Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    03. Svibanj 2021. 18:02

Draga Hera, jako mi je žao zbog tvog gubitka, isplači se da bi se mogla oporaviti, nadam se da ćemo se naći opet na nekoj ljepšoj temi, a do tada, kako je lori napisala dođi kod nas na spontani pobačaj. Ljubim te😘♥️

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Kiky 🥰
    03. Svibanj 2021. 18:33

Hera Ne postoje rijeci utjehe za ovo i strasno mi je zao sto ti se sve to dogadja. Hrabra si zena i imas podrsku oko sebe i sigurna sam da ce sljedeca trudnoca proci kako treba❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    03. Svibanj 2021. 18:38

Ja sam narucena 17.5 na anomaly scan u rijecku bolnicu. Nadam se samo svemu pozitivnome i da ce sve biti kako treba. Danas ga bas osjetim cijeli dan, aktivan je.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Orhideja13
    03. Svibanj 2021. 19:00

Hera✨

Cure moje hvala vam puno na podrsci. Puno mi to znaci ❤️ Jos mi nije sve to sjelo i mislim da ce najteze tek krenut, ali sada samo zelim da taj porod prode sto brze i bezbolnije da se mozemo krenut oporavljat. Kad stignem cu vam se javit kako je proslo. Posvetit cemo se sebi ovih 6 mjeseci i znam da cu kad tad dobit svoju bebicu. Eto nadam se da cemo imat snage ne potonut potpuno i krenut dalje sa zivotom, imam stvarno jako veliku podrsku i ljubav od ljudi oko mene, a od muza pogotovo. Grlim vas sve 😘

Jako Mi je zao 😭😭😭😭 nemam rijeci.. 
    Zelim ti svu srecu za dalje.. Budi jaka, cuvaj se ❤️❤️❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Mateja32
    03. Svibanj 2021. 19:37

Onaj tko nije to doživio nemože znati kako je. Draga Hera, zao mi je zbog tvoje bebice. Mogu ti samo poželjeti puno snage da budes jaka dok kroz sve to prolazis. Nagradit ce tebe dragi Bog s mnogo djece.Zagrlila bih te da mogu, majka razumije bol. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mateja32
    03. Svibanj 2021. 20:15

Kiky 🥰

Ja sam narucena 17.5 na anomaly scan u rijecku bolnicu. Nadam se samo svemu pozitivnome i da ce sve biti kako treba. Danas ga bas osjetim cijeli dan, aktivan je.

Kiky ja na taj uzv idem 5.5 u srijedu, nadam se da bude sve u redu. Tebi također želim sretno 🥰 i ja svog bebača osjetim svaki dan, neopisivo ❤️

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Leah
    03. Svibanj 2021. 20:24

Draga Hera zelim tebi i tvom dragom svu snagu ovog svijeta i jako mi je zao sto vas je ovo snaslo. Saljem ti ogroman zagrljaj ❤

Mokosh
    03. Svibanj 2021. 20:52

Samo da javim da sam zvala svoju dr.,nalazi urina i krvi ok. Tlak sam mjerila kuci svaki dan, sve ok. Iduci pregled mi je 20.05. 😊

Sanjarka, nikako da ti cestitam na deckicu i sto je sve ipak ok s bebicom. ❤

Ostalim curama sretno na pregledima koji slijede. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• ponosna.mama
    03. Svibanj 2021. 21:04

Drage moje ja ne znam jesam ja luda, al uvjerena sam da sam danas osjetila bebicu kako se mice 🥰 ..znam da je prerano, al osjecaj je drugaciji nego ista drugo, bas specificno meskoljenje ispod pupka s lijeve strane. Je li jos itko od vas osjetio bebicu ovako rano?

Rita37🤰
    03. Svibanj 2021. 21:17

Hera✨

Cure moje drage evo da vam se javim nakom paklenog tjedna.
    Kao prvo sanjarka ❤️❤️❤️ neopisivo mi je drago da imas zdravig deckica, osjecala sam da ce sve biti dobro. Uzivaj sad punim plucima, zasluzila si!
    Ja nemam dobre vijesti na zalost. Cijeli vikend je vec bio strasan, pocela krvarit, grcevi, dva put na hitnu, kuca srce nista ne zele rec drugo prije konzilija. Evo danas otisla na taj konzilij i odmah su vidjeli problem. Naime nije se razvio dio mozga, tijelo jako kasni za glavicom i svasta nesto. Vec sam znala da je gotovo i prije nego su rekle. Radi se od dandy walker sindromu i srecom nije kromosomatski niti genetski, jednostavno slucajna pogreska u razvoju. Uvjerili su me da cu imat iduci put zdravu trudnocu posto nije nista do nas.
    U petak idem u bolnicu na inducirani porod i umirem od straha jer nez sta me ceka, ali kolko god je grozno za rec osjecam olaksanje jer napokon znam na cemu sam i da ce sve uskoro biti gotovo. Jos mi nije doslo do glave sve to, ali sad znam da moja curka nema nikakve sanse tj. Da bi bila jako tesko bolesna i da uspije prezivjeti do termina.
    Mi smo sljedecih 6 mj na oporavku psihickom ponajvise i nesmjemo raditi na bebi sto nije ni lose jer nakon ovako neceg treba doc k sebi.
    Nemojte da vas jako izbediram, cuvajte svoje busice i zelim vam svima najljepsu mogucu trudnocu i bebice. ❤️

Hera neka vam Bog da snage....  Zao mi je zbog vaseg gubitka.....  Drzite se skupa i hrabro.... Saljem zagrljaj
    🥺💞💞🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.