Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lockica
    01. Svibanj 2021. 16:07

Sanjarka88 🦔

Lockica

Sanjarka88 🦔

Freya cestitam na dobrom pregledu i malom srceku. Vec je to komad bebice ❤️ bas mi je drago.
    Kiky imas divnu busicu 🥰

Nisam bas puno upratila sta se desava al molim te ne sekiraj se ♡ Bit ce sve bolje nego sto mislis..Ne znam sta se prije desilo a tobom pomalo koliko sam skontala izgubila si prvu bebu bas mi je zao iskreno.
    Zelim ti od srca da ave bude uredu i da nalazi dodju dobri.
    Bas imam prijateljicu kojoj je nuhalni bio visok nesto dosta i slali je na double koji je bio granican i na kraj amnio koja je pokazala da je sve uredu i na kraju je i bilo sve uredu ♡ Tako da zelim ti da sve bude dobro i da se do kraja nista vise ne sekiras.

Hvala ti draga Lockica. Uvijek je utjesno cuti pozitivna iskustva ❤️❤️❤️
    Imam dvoje zdrave djecice iz dvije skolske trudnoce i virujem da ce tako biti opet.
    Za trecu sreću se ocito moramo malo namuciti, imala sam spontani prije 8mjeseci, ta bebica je rano odustala od nas, al uvjerena sam da ova nece i da nas samo malo zeza 😊
    Seka i braco je zeljno cekaju i bit ce sve u redu, mora ❤️
    Hvala vam svima jos jednom, divne ste!
    Uzivajte u vikendu 🥰

Nece odustati Abd sve ce biti uredu ♡ Misli pozitivno samo i nemoj unaprijed da se puno sekiras iako je to lakse reci nego uciniti ♡ 

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

FlipFlop
    01. Svibanj 2021. 17:45

Uh kako ste se raspisale, jedva sam vas pohvatala. Divne slikice trbuščića, baš napredujemo sve ☺️
    Sanjarka i Samomalo, sretno cure 🍀 nadam se da rezultati mogu stići i vikendom i da će biti dobri. 
    Zara sigurno ćeš i ti za koji dan osjetiti bebača, moj se prvih dana javljao samo navečer kad bih se potpuno smirila u krevetu, a zadnja dva dana ga osjećam poslije svakog jela, nakon 2-3 minute se sav razbaca 😁 puštam mu i glazbu ali na to još ne reagira, znači samo klopa ga zasad veseli ☺️

Lisa27 👶🧸🎀
    01. Svibanj 2021. 18:43

Lyra

Lisa27 👶🧸🎀

freya_444

Bok cure!
    I ovdje da se javim. Beba je super, sve odgovara tjednu i danu(8+2) i srce kuca lijepo ma odlično💖
    Idući pregled mi je 28.05., a termin 9.12. 🥰

Čestitam 🥰 termin ti je dan prije mog rođendana 🥰

Imamo isti dan rodjendan 😁

Cestitke svima na dobrim pregledima! 🥰

Ima nass 😀😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Ines
    01. Svibanj 2021. 22:44

Sanjarka - istina da, nikada ne ocekujes da moze nesto poci kako ne treba. Uvijek se nadas najboljem, ali ne treba odustati..imam kolegicu koja je malo prije Bozica izgubila svoju bebu u 25tt, to sto je ona prosla ne zelim nikome..znas kad sam ja plakala kao kisna godina dok mi je pricala to sve. Kad shvatis koliko si zahvalan sto imas svoje divno cudo zivo i zdravo pored sebe, a netko to nema ili je izgubio 🙏😢🥰❤❤ 
    Ali ne treba nikada odustati, samo jako naprijed 💪💪
    Cekam i ja s tobom i svim ovim divnim zenama tvoje rezultate i molim se da sve bude u najboljem mogucem redu 🙏❤❤
    Hvala ti 💗 grlimm 💗💗

Nea 💗

sanja0508
    02. Svibanj 2021. 11:39

Sanjarka jesu dosli rezultati? Moji su upravo stigli? 
    Nizak rizik za sve. I dolazi nam mali decko 💙💙

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    02. Svibanj 2021. 11:58

Prijavljujem i ja savrsenu panoramu i jos jednog decka u grupi 💙❤️💙❤️💙🙏🙏🙏🙏🙏
    I prijavljujem da su  mi pluća proradila nakon 3 tjedna 

Hvala vam svima od srca na svakoj rijeci podrske i brige koju ste mi uputile. 
    Divne ste, divne ❤️❤️❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Svibanj 2021. 12:00

sanja0508

Sanjarkajesu dosli rezultati? Moji su upravo stigli?
    Nizak rizik za sve. I dolazi nam mali decko 💙💙

Cestitam 💙🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    02. Svibanj 2021. 12:05

Sanja cestitam na pozitivnom nalazu i deckicu.
    Sanjarka draga moja cestitam od srca, vjerovala sam da ce tako biti, mogu si misliti da si sto kila laksa, uzivaj sada bezbrizno u trudnoci sa svojim deckicem❤

Ljesnjak
    02. Svibanj 2021. 12:05

Pa drage moje cestitam od srca!!! 

sanja0508
    02. Svibanj 2021. 12:06

Sanjarka88 🦔

Prijavljujem i ja savrsenu panoramu i jos jednog decka u grupi 💙❤️💙❤️💙🙏🙏🙏🙏🙏
    I prijavljujem da su mi pluća proradila nakon 3 tjedna

Hvala vam svima od srca na svakoj rijeci podrske i brige koju ste mi uputile.
    Divne ste, divne ❤️❤️❤️❤️❤️

Cestitaaaaaaam 💙💙 ajme kako sam sretna radi tebe da mi dode da zaplacem. Bravo mamice sada se napokon opusti zasluzila si 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.