Traveller male divotice 🥰🥰
Betty Loo welcome, na pravom si mjestu ❤️
Ta probadanja su normalno, ako nije stalno i ne izdrzivo ne brini 😊
Mala_Martina i Angely cestitke na dobrim pregledima 🥰
Lockica znam i ja imat taj ovulacijsi iscjedak, dr rekao da sve izgleda u redu i da je normalno
Rita 😂😂 dobra objava spola 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i mene drage cure,nisam aktivna u zadnje vrijeme bila sto nekih obaveza dnevno a nemam bas vise snage kao prije😂
Malo sam pohvatala šta ste pisal,kao prvo draga Sanjarka znala sam da će sve biti okej ❤️ Hvala Bogu želim ti bezbrižnu daljnju trudnoću ❤️
Ja jučer bila na pregledu sa bebicom je sve okej,nije nesto dugo trajao ultrazvuk ali dovoljno da ja budem mirna da je bebica tu živa i zdrava.
Nadala sam se saznati spol ali moja beba je noge prebacila “turski” 😂 Tako da ništa prije slj pregleda na kojem se naaadam da ću saznati konačno, najviše se zanimam za spol da bi mogla početi kupovati stvari 😂 iako sam rekla da neću ništa kupiti prije 6 mj jače je od mene😂
Sljedeći pregled mi je za 4 sedmice 03.06 ☺️
Btw. Vidim pričate o težini i tačno me stid javiti se na tu temu ali ja sam od prvog vaganja u 7tjednu do danas do 17 tjedna fino nabacila +7 kg. Iskreno kako ne znam no nebitno. Jučer mi je doktor rekao da izbacim slatko i bijeli hljeb. Kada bi vam rekla koliko kila imam trenutno morala bi i sliku staviti da me ne biste zamišljale kao nekog ko ne može proći na vrata😂
Ii još čekam da se pojavi trudnički stomak 🤞
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Evo i mene drage cure,nisam aktivna u zadnje vrijeme bila sto nekih obaveza dnevno a nemam bas vise snage kao prije😂
Malo sam pohvatala šta ste pisal,kao prvodraga Sanjarka znala sam da će sve biti okej❤️Hvala Bogu želim ti bezbrižnu daljnju trudnoću❤️
Ja jučer bila na pregledu sa bebicom je sve okej,nije nesto dugo trajao ultrazvuk ali dovoljno da ja budem mirna da je bebica tu živa i zdrava.
Nadala sam se saznati spol ali moja beba je noge prebacila “turski”😂Tako da ništa prije slj pregleda na kojem se naaadam da ću saznati konačno, najviše se zanimam za spol da bi mogla početi kupovati stvari😂iako sam rekla da neću ništa kupiti prije 6 mj jače je od mene😂
Sljedeći pregled mi je za 4 sedmice 03.06☺️
Btw. Vidim pričate o težini i tačno me stid javiti se na tu temu ali ja sam od prvog vaganja u 7tjednu do danas do 17 tjedna fino nabacila +7 kg. Iskreno kako ne znam no nebitno. Jučer mi je doktor rekao da izbacim slatko i bijeli hljeb. Kada bi vam rekla koliko kila imam trenutno morala bi i sliku staviti da me ne biste zamišljale kao nekog ko ne može proći na vrata😂
Ii još čekam da se pojavi trudnički stomak🤞
i ja sam draga bez brige isto toliko dobila ali meni išlo sve u trbuh tako da sada već izgledam kao da sam u 7 mjesecu trudnoće ili da nosim blizance
. Ja isto jedem bijeli kruh stalno za svaki obrok jer mi on jedino sada paše u trudnoći tako je od 5 tjedna kada su krenule mučnine. Ja sam 2 godine živila totalno zdravi život sa 5 zdravih obroka dnevno i 2 do 3 l vode. Sada imam 7 ne zdravih obroka i popijem 1dcl vode uz tablete koje pijem
tako da nije niti čudno da sam brzinom dobila 7 kg ali nadam se nakon poroda da se vratim zdravoj prehrani onda će ti kilogrami i cm otići kroz 2-3 mjeseca. Tako da ne brinem.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Ane_ši I ja jedem bijeli sad mi crni nekako gorak 🙄
Jedino što sad ne pijem sok već vodu u litrama iako se koja casa omakne jer muž stalno sebi kupuje neke sokove i imam osjećaj da svaki dan donese dva koja se meni bas u tom trenutku piju 😂
Ja čitav život jedem sve i zdravo i nezdravo ali puno hodam i krećem se bas bas tako da je bilo izbalansirano. A imam i visinu mislim da me ona spasila🤣 178 cm sam visoka pa se nikad nije vidjelo imam li koju kilu viska ili ne
Mada se ja i ne brinem iskreno, samo eto čujem priče da je debljim trudnicama porod malo teži, teže se vrate stari kilogrami,postporođajna depresija i tako to.
