Draga Hera, znam nema rijeci utjehe koja bi te u ovim trenutcima mogla utjesiti. To je normalno,jer ovo sto prolazis,ti i tvoja obitelj je pretesko. U mojim molitvama i mislima si🙏😘
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jutroo žene. Ajme od kad vam se nisam javila, ne znam ni šta se dešava. Vidim da neke čekate dečkiće, čestitke. Jel to znači da dečki prevladavaju? ☺️💙💙💙💙
Ja sam isto bila na pregledu u petak i sad znamo spol☺️🙈
Bas sam se pitala gdje si nestala. Da izgleda da decki prevladavaju💙 iiiiiiiiiii,nisi napisala????😂😂😂
E me znam ni sama zašto se nisam javljala, uvijek hoću pa sve nešto drugo uskoči i nikako🙈
I kod mene je DEČKO 💙💚💙💚
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Hera draga ne znam šta da kažem, a da bude dovoljna utjeha.. Drži se i budi jaka ❣️I slobodno si dajte vremena da isplačete i prebolite. užasno mi je žao što moraš prolaziti nešto takvo 💕
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Hera nemam rijeci, citam i srce mi lupa od tuge i nemoći.
Znam tocno kako ti je. Jer sam upravo s tim scenarijem zivjela tjednima i tocno sam ga prozivljavala da budem koliko toliko spremna ako dođe do njega.....
Nitko nije zasluzio to, nitko!!!
Zao mi je jako i nemam sta rec da te utješim
Nego molim Boga da ti da hrabrosti. Drzi se molim te, i budi jaka ❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hera draga neopisivo mi je zao, 😞😞 jako tesko je ovako nesto nesto procitati....Neka ti Bog da snage da sve to prebrodis i sto prije krenes u nove pobjede...Puno srece dalje i samo hrabro 🤞😘💪💪
Hera ❤❤
Znam da nema rijeci koje bi te utjesile. Zelim vam svu snagu svijeta.
Cure moje hvala vam puno na podrsci. Puno mi to znaci ❤️ Jos mi nije sve to sjelo i mislim da ce najteze tek krenut, ali sada samo zelim da taj porod prode sto brze i bezbolnije da se mozemo krenut oporavljat. Kad stignem cu vam se javit kako je proslo. Posvetit cemo se sebi ovih 6 mjeseci i znam da cu kad tad dobit svoju bebicu. Eto nadam se da cemo imat snage ne potonut potpuno i krenut dalje sa zivotom, imam stvarno jako veliku podrsku i ljubav od ljudi oko mene, a od muza pogotovo. Grlim vas sve 😘
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Pozdrav cure, oprostite na upadu. Pratila sam ovu temu jer se moja bebica trebala rodit u 9 mj pa upadam ikao se nisam do sad nikad javila.
Hera jako mi je zao. Na zalost znam sta prolazis jer sam ja prije nepuna 3 tjedna prosla isto. U 16tt inducirani radi ne razvijanja povezanih sa kromosomeopatijom. Isto su nam rekli cista slucajnost i da nema razloga da sljedeca trudnoca ne bude uredna. Iano nema nikakvih rijeci koje ti sad mogu olaksati... Slobodno pitaj ako te bilo sta interesira.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure moje drage evo da vam se javim nakom paklenog tjedna.
Kao prvo sanjarka ❤️❤️❤️ neopisivo mi je drago da imas zdravig deckica, osjecala sam da ce sve biti dobro. Uzivaj sad punim plucima, zasluzila si!
Ja nemam dobre vijesti na zalost. Cijeli vikend je vec bio strasan, pocela krvarit, grcevi, dva put na hitnu, kuca srce nista ne zele rec drugo prije konzilija. Evo danas otisla na taj konzilij i odmah su vidjeli problem. Naime nije se razvio dio mozga, tijelo jako kasni za glavicom i svasta nesto. Vec sam znala da je gotovo i prije nego su rekle. Radi se od dandy walker sindromu i srecom nije kromosomatski niti genetski, jednostavno slucajna pogreska u razvoju. Uvjerili su me da cu imat iduci put zdravu trudnocu posto nije nista do nas.
U petak idem u bolnicu na inducirani porod i umirem od straha jer nez sta me ceka, ali kolko god je grozno za rec osjecam olaksanje jer napokon znam na cemu sam i da ce sve uskoro biti gotovo. Jos mi nije doslo do glave sve to, ali sad znam da moja curka nema nikakve sanse tj. Da bi bila jako tesko bolesna i da uspije prezivjeti do termina.
Mi smo sljedecih 6 mj na oporavku psihickom ponajvise i nesmjemo raditi na bebi sto nije ni lose jer nakon ovako neceg treba doc k sebi.
Nemojte da vas jako izbediram, cuvajte svoje busice i zelim vam svima najljepsu mogucu trudnocu i bebice. ❤️
Hera, zelim ti svu snagu svijeta u ovom trenutku. Jako mi je zao. 🥺 💔 Znam da ne postoje rijeci utjehe. Drzi se.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Pozdrav cure, oprostite na upadu. Pratila sam ovu temu jer se moja bebica trebala rodit u 9 mj pa upadam ikao se nisam do sad nikad javila.
Hera jako mi je zao. Na zalost znam sta prolazis jer sam ja prije nepuna 3 tjedna prosla isto. U 16tt inducirani radi ne razvijanja povezanih sa kromosomeopatijom. Isto su nam rekli cista slucajnost i da nema razloga da sljedeca trudnoca ne bude uredna. Iano nema nikakvih rijeci koje ti sad mogu olaksati… Slobodno pitaj ako te bilo sta interesira.
Zao mi je 😰 jako 😭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji