Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    03. Svibanj 2021. 11:45

Draga Hera, drži se, želim ti puno snage da se oporaviš od svega 

Ane_ši
    03. Svibanj 2021. 11:53

Draga Hera užasno mi je žao. Želim ti brzi oporavak

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Tommyfame
    03. Svibanj 2021. 12:03

Hera mislim da ne postoji trenutno rijec utjehe no od srca ti zelim da sto prije ulovis snage za dalje ❤️ 

Jako mi je zao...grlim najjace na svijetu ❤️❤️❤️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• monalisa
    03. Svibanj 2021. 12:17

Hera grlimmm i saljem najvise zagrljaja, nemoguce je zamisliti kroz kaj prolazis, ali nadam se da bude sve proslo kak treba i nadam se da iduca trudnoca bude skolska i da drzis mrvicu u rukama jer si to zasluzila, samo hrabro ❤❤❤❤

Lori🍀
    03. Svibanj 2021. 12:22

Draga Hera jako, jako mi je žao što je takav ishod na kraju Drži se, želim vam svu snagu da ovo prebrodite. 
    Ako ćeš htjeti javi nam se da znamo kako si. 
    Ono što je jedino dobro u ovoj tragediji je saznanje da nije ništa genetski što znači da će iduća trudnoća biti savršena i tvoja dugina beba te čeka iza ugla <3
    Na temi Spontani pobačaj ima par žena koje su izgubile iz raznih razloga svoje bebe u kasnijim tjednima. Slobodno se pridruži u nekom trenu toj grupi lavica ako će ti to odgovarati. Neke od njih već sada hvataju svoj novi plusić.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• LilM
    03. Svibanj 2021. 12:25

Hera✨

Cure moje drage evo da vam se javim nakom paklenog tjedna.
    Kao prvo sanjarka ❤️❤️❤️ neopisivo mi je drago da imas zdravig deckica, osjecala sam da ce sve biti dobro. Uzivaj sad punim plucima, zasluzila si!
    Ja nemam dobre vijesti na zalost. Cijeli vikend je vec bio strasan, pocela krvarit, grcevi, dva put na hitnu, kuca srce nista ne zele rec drugo prije konzilija. Evo danas otisla na taj konzilij i odmah su vidjeli problem. Naime nije se razvio dio mozga, tijelo jako kasni za glavicom i svasta nesto. Vec sam znala da je gotovo i prije nego su rekle. Radi se od dandy walker sindromu i srecom nije kromosomatski niti genetski, jednostavno slucajna pogreska u razvoju. Uvjerili su me da cu imat iduci put zdravu trudnocu posto nije nista do nas.
    U petak idem u bolnicu na inducirani porod i umirem od straha jer nez sta me ceka, ali kolko god je grozno za rec osjecam olaksanje jer napokon znam na cemu sam i da ce sve uskoro biti gotovo. Jos mi nije doslo do glave sve to, ali sad znam da moja curka nema nikakve sanse tj. Da bi bila jako tesko bolesna i da uspije prezivjeti do termina.
    Mi smo sljedecih 6 mj na oporavku psihickom ponajvise i nesmjemo raditi na bebi sto nije ni lose jer nakon ovako neceg treba doc k sebi.
    Nemojte da vas jako izbediram, cuvajte svoje busice i zelim vam svima najljepsu mogucu trudnocu i bebice. ❤️

Jako je tesko citati ovo, srce boli. Drzi se i budite snazni oboje ❤️

Jambica
    03. Svibanj 2021. 12:28

Hera..¸teško je reći išta smisleno u ovakvim trenucima...jako mi je žao, želim vam puno hrabrosti i snage da izdržite ovo što predstoji 

ivkica
    03. Svibanj 2021. 12:33

Hera, držite se. ♥️ Puno zagrljaja i ljubavi šaljem 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

nikkas
    03. Svibanj 2021. 12:39

Draga Hera užasno mi je žao zbog ove tragedije 😔 Želim vam da budete hrabri i snažni i da izdržiš ovo ❤️ 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

FlipFlop
    03. Svibanj 2021. 12:40

Draga Hera, steglo me oko srca sve kad sam pročitala što si javila. Mislim da ti nikakve riječi ne mogu olakšati ovu situaciju, samo ti šaljemo zagrljaje makar ovako virtualno, želim tebi i tvojim najbližima puno snage u svemu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.