Naš pregled je prošao dobro, radila mi papu i uzv. Mala mrvica se lijepo razvija, vec ima 8.11 cm 🥰 maše rukicama i nogicama.
Nalaz urinokulture im nije stigao (a trebao je još jučer) tako da to još čekam. Isti dan sam dala urin, prvi za urinokulturu i drugi u bolnici za pretrage urina… Još me to brine, ako je drugi urin bio loš, mogla bi i urinokultura biti 🙄 I da kaže da mi je TSH malo povišen, a na nalazu mi je u referentnim granicama. Zbunjena sam… Kaže da je za trudnice to povišeno, da ću morat ponovo vadit TSH i ako bude isto, morat ću dobiti terapiju.
Tako je i meni bilo s TSH. Bio je malo preko 3. Dobila sam Euthyrox od 25. Nakon mjesec dana pijenja se smanjio na 2,54 pa sam nastavila piti istu terapiju. Na sljedećoj kontroli nakon mjesec dana je opet prešao 3 i to više nego prvi puta tako da mi je liječnica uvela 2 dana tjedno Euthyrox od 50, a ostale dane po 25. Kaže da to nije ništa strašno i visoko, ali se kontrolira i više pazi kod trudnica. Baš me zanima koliki će biti za 2 tjedna na sljedećoj kontroli.
Nemoj brinuti oko toga, bit će sve ok. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Sanjarka me možeš staviti na popis za pregled 27.05?
Kad smo već kod omjera dečko/cura, ispada da je moj dečko ipak cura 🤣 Privatnica je prvo rekla da je dečko a socijalna par dana kasnije da je cura i još mi pokazuje na uzv kako se ne vidi pišulinac. Možda je ipak prerano, tak da čekam pregled u 20.tj
Sinsay ima odlične vreće za spavanje 😃
Narucivala sam i u sinseyu malom robu isto ko i za pepco lijepo je sve ali nije bas dugog vijeka i isto se robica sa pranjem dosta smanji i popuca po savovima ukoliko imate jako aktivno dijete. Ali za bebice male mislim da je sasvim okej i tako ce brzo da prerastu.. jos nesto kad bodi ide samo preko glavice bez kopcanjaa znaju ti otvori za glavu bit dosta siroki ne na svima ali na nekima zna bit ja sam se opekla na to jednom i mali uopce nije mogao to nosit jer mu sve spadaloo na ramena, s tim da je moj sin malo sitnije dijete pa mu je dosta toga i bilo sirokoo. Neznaci da ce i vama bit tako meni je eto nazalost bilo, slazem se da i c&a ima odlicnu robu za male kao, isto tako i KIK trgovine imaju stvarno super robicu koja je isto jako kvalitetnaa
🤰🍀 👶 🌸
Čestitam na pregledima 🥰 Jaooo omjer za dečke sve više raste 💙 ali neka, bitno je da bebaca ima i da su sve ok. 😊
Izgleda da sam ja jedina koja još uvijek ništa nije kupila za bebu 🙈🙉😱 da li sam ja toliko lijena ili me je još uvijek strah nisam ni sama sigurna. Uglavnom za sada znam samo koja kolica ću uzeti ostalo budem vidjela. Svaki dan gledam stvari ali nikako da se odlučim početi kupnju. 🙄 Za sedam dana tačno je pregled pa se valjda tad odlučim. 🤞
Imam jedno pitanjce, mojoj bebi godi kada spavam na boku ali kada se u toku sna okrenem na leđa imam baš jake grčeve u donjem dijelu trbuha, da me to probudi. Čim se vratim na bok prestane iste sekunde. Ima li neko sličnih problema?
Ja sam u nedjelju legla spavat na boku i toliko sam jaukala, to mi je dragi kasnije rekao, a na leđima nema šanse da bi spavala. Tako da je kod mene obrnuti problem 🙈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
E da moj dečkić💙💙 je čim je krenula radit ultrazvuk odmah raširio nogice i pokazao pišu🤣 tako da je rekla 99%posto dečko jer ovaj 1%uvijek ostave što ako... Dobila sam i slikicu gdje se spol vidi.
