je da ste vi rjesile svoje preglede danas, i da je sve u redu. Ovdje kod nas je uzas, ne zele ti se javit na telefon, vozaju te ko majmuna. Bas sam se nadala danas vidjeti bebicu i da znam da je sve u redu. A izgleda necu ni sutra, moja doktorica se ne javlja, tako da nez ni sto je s rezultatom testiranja 😔

Ako koristis e-gradani, na Portalu zdravlja mozes vidjeti sve svoje nalaze, posjete ljecniku itd.. Nalaz mozes i skinuti na mob pa sama isprintati. Dobra stvar u svakom slucaju 😁

Nemam to, kako se tamo prijaviti, citam da treba neka vjetodojnica

Možeš preko mtokena ako imaš mbanking bilo koje banke. Klikneš prijava na portalu e gradjani i izaberes preko koje banke ulazis, ispunis lozinku i broj tokena. Ako nemaš mobilno bankarstvo onda pravac Fina 😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Mateja32
    05. Svibanj 2021. 18:33

Tienna

Mateja31

Ani92

Mateja31

Drago mi je da ste vi rjesile svoje preglede danas, i da je sve u redu. Ovdje kod nas je uzas, ne zele ti se javit na telefon, vozaju te ko majmuna. Bas sam se nadala danas vidjeti bebicu i da znam da je sve u redu. A izgleda necu ni sutra, moja doktorica se ne javlja, tako da nez ni sto je s rezultatom testiranja 😔

Ako koristis e-gradani, na Portalu zdravlja mozes vidjeti sve svoje nalaze, posjete ljecniku itd.. Nalaz mozes i skinuti na mob pa sama isprintati. Dobra stvar u svakom slucaju 😁

Nemam to, kako se tamo prijaviti, citam da treba neka vjetodojnica

Možeš preko mtokena ako imaš mbanking bilo koje banke. Klikneš prijava na portalu e gradjani i izaberes preko koje banke ulazis, ispunis lozinku i broj tokena. Ako nemaš mobilno bankarstvo onda pravac Fina 😊

Mobilno bankarstvo imam, kotistim aplikaciju, i preko nje placam racune, mjenjam eure itd.. Ali nemam taj token.. Nisam nikad to aktivirala

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Betty_Loo
    05. Svibanj 2021. 19:06

Drage mame i trudnice. 
    Ne znam hoću li postaviti pitanje u ispravnu temu ali molim vas pomoći. Trenutno sam u 14.tt, lagano sam krvarila u 12tt, radilo se o ranici na grliću, beba je tada bila ok. Panorama određena nalazi super. Cervikalni brisevi super. Naručena sam na pregled tek 24.05. tada će to biti 17.tt.
    E sad da ne radim paniku i ne trčim odmah kod dr.,imam bolove u rodnici, neko sitno probadanje i pikanje, međutim to traje već par dana. Ima tko iskustva s time? Informacije s neta su mi kontradiktorne.

Hvala na pomoći :) 

1. trudnoća🤰🏻
    ♀️👶🏻💕 termin: 30.10.2021.
    Idući pregled 15.06.

Mateja32
    05. Svibanj 2021. 19:16

Traveller

Cure, divne su vam bebe. Čestitam na uspjesnim pregledima i sretno svima sutra.

Udarci, osjetila u 18tt, lagano pulsiranje kad bih se potrefilo da držim ruke na trbuhu. Tek negdje tjedan dana kasnije sam osjetila udarce kroz dan. Tako da ne brinite. Do 22 tjedna je normalno da ne osjete svi. Pogotovo kome je posteljica sprijeda. Meni je straga. Sad već osjetim sve, ali to je dolazilo postepeno. Bilo je u početku i dva dana da nisam ništa osjetila. Doći će to sve, ne brinite. I onda je puno lakše.

