Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    03. Svibanj 2021. 15:38

Hera✨

Cure moje hvala vam puno na podrsci. Puno mi to znaci ❤️ Jos mi nije sve to sjelo i mislim da ce najteze tek krenut, ali sada samo zelim da taj porod prode sto brze i bezbolnije da se mozemo krenut oporavljat. Kad stignem cu vam se javit kako je proslo. Posvetit cemo se sebi ovih 6 mjeseci i znam da cu kad tad dobit svoju bebicu. Eto nadam se da cemo imat snage ne potonut potpuno i krenut dalje sa zivotom, imam stvarno jako veliku podrsku i ljubav od ljudi oko mene, a od muza pogotovo. Grlim vas sve 😘

Sretno sa svime, drzite se oboje ❤❤ 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Haru
    03. Svibanj 2021. 15:50

Hera, želim suprugu i tebi puno snage, a kada dođe vrijeme za to zdravu bebicu . ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

• Tienna
    03. Svibanj 2021. 16:08

Hera, uzasno mi je zao! Želim ti brz oporavak fizički i psihički! ❤❤❤

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

sanja0508
    03. Svibanj 2021. 16:15

Draga Hera zelim ti svu srecu onoga svijeta da iduci put bude sve dobro. Zao mi je sto sve ovo prolazis i uz tebe smo pa makar virtualno. 
    Drzi se, cuvaj se. 😥❤❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Hera✨
    03. Svibanj 2021. 16:25

XOXO

Pozdrav cure, oprostite na upadu. Pratila sam ovu temu jer se moja bebica trebala rodit u 9 mj pa upadam ikao se nisam do sad nikad javila.

Hera jako mi je zao. Na zalost znam sta prolazis jer sam ja prije nepuna 3 tjedna prosla isto. U 16tt inducirani radi ne razvijanja povezanih sa kromosomeopatijom. Isto su nam rekli cista slucajnost i da nema razloga da sljedeca trudnoca ne bude uredna. Iano nema nikakvih rijeci koje ti sad mogu olaksati… Slobodno pitaj ako te bilo sta interesira.

Uzasno mi je zao, sad poptpuno shvacam sta si prosla i vjerujem da me razumijes. Ako ti nije problem mozes mi napisati kako je to sve islo? Mozes na ovaj mail mi se javit herah6004@gmail.com. Hvala ti puno

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Ani92
    03. Svibanj 2021. 16:34

nikkas

Pozdrav drage trudnice!
    Čitam si upravo nalaz krvi i urina na portalu zdravlja, krv sve ok (hemoglobin mi malo snižen), ali nalaz urina mi je užasan. Piše da ima mnogo bakterija, leukocita, eritrocita, stanica pločastog epitela… to izgleda kao ozbiljna infekcija, ali stvar je u tome da ja nemam apsolutno nikakve tegobe Piškim češće otkad sam trudna, ali nema ni peckanja ni boli ni ničega… baš nikakvih tegoba. Jel bila koja u sličnoj situaciji? Pretpostavljam da će mi dati antibiotike za to?
    Jedva čekam taj utorak da saznam šta i kako…

Kod mene bila ista situacija. Poslana vadit urinokulturu, nalaz sterilan. Kazu mi mamice ovdje da je takav nalaz urina normalan za trudnice. Bitno da je urinokultura ok.

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Ani92
    03. Svibanj 2021. 16:37

Sanjarka I Sanja- cestitke na pisulincima i savrsenim nalazima 🥰

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕

• Lockica
    03. Svibanj 2021. 16:43

Hera jako mi je zao sto to prolaziš i sto je sve tako moralo da zavrsi:( Zelim ti puno snage da izdeveras sve to i da se oporavis kako fizicki tako psihicki sto prije..Saljem zagrljaje ♡♡

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Ani92
    03. Svibanj 2021. 16:46

Hera-ne mogu ni zamisliti kako ti je i znam da ne postoje rijeci od kojih bi se osjecala bolje, ali doci ce vrijeme za nove pobjede. Ostani jaka i vjeruj u bolje dane 🥰

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕

Zara7
    03. Svibanj 2021. 17:19

Draga Hera nema pametnih riječi trenutno 😞😞 želim ti da sam postupak prođe što bezbolnije i kraće, a nakon toga ti želim potpuni duhovni i fizički oporavak uz puno podrške, ljubavi, nade i vjere na svakom koraku. Bit ćeš prekrasna mama jednom, sigurna sam u to ❤  mi smo tu za razgovor, utjehu, podršku i sve što zatreba. Drži nam se ❤

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.