Kakve predivne vijesti ove sunčane nedjelje!
Baš mi je drago i dobrodošli dečki! 💙💙
Ja sam trebala danas privatno na anomaly scan da bi liječnik izašao i rekao kako sestra ima koronu, svi se moraju testirati i dekontaminirati tako da je pregled odgođen za srijedu. 🙊
'21. 💙
'24. 💛
☺️☺️Kakve lijepe vijesti danas :)
E cure, ako se ide na uzv u bolnicu(narucena sam) j3l treba trstiranje na covid ili ne? Na sv duh idem
Ajmeeee Sanjarka, divnooo. Jel pala koja suza od srece? 😁
U sjecanju mi je da jos netko ceka nalaze nipta, Hera?
Sanjarka moja draga, nisam se javljala ali sam svski dan pratila da vidim stanje kod tebe. Eto sad ti moram čestitati na zdravom i savršenom malom pišulincu! Sad uzivaj punim plucima, hrabro naprijed! Presretna sam zbog tebe!!! Saljem ti puno puno puno poljubaca i zagrljaja!!! 😘😘😘😘😘😘💙💙💙💙💙💙🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Prijavljujem i ja savrsenu panoramu i jos jednog decka u grupi 💙❤️💙❤️💙🙏🙏🙏🙏🙏
I prijavljujem da su mi pluća proradila nakon 3 tjedna
Hvala vam svima od srca na svakoj rijeci podrske i brige koju ste mi uputile.
Divne ste, divne ❤️❤️❤️❤️❤️
Bravoooo cestitam, vjerovala sam u to da ce na kraju sve biti kako treba i cestitam na deckicu 💙 Sada napokon mozes normalno disati i uzivati u trudnoci!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure čestitam od srca na dobrim nalazima i baš sam vjerovala da će sve biti u najboljem redu... Sada opušteno uživajte u trudnoći 🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰
Sanjarkajesu dosli rezultati? Moji su upravo stigli?
Nizak rizik za sve. I dolazi nam mali decko 💙💙
Čestitke na dobrom nalazu i decku💙 ovo je stvarno godina deckica
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Zdravo svima ne znam na koju grupu da se javim pa sa mislila ovdje pitati.
Dali je neko ima vise biokemijskih trudnoća jednu iza druge ( ja sam imala dvije za redom) i dali se posle vise njih može doći do normalne trudnoće i da bude sve uredu jeli neko imao takav slučaj.
Hvala unaprijed 🙂
Ja sam imala 2 biokemijske ali nisu bile jedna za drugom, godinu dana razmaka i godinu nakon druge biokemijske ostala trudna opet i evo me sve u redu sa bebom idemo u 19ti tjedan
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala vam cure, stvarno ste krasne žene ❤️❤️❤️❤️
Clio i Ines vas posebno grlim 🤗🤗🤗🤗🤗❤️
Nas ceka jos dodatnih pregleda i brige Al uvjerena sam da ce na kraju sve biti savrseno u redu 🙏💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji