Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    05. Svibanj 2021. 21:46

Pozu cure, evo nas pregled danas bio brz al sve je po PS-u, malisa se migolji u busi i sretni raste, sad je cca 8cm. Sljedeci pregled 2.6.
    I evo dns otvorila komplikacije, fakat super gina imam nis me puno nije pitao 🤭. Pao mi kamen sa srca jer bas imam blje sefa i bilo mi je ful tesko radit a onda doma me moja mala petardica ceka za igru a ja nemam snage za nista. 

• Lockica
    05. Svibanj 2021. 21:53

Zanima me imate li iscjedak?Ja imam od pocetka ali nista strasno medjutim ono sto je cudno je sto nekad izgleda kao u ovulaciji (rastezljiv) dokt mi dala canesten..Al bas me znam ima li jos neko?

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

• sunce7
    05. Svibanj 2021. 22:19

Lockica

Zanima me imate li iscjedak?Ja imam od pocetka ali nista strasno medjutim ono sto je cudno je sto nekad izgleda kao u ovulaciji (rastezljiv) dokt mi dala canesten..Al bas me znam ima li jos neko?

Ja isto imam od pocetka. Nema mirisa i nemam svrbez Doktor kaze da je normalno.🤷🏼‍♀️

Rita37🤰
    05. Svibanj 2021. 22:50

Aj nek nisam jedina koja nemam babicu jos....
    🙈 Neku koju snampo preporuci htjela nisam dobila i onda zapela..... Ni vam ni tam... Valda cu nac nesto... Sretno i tebi 

Rita37🤰
    05. Svibanj 2021. 23:00

ponosna.mama

bumac95

Jutro cure, evo mene nakon par dana. Zaboravila sam šifru i NIKAKO se sjetit. Trudnički mozak na najjače 🤦🏼‍♀️
    Nisam popratila sve šta se izdešavalo, ali zadnjih par stranica jesam.
    Svega ima :D
    Komplikacije sam otvorila sad 01.05 (20.tjedan) jer mi se vise neda, ali doslovno. Sjedim po cijeli dan i noge i leđa me ubijaju tako da sam to rekla gin i nije bilo problema :)
    Jedino šta su mi komplikacije 800 kuna jer nemam onih 9 mjeseci staza prije :/

Sto se tiče kupovanja. Osobno preferiram pepco i sinsay jer su mi blizu. Ne mogu rec da je kvaliteta boli glava, ali recimo malome koji ide u vrtić (4god) dušu dalo. Ionako podere/uprlja većinu te robice.
    Broj 56/62/68 bebe nose po mjesec dva (naravno ne sve) i isto mislim da nema smisla za te svakodnevne kombinacije davat puno para. U drugu ruku, traperice,jakne,tenisice, košulje i te stvari kupim di god i koliko god para ako mi se svidi. Tako da uglavnom kombiniram puno “jeftine” i onda nešto “skuplje” robe.
    Evo jucer sam kupila prve dvije stvari za malisu. Papučice u sinsayu i kompletić u pepcu. Nisam mogla odolit vise 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    https://ibb.co/9bKkFVF

Ajme preslatko je, ja jedva cekam saznat spol da mogu pocet kupovat robicu i sitnice, al morat cu sve sakrivat jer MM ne zeli znat spol 😏

Ni moj nije htio znat.... I onda kad smo krenuli dole na odmor taman me doktor nazvao u putu i rekao rezultate nipt testa i spol..... Ja pocela vikat Cuuuricaaaaaa
    🥰🥰🥰🥰🥰 Stali mi sa autom skacem ljubimo se  kaze on : al ja nisam htio znati
    😂😂😂😂😂😂! Tko ce to pamtiti... 

• Lockica
    05. Svibanj 2021. 23:33

sunce7

Lockica

Ja isto imam od pocetka. Nema mirisa i nemam svrbez Doktor kaze da je normalno.🤷🏼‍♀️

I kod mene nema.mirisa nema boje,sad je malo kao zuckasto zadnjih par dana,ali posto je tako rastezljiv dokt mi dala canesten..Veceras pocinjem a terapija je samo 3 noci

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

• ponosna.mama
    06. Svibanj 2021. 05:37

Rita37🤰

ponosna.mama

bumac95

Jutro cure, evo mene nakon par dana. Zaboravila sam šifru i NIKAKO se sjetit. Trudnički mozak na najjače 🤦🏼‍♀️
    Nisam popratila sve šta se izdešavalo, ali zadnjih par stranica jesam.
    Svega ima :D
    Komplikacije sam otvorila sad 01.05 (20.tjedan) jer mi se vise neda, ali doslovno. Sjedim po cijeli dan i noge i leđa me ubijaju tako da sam to rekla gin i nije bilo problema :)
    Jedino šta su mi komplikacije 800 kuna jer nemam onih 9 mjeseci staza prije :/

