Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    03. Svibanj 2021. 09:13

plavabosanka

Jutroo žene. Ajme od kad vam se nisam javila, ne znam ni šta se dešava. Vidim da neke čekate dečkiće, čestitke. Jel to znači da dečki prevladavaju? ☺️💙💙💙💙

Ja sam isto bila na pregledu u petak i sad znamo spol☺️🙈

Bas sam se pitala gdje si nestala. Da izgleda da decki prevladavaju💙 iiiiiiiiiii,nisi napisala????😂😂😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    03. Svibanj 2021. 09:39

plavabosanka

Jutroo žene. Ajme od kad vam se nisam javila, ne znam ni šta se dešava. Vidim da neke čekate dečkiće, čestitke. Jel to znači da dečki prevladavaju? ☺️💙💙💙💙

Ja sam isto bila na pregledu u petak i sad znamo spol☺️🙈

Otkrij nam 😊😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Svibanj 2021. 09:40

ivkica

Traveller

Cure drage, čestitam svima na uspjesnim pregledima i uredni nalazima, takve vijesti volim pročitati. 😍😍💐💐

Ivkica, jesam dobro shvatila da si imala rođendan u petak?

Da da rođendan 😁

Cure čestitke na uspješnim pregledima ♥️

Sretan rođendan s malim zakašnjenjem 🥳

• buhtlica34
    03. Svibanj 2021. 09:41

Sanjarka88, e baš mi je drago, uljepšala si mi jutro :D

Čestitam i svim curama na dobrim pregledima, i sretno svima koji imaju pregled danas :)
    Meni je urin bio loš, a kad sam radila urinokulturu došao mi je nalaz da ju moram ponoviti. Mislim da ću ići prekosutra to privatno, sutra mi je nifty pa ne mogu, a opet ići na PŠtampar mi stvarno nije zgodno, a na kraju mi dođe na isto koliko taxi do tamo platim... Mislim, to je sve normalno u trudnoći pa se ne zabrinjavam previše, jer isto tako nemam nikakve simptome, ne pecka me, nemam iscjedak, niš ne smrdi...

ivkica
    03. Svibanj 2021. 10:23

Traveller

ivkica

Traveller

Cure drage, čestitam svima na uspjesnim pregledima i uredni nalazima, takve vijesti volim pročitati. 😍😍💐💐

Ivkica, jesam dobro shvatila da si imala rođendan u petak?

Da da rođendan 😁

Cure čestitke na uspješnim pregledima ♥️

Ne mogu vjerovat. Identicno dana smo trudne i imamo rođendan na isti dan. Baš će biti super ako rodimo isti dan pa i mi i bebaci nam imaju iste dane rođendan. 😍🤣❤️

Hahah 😂 bit će fora hah. Sretan rođendan sa zakašnjenjem 😁

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• monalisa
    03. Svibanj 2021. 11:16

Love2021

Nek mi netko objasni funkciju tog gnijezda? Vidim po slikama na netu da to drže u kindaću a to mi nema nekog pretjeranog smisla. Jedino bi mi bilo korisno držat bebu na kauču u tome ali se bojim da mu sin ne skoči na glavu pa bolje ne 😂
    Pričate o tome pa odmah moram i ja kupit 🤣

Meni je to u pocetku bila odlicna potpora za bocno spavanje, nikakve dekice, rucniki i gluposti, samo okrenula bebicu na koju sam stranu htjela bez premjestanja i preslagivanja stalno, meni je to bilo vise nego odlicna pomoc u vezi toga, a i u boravku na kutnoj sam imala vise mira ako je bila u tome u pocetku dok se pocela vrtit pa da ne padne, za mene odlicna investicija

• sunce7
    03. Svibanj 2021. 11:32

monalisa

Love2021

Nek mi netko objasni funkciju tog gnijezda? Vidim po slikama na netu da to drže u kindaću a to mi nema nekog pretjeranog smisla. Jedino bi mi bilo korisno držat bebu na kauču u tome ali se bojim da mu sin ne skoči na glavu pa bolje ne 😂
    Pričate o tome pa odmah moram i ja kupit 🤣

Meni je to u pocetku bila odlicna potpora za bocno spavanje, nikakve dekice, rucniki i gluposti, samo okrenula bebicu na koju sam stranu htjela bez premjestanja i preslagivanja stalno, meni je to bilo vise nego odlicna pomoc u vezi toga, a i u boravku na kutnoj sam imala vise mira ako je bila u tome u pocetku dok se pocela vrtit pa da ne padne, za mene odlicna investicija

I moja prijateljica je prezadovoljna njime. Uglavnom joj je dane provodila u tome kad bi bile zajedno u dnevnom, vise od 5mj ju je koristila. Kaze i vise bi da je nije bas prerasla😂

Sanjarka88
    03. Svibanj 2021. 11:34

Pa mene najvise privlači jer bi beba imala svoje mjesto npr na kauču 
    Al vidit cu jos 

Hera✨
    03. Svibanj 2021. 11:36

Cure moje drage evo da vam se javim nakom paklenog tjedna.
    Kao prvo sanjarka ❤️❤️❤️ neopisivo mi je drago da imas zdravig deckica, osjecala sam da ce sve biti dobro. Uzivaj sad punim plucima, zasluzila si! 
    Ja nemam dobre vijesti na zalost. Cijeli vikend je vec bio strasan, pocela krvarit, grcevi, dva put na hitnu, kuca srce nista ne zele rec drugo prije konzilija. Evo danas otisla na taj konzilij i odmah su vidjeli problem. Naime nije se razvio dio mozga, tijelo jako kasni za glavicom i svasta nesto. Vec sam znala da je gotovo i prije nego su rekle. Radi se od dandy walker sindromu i srecom nije kromosomatski niti genetski, jednostavno slucajna pogreska u razvoju. Uvjerili su me da cu imat iduci put zdravu trudnocu posto nije nista do nas. 
    U petak idem u bolnicu na inducirani porod i umirem od straha jer nez sta me ceka, ali kolko god je grozno za rec osjecam olaksanje jer napokon znam na cemu sam i da ce sve uskoro biti gotovo. Jos mi nije doslo do glave sve to, ali sad znam da moja curka nema nikakve sanse tj. Da bi bila jako tesko bolesna i da uspije prezivjeti do termina. 
    Mi smo sljedecih 6 mj na oporavku psihickom ponajvise i nesmjemo raditi na bebi sto nije ni lose jer nakon ovako neceg treba doc k sebi.
    Nemojte da vas jako izbediram, cuvajte svoje busice i zelim vam svima najljepsu mogucu trudnocu i bebice. ❤️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• sunce7
    03. Svibanj 2021. 11:40

Tesko je pronaci rijeci utjehe...
    Jako mi je zao, zelim ti svu snagu ovog svijeta.
    Nakon sto sve prode lijepo negdje s muzem na kratki odmor od svega..
    Uz tebe smo❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.