Ja danas opeljesila ovu kolekciju s kitovima od C&A. A rekla sam da neću više ništa. 🤣

Slikahttps://imageupload.io/i/Y89eZV65dh

Ajmeeee preslatko je sve 🥰

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• Lockica
    05. Svibanj 2021. 19:33

Betty_Loo

Drage mame i trudnice.
    Ne znam hoću li postaviti pitanje u ispravnu temu ali molim vas pomoći. Trenutno sam u 14.tt, lagano sam krvarila u 12tt, radilo se o ranici na grliću, beba je tada bila ok. Panorama određena nalazi super. Cervikalni brisevi super. Naručena sam na pregled tek 24.05. tada će to biti 17.tt.
    E sad da ne radim paniku i ne trčim odmah kod dr.,imam bolove u rodnici, neko sitno probadanje i pikanje, međutim to traje već par dana. Ima tko iskustva s time? Informacije s neta su mi kontradiktorne.

Hvala na pomoći :)

Sad posto si vec imala problema nazovi ljekara to je najbolje i pitaj za savjet.Inace pikanja i to je normalno osjecati mislim da smo sve to prosle u nekom trenutku..Zavisi kakav je intenzitet i trajanje ako je nesto povremeno i lagano mislim da nemas prostora za brigu. Sretno ♡

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

• Tienna
    05. Svibanj 2021. 19:34

Mateja31, ako je PBZ ideš preko withkey. Ja sam HPB, meni je token bio aktivan automatizmom, nisam nešto posebno morala aktivirati... ovisi od banke do banke, al malo pročačkaj sigurno ćeš skuziti kako ide

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Mateja32
    05. Svibanj 2021. 20:49

Tienna

Mateja31,ako je PBZ ideš preko withkey. Ja sam HPB, meni je token bio aktivan automatizmom, nisam nešto posebno morala aktivirati… ovisi od banke do banke, al malo pročačkaj sigurno ćeš skuziti kako ide

Nebih puno cackala po tome da nesto ne zaj.. Ja sam Addiko, i kad udem gdje piše mToken ovo piše
    https://ibb.co/MMZpXzk

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• Mala_martina1990
    05. Svibanj 2021. 20:59

Evo i mene cure,moj pregled danas prosao ok! Doktor me samo pregledao i rekao da je sve ok kako trebs biti..Na uzv me poslao da idem u bolnicu,kao tamo je bolji uzv...I dao mi uputnice za KKS,urin, i OGTT...Sljedeci pregled mi je 26.5 ☺️
    Čestitam svim curama na uspjesnim pregledima 🥰🥰🥰,nadam se da ce me vrlo brzo naruciti na uzv jer sam bas nestrpljiva....danas smo 20+3 ❤️

• Tienna
    05. Svibanj 2021. 21:16

Mateja31

Tienna

Mateja31,ako je PBZ ideš preko withkey. Ja sam HPB, meni je token bio aktivan automatizmom, nisam nešto posebno morala aktivirati… ovisi od banke do banke, al malo pročačkaj sigurno ćeš skuziti kako ide

Nebih puno cackala po tome da nesto ne zaj.. Ja sam Addiko, i kad udem gdje piše mToken ovo piše

Meni piše "generiraj jednokratnu lozinku (OTP)" nisam sigurna što im je taj otp, nije prije bilo tako, ali mislim da kad klikneš ovo prvo da ćeš doc do tih pristupnih kombinacija 

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Mateja32
    05. Svibanj 2021. 21:37

Tienna

Mateja31

Tienna

Meni piše "generiraj jednokratnu lozinku (OTP)" nisam sigurna što im je taj otp, nije prije bilo tako, ali mislim da kad klikneš ovo prvo da ćeš doc do tih pristupnih kombinacija

Pise mintad jednokratna lozinka.. Ali na e građani trazi korisnicko ime i zaporku, a nez, u profilu pise brojevi ali koja zaporka.. Vjerojatno nije aktivan 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.