Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    06. Svibanj 2021. 11:36

Love2021

Cure ja završila na hitnoj. Ujutro išla normalno na wc i tek kod mokrenja osjetila jaki pritisak i bol i kada sam se obrisala svježa krv na papiru i vidim krv u wc u. Noge mi se od straha odsjekle 😭 Rekli na hitnoj da srećom krvarenje nije iz rodnice, nego valjda mjehur. Čekam nalaze, nadam se da bude sve ok😢
    Je imala koja problema s mjehurom?

Vjerovatno si se draga prehladila samo. Čuvaj se nije još vrijeme bosih nogu pogotovo za nas trudnice. Ja sam imala jednom imala tešku upalu mjehura isto piškila krv i užasno me bolilo tada nisam bila trudna već nakon prve doze antibiotika bilo mi je bolje. Čuvaj se i bit će sve ok

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_ši
    06. Svibanj 2021. 11:38

Kako stojite s farbanjem kose. Ja inače nikada ne idem u frizera ali doslovno . Ali sada me baš puklo staviti color šampon (onaj do 8 pranja) valjda sam pukla u trudnoći . A glupo mi dr slati poruku jeli smijem staviti color šampon piše da nema amonijaka na njemu. Ide ljeto pa bi baš tila viditi kako bi mi stajala svijetlo plava kosa inače sam smeđa. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Lady.D
    06. Svibanj 2021. 12:04

Cure, bliži se ljeto...pa vec razmisljam o kremama za suncanje. Inace sam koristila Vichy i Biodermu faktor 30. Sto vi planirate koristiti? Pitam zbog stetnih sastojaka za bebu u tim sunčalicama. Naravno da planiram biti u hladu, ali svejedno se moram mazati s necim. 😊

Sanjarka88
    06. Svibanj 2021. 12:07

Lady.D

Cure, bliži se ljeto…pa vec razmisljam o kremama za suncanje. Inace sam koristila Vichy i Biodermu faktor 30. Sto vi planirate koristiti? Pitam zbog stetnih sastojaka za bebu u tim sunčalicama. Naravno da planiram biti u hladu, ali svejedno se moram mazati s necim. 😊

Pratim 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• ponosna.mama
    06. Svibanj 2021. 12:13

Ane_ši

Kako stojite s farbanjem kose. Ja inače nikada ne idem u frizera ali doslovno . Ali sada me baš puklo staviti color šampon (onaj do 8 pranja) valjda sam pukla u trudnoći. A glupo mi dr slati poruku jeli smijem staviti color šampon piše da nema amonijaka na njemu. Ide ljeto pa bi baš tila viditi kako bi mi stajala svijetlo plava kosa inače sam smeđa.

Ja sam upravo s piturom na kosi, jedva sam izdrzala par mjeseci nebojanja 🙃 ..najbitnije je izbjegavat prvih 12tt, nakon toga je ok s tim da se preporuca boja bez amonijaka.

little baby
    06. Svibanj 2021. 12:15

Love2021

Cure ja završila na hitnoj. Ujutro išla normalno na wc i tek kod mokrenja osjetila jaki pritisak i bol i kada sam se obrisala svježa krv na papiru i vidim krv u wc u. Noge mi se od straha odsjekle 😭 Rekli na hitnoj da srećom krvarenje nije iz rodnice, nego valjda mjehur. Čekam nalaze, nadam se da bude sve ok😢
    Je imala koja problema s mjehurom?

Ja sam jednom imala jako gadnu uoalu mjehura,krv isla i ogromni ugusci ispadali. Doktorica rekla da u zivotu to nije vidjela,kasnije se pojavili i jaki bolovi uz to. Dobila antb i bilo odma bolje. 
    Mogu mislit kako si se prepala,hjoj😔

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby
    06. Svibanj 2021. 12:18

Ja obavila pregled,nisam nesto odusevljena ali sta je tu je. Moram vise mirovst,uloziva sam malo ali kaze da je to normalno za trecorotku i poslala me na cervikometriju. Ona je super,lijepo je sve dole zatvoreno i kako treba biti. Dobila utrogestane i zeljezo jer je palo i trebat ce zaliha. Sl pregled 4.6

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

eemine4
    06. Svibanj 2021. 12:38

Ane_ši Ja muku mučim sa farbanjem. Visila kod frizera prije trudnoće inače sam plavuša sa platinasto plavom kosom doduše bila 😆 sad mi je izraslo do pola glave hahha 

Ne znam ni sama šta da radim kao čekala da uđem u četvrti mjesec pa da se ofarbam mada i sad ne znam dvoumim se eto bas ne znam. Šta mislite vi? Farbate li se? Uopste ne znam šta doktor na to kaže nisam ni pitala zaboravila..

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

Ljesnjak
    06. Svibanj 2021. 12:44

Pozdrav curke, ja se farbam Biokap farbom iz ljekarne, s tim da nisam do negdje 15 tj, ali sam se ofarbala jednom u pocetku dok jos nisam znala da sam trudna. Pitala sam i u ljekarni i dr i rekli su da moze.

Haru
    06. Svibanj 2021. 12:46

Love2021 nadam se da će upala brzo proći! 🙏🏻
    Što se tiče bojanja, bojam se, ali svakih par mjeseci. Zadnji puta sam se u 12.mj. kad nisam ni znala da sam trudna 🤦🏻‍♀️ Imam sada jedne svatove pa će pasti i bojanje ovaj mjesec. Bila sam par puta narančasta i sada bih opet, aaaa to ne dolazi u obzir zbog blajhanja tako da ću se morati zadovoljiti nečim drugim. 
    Pratim i ja ovo za kreme i mazanje 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.