Da pitam malo vas kako ste? Svima prošle mučnine ili se neka još bori? Osjetite udarce?
Danas sam se vagala, +3,5 kile. Li-la sam, ni zadovoljna ni ne jer nemam sa kime usporedit 😂
Blago se tebi samo 3 kg. Ja dobila 7 ili 8 kg do sada
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
A znaju, ali ova misli da bi trebala tu za stolom roditi... ma ja idem isto od 1.7, to je 21. tjedan. od sredine 6. na GO, pa nek se znalaze, briga me. koga nema bez njega se može :D
Da pitam malo vas kako ste? Svima prošle mučnine ili se neka još bori? Osjetite udarce?
Danas sam se vagala, +3,5 kile. Li-la sam, ni zadovoljna ni ne jer nemam sa kime usporedit 😂
Mislim da ti je to skroz ok, ja bi bila zadovoljna da dobivam dva kg mj.(iza 12.tt), tako sam u prve dvije trudnoce. S tim da sam sad startala sa 15kg viska (korona je ucinila svoje) 🙃
Pozz trudnice 🙋♀️
Evo nas sa pregleda.. Sve je u redu.. Napredniji smo za čak 6 dana 💚 veliki već 4,90 cm.. 🥰 Ali još mali prema vama ostalima.. 😃 Nalazi svi super, ultrazvuk također.. Nuhalni nam je 1,3.. Sve savršeno.. 💜 Još uvijek sam na terapiji duphastonom i strogom mirovanju.. Još imam hematom koji se malo smanjio (1,84x0,97cm na ušću) ali ne stvara probleme a po mišljenju gin nebi ni smio.. Na komplikacijama sam odmah od početka trudnoće, visokorizična trudnoća.. Sljedeći pregled mi je 09.06. Danas sam radila i Panoramu prošireni panel pa sad nestrpljivo očekujem rezultate u sljedećih 2 tjedna..
Šaljem vam slike da me vidite.. 😃
https://ibb.co/Bnyjb8c
https://ibb.co/3WqKwXP
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ja sam 20+3 i osjetim prave udarce ima desetak dana. Cim legnem, pocne se vrtit🤣
Trenutno sam na 2.5kg od pocetka trudnoce i zadovoljna sam ☺️ I ti bi trebala biti😃
Ponosna.mama po meni je ovaj moj kompletic skroz unisex Haha vjerujem da ne bi muž saznao spol preko toga 😂
I ja sam startala sa barem 10 kila vise. Još malo pa će me sramota bit izac iz kuće, ionako sam ultra nezadovoljna svojim izgledom bila. 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sunce ja i ti jedan dan razlike sa terminima :D
I ja ga osjetim. Jucer sam bila kod zubara i inače sam veeelili paničar kad je zubar u pitanju. Čim sam se legla na onu stolicu mali je pravi cirkus imao u trbuhu. Znaš kad je zubar vidio da mi trbuh skače i rekao da se smirim malo hahahah
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure, potpuno rendom. Imate ideju za zasitni obrok a da ne ukljucuje meso i tjesteninu? Za cijelu obitelj.
Inace ne kuham kao sto se moze vidjeti 😂
Danas na meniju:https://www.recepti.com/kuvar/glavna-jela/41239-grasak-bez-mesa
Za cas posla😂😂
Kod mene danas nešto slično. Varivo sa graškom, mrkvom, krumpirom i mesom. Imat ćemo i za sutra taman da ne moram kuhati. Krčka se ☺☺
-
Zara7, i meni ujutro stigla pošiljka. Sve je preslatko baš i zadovoljna sam 🥰 ali sad kontam da bi se ipak trebala malo strpiti što se kupovine tiče da ne pretjerujem 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja sam 20+3 i osjetim prave udarce ima desetak dana. Cim legnem, pocne se vrtit🤣
Trenutno sam na 2.5kg od pocetka trudnoce i zadovoljna sam ☺️ I ti bi trebala biti😃
Što se kg tiče, ja sam imala 54 kad sam ostala trudna. Onda zbog mučnina pala na 52 i sad sam na 55 ☺
Danas sam 18 tjedana i ovaj tjedan sam počela osjećati ono mrduljenje i mjehuriće 🥰 pogotovo kad se smirim navečer, on se aktivira ☺☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sunce ja i ti jedan dan razlike sa terminima :D
I ja ga osjetim. Jucer sam bila kod zubara i inače sam veeelili paničar kad je zubar u pitanju. Čim sam se legla na onu stolicu mali je pravi cirkus imao u trbuhu. Znaš kad je zubar vidio da mi trbuh skače i rekao da se smirim malo hahahah
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sunce malo❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji