Koliko pisonja u grupi😮💙 neka hvala Bogu,ja jedva cekam svoj pregled u cetvrtak. Ovih dana me bas dole sve nesto boli,grci ne mogu dugo stajat,hodat. I sva sam bas u strahu radi toga. Bitno mi je da kaze da je sve uredu,a spol ako saznamo super❤💙
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Meni su recimo stvari iz Pepca bile skroz ok. Cak mu i sad uzimam tamo majice i gace i izdrzi bez problema. Dok s HM imam uzasna iskustva, kupila sam mu neku deblju trenirku, nije bila jeftina, i nakon dva pranja se sva izvitoperila i postala cudnog oblika 🤷♀️
C&A bodiji su mi odlicni, ostalo mi je malo skupo ali sve je kvalitetno. Nije da nemam novaca al mi je glupo davati tolke novce za nesto sto nosim mjesec, dva, tri.
Kasnije, od broja 80 kad nosi barem par mjeseci se jos i isplati ulozit 😄
Ja cesto kupujem rabljene stvari, tako stvaram manje otpada, prodem jeftinije i bolje marke (tipa next, skupo a i shiping u zadnje vrijeme zeza)
Cure samo da javim ja sam jutros bila na pregledu za nifty, kroz tjedan dana će doći rezultati. Ali doktorica je rekla da prema uzv sve uredu za tjedne u kojima se nalazimo :D predobro mi je bilo vidjeti bebača na boljem uzv, tek sad asm svijesna da je to prava pravcata bebica
Jutro cure! 🤗
Ja sam naručila baš za bebača preko stranice Sinsay na preporuku prijateljice. Većina robe je 100 % pamuk i to navodno odličan, a ima preekrasnih stvari, rastopila sam se. Za 300 kn sam kupila 12 bodija dugih rukava, 3 majice i 2 džempera. Danas bi trebala stići narudžba i baš se veselim, prva investicija za bebu, možda mi sad postane malo stvarnije 🙈 ako još netko ima iskustva o njima nek se javi, da ne preporučim krivo 😅
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
pozdrav curke, evo da javim da sam malo ranije od planiranog obavila pregled. Na UZV se sve čini dobro, bebica raste i sad je 12 cm i 172 grama okrenula se bila na bok i nije uspio vidjeti spol što mi je baš žao jer jedva čekam saznati
dao mi je uputnicu za anomaly i rekao da bi bilo najbolje obaviti ga u bolnici u kojoj planiram roditi... kakva su vaša iskustva? ima li netko svježih iskustava (frendice, kolegice ili netko) sa porodom u Svetom Duhu, Petrovoj ili Vingradskoj? Znam da se mogu predomisliti što se toga tiče, ali ako imate bar info gdje je najbolje napraviti anomaly puno ćete mi pomoći u mojim dilemama
p.s. za cure sa Srednjaka, ginekološka ambulanta opet mijenja doktora ovih dana. Navodno dolazi neki mladi doktor na specijalizaciji, ali ovo nije provjerena info. Užas, ovo je već treći doktor od mog početka trudnoće, stvarno me tjeraju da vodim trudnoću privatno...
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Jutro cure! 🤗
Ja sam naručila baš za bebača preko stranice Sinsay na preporuku prijateljice. Većina robe je 100 % pamuk i to navodno odličan, a ima preekrasnih stvari, rastopila sam se. Za 300 kn sam kupila 12 bodija dugih rukava, 3 majice i 2 džempera. Danas bi trebala stići narudžba i baš se veselim, prva investicija za bebu, možda mi sad postane malo stvarnije 🙈 ako još netko ima iskustva o njima nek se javi, da ne preporučim krivo 😅
E ja sam isto naručila sa Sinsaya. Nisam čula za neke preporuke, ali stalno mi izbacivalo pa sam morala pronjuškati 😃
Ugl naručila sam 10ak stvari za 270 kn. Gledala sam da sve bude 100% pamuk. Ima čak dosta stvari od organskog pamuka.
Narudžba bi trebala stići sutra/preksutra, pa ću vidjeti kako izgleda uživo ☺☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja još ništa nisam kupila za bebača. Odjeće i ostalih sitnica ćemo dosta dobiti jer su u obitelji sami dečki. Pronašli smo kolica i to kupujemo ovaj vikend, a ostalo ćemo valjda krenuti od sljedećeg mjeseca. 😄
Sretno svima koji imaju pregled danas! 🍀
'21. 💙
'24. 💛
Ja još ništa nisam kupila za bebača. Odjeće i ostalih sitnica ćemo dosta dobiti jer su u obitelji sami dečki. Pronašli smo kolica i to kupujemo ovaj vikend, a ostalo ćemo valjda krenuti od sljedećeg mjeseca. 😄
Sretno svima koji imaju pregled danas! 🍀
Ovaj vikend počinju Online dani trudnica i beba. Ne znam kakva bude ponuda, ali se nadam možda nešto od većih stvari uloviti tu ☺
-
Što se tiče nasljeđivanja, nismo te sreće baš. Ali ono prvo nam je dijete, kupit ćemo što treba. Pa se nadam ostaviti sve za sljedeće 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Naš pregled je prošao dobro, radila mi papu i uzv. Mala mrvica se lijepo razvija, vec ima 8.11 cm 🥰 maše rukicama i nogicama.
Nalaz urinokulture im nije stigao (a trebao je još jučer) tako da to još čekam. Isti dan sam dala urin, prvi za urinokulturu i drugi u bolnici za pretrage urina... Još me to brine, ako je drugi urin bio loš, mogla bi i urinokultura biti 🙄 I da kaže da mi je TSH malo povišen, a na nalazu mi je u referentnim granicama. Zbunjena sam... Kaže da je za trudnice to povišeno, da ću morat ponovo vadit TSH i ako bude isto, morat ću dobiti terapiju.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Sortiraj odgovore
Najstariji