Sto se tiče kupovanja. Osobno preferiram pepco i sinsay jer su mi blizu. Ne mogu rec da je kvaliteta boli glava, ali recimo malome koji ide u vrtić (4god) dušu dalo. Ionako podere/uprlja većinu te robice.
    Broj 56/62/68 bebe nose po mjesec dva (naravno ne sve) i isto mislim da nema smisla za te svakodnevne kombinacije davat puno para. U drugu ruku, traperice,jakne,tenisice, košulje i te stvari kupim di god i koliko god para ako mi se svidi. Tako da uglavnom kombiniram puno “jeftine” i onda nešto “skuplje” robe.
    Evo jucer sam kupila prve dvije stvari za malisu. Papučice u sinsayu i kompletić u pepcu. Nisam mogla odolit vise 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    https://ibb.co/9bKkFVF

Ajme preslatko je, ja jedva cekam saznat spol da mogu pocet kupovat robicu i sitnice, al morat cu sve sakrivat jer MM ne zeli znat spol 😏

Ni moj nije htio znat…. I onda kad smo krenuli dole na odmor taman me doktor nazvao u putu i rekao rezultate nipt testa i spol….. Ja pocela vikat Cuuuricaaaaaa
    🥰🥰🥰🥰🥰 Stali mi sa autom skacem ljubimo se kaze on : al ja nisam htio znati
    😂😂😂😂😂😂! Tko ce to pamtiti…

😂😂😂😂😂😂😂 Ti si to odradila sa stilom 😆

Ane_ši
    06. Svibanj 2021. 07:38

Dannna

Lockica

sunce7

Lockica

I kod mene nema.mirisa nema boje,sad je malo kao zuckasto zadnjih par dana,ali posto je tako rastezljiv dokt mi dala canesten..Veceras pocinjem a terapija je samo 3 noci

Imam i ja pojačan iscjedak i to mi je bilo fakat teško za prihvatiti jer ga nikad nisam imala ni u kakvom obliku a sad baš ima. Nije rastezljiv, više vodenkast i ostavlja bijeli trag na gaćicama, nema miris, nemam svrab, bol, peckanje. Doktor kaže to je potpuno normalna stvar….

Tako je i kod mene prvo bio žućkast sada je bijeli bez mirisa i svrbeži. Inače sam prije imala česte gljivične infekcije tako da odmah vidim razliku da je ovo sasvim normalno.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Sanjarka88
    06. Svibanj 2021. 07:56

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Svibanj:
    Ani92 06.05.
    Haru 06.05.
    Mateja31 06.05.
    Little baby 06.05.
    Rita37 11.05.
    Sanjarka88 🦔 11.05.
    Iva2 12.05.
    Dannna 12.05.
    Lady D. 13.05.
    Kinderica 13.05.
    Leah 17.05.
    Ivkica 17. 05.
    Kiky🥰 17.05.
    Sanja0508 18.05.
    Lješnjak 18.05.
    Endzrue 19.05.
    Lisa27 👶🧸🎀 19.05.
    Bumac 19.05.
    Lorre 20.05.
    LilM 20.05.
    Mišić 20.05.
    Traveller 20.05. 
    Mokosh 20.05. 
    Plavabosanka 20.05.
    Missy88 21.05.
    Lyra 21.05.
    Monalisa 24.05.
    Lockica 24.05.
    Sanjalica 25.05.
    CarpeDiem 25.05.
    Mala_Martina 26.05.
    Ponosna.mama 27.05.
    Tommyfame 27.05.
    Love2021 27.05.
    Lollypop 27.05.
    Petoma13 28.05.
    Freya_444 28.05.
    Jana25 28.05.
    Rita37 31.05.
    Ana25 31.05.
    Lipanj:
    Orhideja 01.06.
    Jackie27 02.06.
    Angelly 02.06.
    Kiky🥰 08.06.
    Nikkas 08.06.
    Lollypop 08.06.
    Taya 👣 09.06.
    Plavabosanka 12.06.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Svibanj 2021. 07:58

Sretno cure dana 🍀🍀🍀🍀
    Malenabeba di si? Jel stigao nifty?
    Eemine kako je prosao pregled? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.