Ali ja trenutno razmišljam samo o tome da je bebica živa i zdrava a za sve ostalo ćemo lako 😉
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Jutro cure 🌞
FlipFlop daa, dobro si zapamtila, posteljica je sprijeda pa mi je odmah rekla dr da ću kasnije osjetit udarce, al sam nestrpljiva plus me svi stalno pitaju jel osjećam 😅 hahah tako i ja moga izazivam da se javi pa jedem slatko, inače ne bi, to ja zbog njega samo🤭😂
I meni je super kako pomoć za bolove pri tipkanju tražimo dodatnim tipkanjem hahaha 🤷🏼♀️
Dannna puno hvala na podijeljenom iskustvu! Ne ponovilo se! Nadam se da si ti odradila svoj dio toga za cijeli život 😌 meni zasad nije toliko drastično, ali dovoljno da mi smeta i da osjetim svakodnevno. Našla sam neke vježbe pa ću ih radit i nadam se da će samo proć 😊
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja sam obavila pregled, sve je uredu. Od početka pa do sada sam dobila 4kg. Dobila sam uputnice za urin i ogtt do sljedećeg pregleda koji je 1.6. Sretno svima koje imaju pregled danas! 🙂🍀
'21. 💙
'24. 💛
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Svibanj:
Ani92 06.05.
Mateja31 06.05.
Little baby 06.05.
Rita37 11.05.
Sanjarka88 🦔 11.05.
Iva2 12.05.
Dannna 12.05.
Lady D. 13.05.
Kinderica 13.05.
Leah 17.05.
Ivkica 17. 05.
Kiky🥰 17.05.
Sanja0508 18.05.
Lješnjak 18.05.
Endzrue 19.05.
Lisa27 👶🧸🎀 19.05.
Bumac 19.05.
Lorre 20.05.
LilM 20.05.
Mišić 20.05.
Traveller 20.05.
Mokosh 20.05.
Plavabosanka 20.05.
Missy88 21.05.
Lyra 21.05.
Monalisa 24.05.
Lockica 24.05.
Sanjalica 25.05.
CarpeDiem 25.05.
Mala_Martina 26.05.
Ponosna.mama 27.05.
Tommyfame 27.05.
Love2021 27.05.
Lollypop 27.05.
Petoma13 28.05.
Freya_444 28.05.
Jana25 28.05.
Rita37 31.05.
Ana25 31.05.
Lipanj:
Orhideja 01.06.
Haru 01.06.
Jackie27 02.06.
Angelly 02.06.
Eemine4 03.06.
Kiky🥰 08.06.
Nikkas 08.06.
Lollypop 08.06.
Taya 👣 09.06.
Plavabosanka 12.06.
Eemine hvala ti ❤️ drago mi je da je pregled prosao super, makar samo kratki pregled
Bitno da je bebica super 🥰
Haru 👍🏻 za kg, taman 😁
Cure ja završila na hitnoj. Ujutro išla normalno na wc i tek kod mokrenja osjetila jaki pritisak i bol i kada sam se obrisala svježa krv na papiru i vidim krv u wc u. Noge mi se od straha odsjekle 😭 Rekli na hitnoj da srećom krvarenje nije iz rodnice, nego valjda mjehur. Čekam nalaze, nadam se da bude sve ok😢
Je imala koja problema s mjehurom?
Cure ja završila na hitnoj. Ujutro išla normalno na wc i tek kod mokrenja osjetila jaki pritisak i bol i kada sam se obrisala svježa krv na papiru i vidim krv u wc u. Noge mi se od straha odsjekle 😭 Rekli na hitnoj da srećom krvarenje nije iz rodnice, nego valjda mjehur. Čekam nalaze, nadam se da bude sve ok😢
Je imala koja problema s mjehurom?
Ajmeeee mogu mislit kako si se prepala 😕😕😕😕
Sreća pa je beba dobro! 🙏❤️
Ja sam znala kroz srednju skolu imat upale i vraski boli kod mokrenja.
Ja nisam imala krvi ali zna biti krvi da
Javi sta kazu
Sortiraj odgovore
Najstariji