Drago mi je da ste vi rjesile svoje preglede danas, i da je sve u redu. Ovdje kod nas je uzas, ne zele ti se javit na telefon, vozaju te ko majmuna. Bas sam se nadala danas vidjeti bebicu i da znam da je sve u redu. A izgleda necu ni sutra, moja doktorica se ne javlja, tako da nez ni sto je s rezultatom testiranja 😔
Samo polako, drzim 🤞🏼 da ti se javi sto prije da znas na cemu si
FlipFlopja se mažem samo navečer i to ako ne svaki onda svaki drugi dan. Još me ne svrbi trbuh, ali imam osjećaj da je to više genetski i ako je tako neću ih izbjeći nikako .Ispitivala sam prijateljice oko sebe i mazanje na kraju nije imalo učinka na ishod.
bumac95Što se tiče kg, na zadnjem pregledu sam imala +2 od samog početka trudnoće, ali se zato bojim šta me čeka sutra na pregledu kada stanem na vagu. Kod kuće se odbijam izvagati.
Udarce osjećam od 19+ tjedna, prvo je bilo samo navečer kada se primirim, a sada osjetim kroz cijeli dan. Kako kada.
Ja nisam mazala ni u prvoj ni u drugoj trudnoci, a nisam dobila niti jednu striju. Genetika je vjerojatno presudna. A mozda i to sto je moje tijelo naviklo na stalne oscilacije po 10ak kg u par mjeseci (vjecita borba kojoj nikad nema kraja)😆
Čestitke svima na dobrim pregledima!
Zara jesi počela osjećati bebu? ☺️
.
Cure jel vas svrbi trbuh? Mene da, svaki dan, i to čak najviše u gornjem dijelu koji se još nikako nije promijenio, ne kužim zašto jer se tu ništa nije rasteglo. Mažem se svaku večer, izmjenjujem Biobazinu kremu Mama, Elancyl protiv strija, nešto od Olivala za trudnice i još bademovo ulje, kako kad što uhvatim, ali bojim se da nije dosta. Mažete li se vi češće, i ujutro?
Mene još ne svrbi trbuh.
Što se tiče mazanja, skroz sam lijena za to. Inače nisam neki fan mazanja jer ne podnosim masno po sebi 😂 sjetim se jednom, eventualno dvaput tjedno namackati malo 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
FlipFlop neee, još ne osjetim 😭 iskreno, vjerojatno bi se zabrinula da mi nije u zadnja 3 dana drob doslovno narastao preko noći. Otišla sam leći izgledajući naduto, a probudila se s 3x većim drobom 😂 sad ne možeš faliti da sam 🤰🏼 nadam se evo stvarno skoro, baš je neka lijenčina očito 🙄
Što se mazanja tiče ja se mažem kad god se sjetim, najčešće 1x dnevno, nekad 2x, nekad svaki drugi dan ako zaboravim. Moguće da ti nije uopće svrbež od rastezanja kože nego od preparata koje stavljaš, iako su prirodni i namijenjeni tome možda te nekad nadraže ako nisi navikla išta stavljati prije, pogotovo ako staviš možda robu na sebe prerano dok se još nije upilo skroz ili nešto. Ja imam staru potkošulju i majicu koju stavim preko nakon što se namažem pa se tek kasnije obučem u normalnu robu 😁
Sad je taman u Mullera akcija za Bio-oil za mazanje, dosta su mi to hvalile moje cure, akcija je 1+1 gratis ako nekome treba 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
E cure, koliko vas je već na komplikacijama? i ove koje nisu, do kad mislite raditi? Meni je svaki dan sve teže i teže ići na posao… teški ljudi, nemam koncentracije, ne da mi se… pa malo da se utješim da nisam jedina kojoj je tako
Ja jos 5mj radim, veci dio 6mj cu iskoristit go
I onda 7 i 8mj komplikacije
Od 9mj otvaram porodiljni
Dosta mi je. Em sjedeci cijeli dan, em sezona bude udarna u firmi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da pitam malo vas kako ste? Svima prošle mučnine ili se neka još bori? Osjetite udarce?
Danas sam se vagala, +3,5 kile. Li-la sam, ni zadovoljna ni ne jer nemam sa kime usporedit 😂
Mucnine me ulove jos povremeno Al blage skroz
Tako da nisu vrijedne vise spomena 😁
Kg sam cca - 1
Bebana osjetim od 14tt vec
Pozz trudnice 🙋♀️
Evo nas sa pregleda.. Sve je u redu.. Napredniji smo za čak 6 dana 💚 veliki već 4,90 cm.. 🥰 Ali još mali prema vama ostalima.. 😃 Nalazi svi super, ultrazvuk također.. Nuhalni nam je 1,3.. Sve savršeno.. 💜 Još uvijek sam na terapiji duphastonom i strogom mirovanju.. Još imam hematom koji se malo smanjio (1,84x0,97cm na ušću) ali ne stvara probleme a po mišljenju gin nebi ni smio.. Na komplikacijama sam odmah od početka trudnoće, visokorizična trudnoća.. Sljedeći pregled mi je 09.06. Danas sam radila i Panoramu prošireni panel pa sad nestrpljivo očekujem rezultate u sljedećih 2 tjedna..
Šaljem vam slike da me vidite.. 😃
https://ibb.co/Bnyjb8c
https://ibb.co/3WqKwXP
Cestitam, divan bebač 🥰
Cekamo panoramu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Eda, i vemo bebonjehttps://ibb.co/WGnTnZQ
🥰🥰🥰🥰
FlipFlop Probaj se mazat nakon tuširanja na mokru kožu, bolje će se upit. Ja isto kombiniram svašta, al najčešće kokosovo ulje. Iako isto mislim da kao što Haru kaže nažalost nema pravila i da zapravo minimalno utječe trackanje 💆🏼♀️🧖♀️
Jel možda još netko ima problem s bolnim prstima i ručnim zglobovima nakon tipkanja ili sličnih radnji (google kaže sindrom karpalnog tunela u trudnoći) 😶 mene baš zadnjih tjedan dana to muči, pogotovo kad duže tipkam kao sad 😥
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Svibanj:
Malenabeba8 05.05.
Mala_martina1990 05.05.
Eemine4 05.05.
Angelly 05.05.
Ani92 06.05.
Haru 06.05.
Mateja31 06.05.
Little baby 06.05.