Dugačak je oko 14cm, a težak 234g. Napokon sam primjetila i srčeko kako treperi inače uvijek gledam nešt drugo pa ne skužim 🙈
Ne znam koja je od cura ovdje spomenula da će joj se bit teško priviknut na kuću punu bagera i autića umjesto barbika, tako je i meni prva misao bila 😂
Al kad razmišljam od početka sam imala ime za sina, a za kćer smo dogovarali i mijenjali do neki dan. A kad sam gledala robicu vukla me ženska one mašnice, suknjice pa mi je to isto malo šok bio. Al glavno da bude živo i zdravo 💙💕
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sanjarka, čestitke na super panorami, vjerujem da ogroman kamen pao sa srca! Dobrodošao još jedan frajer 😁
Hera, cure su sve rekle, zao mi je sto moraš ovo prolaziti. Ne mogu niti zamisliti kako se osjećaš, neka ti sve prođe najbezbolnije moguće.
Naš pregled je prošao dobro, radila mi papu i uzv. Mala mrvica se lijepo razvija, vec ima 8.11 cm 🥰 maše rukicama i nogicama.
Nalaz urinokulture im nije stigao (a trebao je još jučer) tako da to još čekam. Isti dan sam dala urin, prvi za urinokulturu i drugi u bolnici za pretrage urina… Još me to brine, ako je drugi urin bio loš, mogla bi i urinokultura biti 🙄 I da kaže da mi je TSH malo povišen, a na nalazu mi je u referentnim granicama. Zbunjena sam… Kaže da je za trudnice to povišeno, da ću morat ponovo vadit TSH i ako bude isto, morat ću dobiti terapiju.
Koliki ti je TSH? Za trudnice su druge vrijednosti, ovisno o tjednima trudnoće. Na početku je ok do 2,5 ili čak 2, ne sjećam se više točno. Traži svakako uputnicu za TSH i ft4 (uvijek se vade zajedno!), i to će ti napraviti u bolničkom laboratoriju.
Ja sam u prvoj trudnoći zbog tsh 2.75 iz doma zdravlja cijelu trudnoću morala hodočastiti u bolnicu na kontrole (tamo mi je uvijek bio ok), a endokrinolog je rekao da ispod 3 ne daje nikakvu terapiju.
E da moj dečkić💙💙 je čim je krenula radit ultrazvuk odmah raširio nogice i pokazao pišu🤣 tako da je rekla 99%posto dečko jer ovaj 1%uvijek ostave što ako… Dobila sam i slikicu gdje se spol vidi.
Dugačak je oko 14cm, a težak 234g. Napokon sam primjetila i srčeko kako treperi inače uvijek gledam nešt drugo pa ne skužim 🙈
Ne znam koja je od cura ovdje spomenula da će joj se bit teško priviknut na kuću punu bagera i autića umjesto barbika, tako je i meni prva misao bila 😂
Al kad razmišljam od početka sam imala ime za sina, a za kćer smo dogovarali i mijenjali do neki dan. A kad sam gledala robicu vukla me ženska one mašnice, suknjice pa mi je to isto malo šok bio. Al glavno da bude živo i zdravo 💙💕
Joj znaš kako se brzo navikneš meni je bilo ajme šta ću s dečkom, kakve su to igračke, dosadna robica.... sad mi je sve stoput zanimljivije od ženskog i prođem Muller pet puta prije nego što uspijem odabrati poklon za nećakinju jer mi se ništa rozo ne sviđa
E da moj dečkić💙💙 je čim je krenula radit ultrazvuk odmah raširio nogice i pokazao pišu🤣 tako da je rekla 99%posto dečko jer ovaj 1%uvijek ostave što ako… Dobila sam i slikicu gdje se spol vidi.
Ja imam curu i punu kuću bagera i kamiona tako da ahahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji