Lezaljka. Ja imam tiny love rocket napper, ide skroz u polozaj za spavanje. Mozes stavit na stol ili kauc. Nesto tog tipa 😊
Ovu i mi imamo. Nama savrsena
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, glupo pitanje…
U čemu držati dijete kada se rodi i dođe kući kada je npr. u dnevnom boravku? Naš boravak nije velik da stane neki prijenosni krevetić ili nešto tog tipa. Isplati li se kupovati ono gnijezdo? Pomagajte!
Ja sam klince drzala u kolicima u kuci i to mi bude super zgodno, dok je kosara
Lezaljka isto da, gledat da ide u skroz lezeci
Dok su mali mogu bez problema lezat na kaucu nece se mrdnut
Gnjezdo mi izgleda zanimljivo
Jel ga netko ima? Odlucio kupit?
Nisam ga jos kupila ali hocu. Sogorica je dosta koristila gnjezdo za malenu i bilo joj je od koristi. A i ja cu isto za dnevni posto nije isto dosta velik to mi se cini bas prakticno
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure, glupo pitanje…
U čemu držati dijete kada se rodi i dođe kući kada je npr. u dnevnom boravku? Naš boravak nije velik da stane neki prijenosni krevetić ili nešto tog tipa. Isplati li se kupovati ono gnijezdo? Pomagajte!
Nisam ga jos kupila ali hocu. Sogorica je dosta koristila gnjezdo za malenu i bilo joj je od koristi. A i ja cu isto za dnevni posto nije isto dosta velik to mi se cini bas prakticno
Znaci duze vremena je koristila?
Ja se samo mislim jer se bojim da ce kratko koristit pa da ne bude bacanje novaca
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, glupo pitanje…
Ja mislim da je ležajka idealna, ili viper kako se već kaže. Ja planiram uzeti, ker mi se neda kolica drzat u kuci, ili da beba bude u sobi u kreveticu. Ovu ležaljku možes podesit, i može s tobom i u kupaonu dok se tusiras
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Pozdrav drage trudnice!
Čitam si upravo nalaz krvi i urina na portalu zdravlja, krv sve ok (hemoglobin mi malo snižen), ali nalaz urina mi je užasan. Piše da ima mnogo bakterija, leukocita, eritrocita, stanica pločastog epitela... to izgleda kao ozbiljna infekcija, ali stvar je u tome da ja nemam apsolutno nikakve tegobe Piškim češće otkad sam trudna, ali nema ni peckanja ni boli ni ničega... baš nikakvih tegoba. Jel bila koja u sličnoj situaciji? Pretpostavljam da će mi dati antibiotike za to?
Jedva čekam taj utorak da saznam šta i kako...
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Cure, glupo pitanje…
Znaci duze vremena je koristila?
Ja se samo mislim jer se bojim da ce kratko koristit pa da ne bude bacanje novaca
Ja sam baš gledala ovo Dada i Rocco https://dadaandrocco.com/proizvod/baby-nest-velvet-tockice-siva/ , piše dimenzija 74 cm. Nekako se bojim da ne preraste prebrzo. ali meni je prvi bebinjo pa nemam iskustva s kojim bih mogla procijeniti .
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav drage trudnice!
Čitam si upravo nalaz krvi i urina na portalu zdravlja, krv sve ok (hemoglobin mi malo snižen), ali nalaz urina mi je užasan. Piše da ima mnogo bakterija, leukocita, eritrocita, stanica pločastog epitela… to izgleda kao ozbiljna infekcija, ali stvar je u tome da ja nemam apsolutno nikakve tegobePiškim češće otkad sam trudna, ali nema ni peckanja ni boli ni ničega… baš nikakvih tegoba. Jel bila koja u sličnoj situaciji? Pretpostavljam da će mi dati antibiotike za to?
Jedva čekam taj utorak da saznam šta i kako…
Nedavno smo to komentirale, vise nama je bilo tako. Leukociti i bakterije su cesti i normalni u urinu u trudnoci. Slat ce te na urinokulturu koja ce vrlo vjerojatno biti uredna, ne brini 🤗
Drage trudnice, malo upadam ko padobranac ali moram cestitati Sanjarki na dobrim rezultatima panorame, jako mi je drago da je sve ok❤
Hera drzi se, nisam ulovila sto se tocno dogodilo ali vidim da isto cekas rezultate testa ❤ Bit ce sve super kao i kod Sanjarke
Sretno svima i uzivajte u trudnoci🤗
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️
Pa jooooj kakve divne vijesti, čestitke cure na zdravim pišulincima!!!! 💙💙💙💙 prekrasnost 🤗🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
A Nuna? Ima li koja iskustva s njom? Kakva je ona? Isplati li se?
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji