Jackie drago mi je da nas sve vise osjeti bebice. Nekako se nadam da polako dolazimo u razdoblje gdje će biti samo lijepih vijesti i slikica 🥰🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Čestitke svima na dobrim pregledima!
Zara jesi počela osjećati bebu? ☺️
.
Cure jel vas svrbi trbuh? Mene da, svaki dan, i to čak najviše u gornjem dijelu koji se još nikako nije promijenio, ne kužim zašto jer se tu ništa nije rasteglo. Mažem se svaku večer, izmjenjujem Biobazinu kremu Mama, Elancyl protiv strija, nešto od Olivala za trudnice i još bademovo ulje, kako kad što uhvatim, ali bojim se da nije dosta. Mažete li se vi češće, i ujutro?
Draga Hera, uzasno mi je zao sto ti se to dogadja. Zelim ti svu snagu ovog svijeta da ovo prevladas! Drzi se!
SamoMalo evo ti moj bezmesni rucak od ponedjeljka 😆: gusta juha od tikvica i povrce s bulgurom i feta sirom (dinstala kapulu, papriku, mrkvu, pomidore i tikvice sa zacinima , pred kraj ukuhala bulgur i kad je bilo gotovo dodala feta sir). Nije bas sezonsko, ali je fino, hahhaha
FlipFlop mazem se barem 1 dnevno, a kad se sjetim onda i ujutro i navecer. Kombiniram kokosovo ulje i shea maslac (uz losion koji i inace koristim nakon tusiranja).
————-
Vidim da ste se dale u shopping, hehehe. 😄😁 ni ja nisam mogla odoliti i evo jutros kupila slatke tetrice i 2 hlacica u pepca. Eh i netko je spominjao pepco kvalitetu: nije sve iste kvalitete, ali za te novce se isplati. Moram priznati da nikad nisam naisla na te jako nekvalitetne rubove i rasivanja koja spominjete. Inace kombiniram djecju robicu uglavnom iz h&m-a, zare, pepca, f&f-a, lidla, benettona.
E cure, koliko vas je već na komplikacijama? i ove koje nisu, do kad mislite raditi? Meni je svaki dan sve teže i teže ići na posao… teški ljudi, nemam koncentracije, ne da mi se… pa malo da se utješim da nisam jedina kojoj je tako
Ja sam na komplikacijama od početka jer sam morala zbog hematoma, ali da nisam morala nadala sam se da bih izdržala do 6. mj. i završetka škole pa onda godišnji i taman bih onda na porodiljni. Bilo mi je u početku teško naviknuti se da sam kod kuće i osuđena na strogo mirovanja, ali sada sam se već imam novi raspored i tempo i baš mi je dobro.
'21. 💙
'24. 💛
SamoMalo evo ti jos jedna ideja: sugove koje bi inace posluzila uz tjesteninu, posluzi uz zitarice. Primjerice, odlicna je kombinacija suga od pomidora i tunjevine s kuhanim jecmom. 😋
Buhtlica mislim raditi do cca 15.6. pa otici na godisnji i onda krajem 7. otvoriti porodiljni. 😄
FlipFlop ja se mažem samo navečer i to ako ne svaki onda svaki drugi dan. Još me ne svrbi trbuh, ali imam osjećaj da je to više genetski i ako je tako neću ih izbjeći nikako . Ispitivala sam prijateljice oko sebe i mazanje na kraju nije imalo učinka na ishod.
bumac95 Što se tiče kg, na zadnjem pregledu sam imala +2 od samog početka trudnoće, ali se zato bojim šta me čeka sutra na pregledu kada stanem na vagu. Kod kuće se odbijam izvagati.
Udarce osjećam od 19+ tjedna, prvo je bilo samo navečer kada se primirim, a sada osjetim kroz cijeli dan. Kako kada.
'21. 💙
'24. 💛
Drago mi je da ste vi rjesile svoje preglede danas, i da je sve u redu. Ovdje kod nas je uzas, ne zele ti se javit na telefon, vozaju te ko majmuna. Bas sam se nadala danas vidjeti bebicu i da znam da je sve u redu. A izgleda necu ni sutra, moja doktorica se ne javlja, tako da nez ni sto je s rezultatom testiranja 😔
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji