Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    19. Travanj 2021. 08:21

Jutro. Meni danas pregled u 6 popodne.(niste me upisali) Jedva čekam. Stigli mi nalazi hormona štitnjače (doktorica mi htjela snizit s 1 tablete na pola i ja ostala na svoju ruku na cijeloj). Unatoč cijeloj euthyrox 25 pao mi ft4 ispod granice tako da je sad komentar nastavit s cijelom 5 dana i onda 2 dana 1 i pol.. Ja sam si već digla za jednu i pol pa ćemo pratit. Nemam neke simptome da sad mogu reći da sam osjetila taj pad.. Tsh mi je s 0.297 otišao na 0.647. On je nebitan al bitno da je mali

Hera✨
    19. Travanj 2021. 08:21

Dobro jutro curke, kako ste?
    Sretno svima na pregledima 🍀
    Kiki drzi se, zelim ti brz oporavak 😊
    Jana ja isto planiram kinderkraft kolica 3u1 prime. Preljepa su mi i cine se jako prakticno. Vidla sam ih i uzivo i teta u ducanu ih je tak brzo sklapala i mjenjala dijelove da sam ostala odusevljena. Nije mi problem sto su velika jer imamo lift i prostor di mozemo ostaviti kolica. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• sunce7
    19. Travanj 2021. 08:23

Missy88

Traveller

Lorre

Traveller može pliz link od ljuljačke? 😊

Evo gaHRK 375.82 50%OFF | Child Cradle Bed Coax Baby Artifact Baby Rocking Chair Comfort Chair Newborn Baby Recliner with Baby Sleep Artifact

https://a.aliexpress.com/_m0A4nJz

Jesi narucivala vec neke vece iznose, sto je s carinom? Citala sam da preko 160 kn iz Kine, tj izvan EU ide carina, a sad razmisljam, s alija uvijek narucujem nesto jeftino pa nisam ni znala. Osim ako ima opcija da salju negdje iz Europe, ali nema za sve. Uzela bih isto tako neke stvari za bebu koje nema smisla platiti 5x vise kod nas 😁

Placa se PDV na iznose vece od 22€, sve zavisi koga dopadne tvoj paket na carini,al mislim da tako veliki paketi ne bi prosli pod iznos 160kn i da prodavac stavi taj iznos.

Ako nadete nesto zanimljivo saljite😂

Missy88
    19. Travanj 2021. 08:28

sunce7

Missy88

Traveller

Lorre

Evo gaHRK 375.82 50%OFF | Child Cradle Bed Coax Baby Artifact Baby Rocking Chair Comfort Chair Newborn Baby Recliner with Baby Sleep Artifact

Jesi narucivala vec neke vece iznose, sto je s carinom? Citala sam da preko 160 kn iz Kine, tj izvan EU ide carina, a sad razmisljam, s alija uvijek narucujem nesto jeftino pa nisam ni znala. Osim ako ima opcija da salju negdje iz Europe, ali nema za sve. Uzela bih isto tako neke stvari za bebu koje nema smisla platiti 5x vise kod nas 😁

Placa se PDV na iznose vece od 22€, sve zavisi koga dopadne tvoj paket na carini,al mislim da tako veliki paketi ne bi prosli pod iznos 160kn i da prodavac stavi taj iznos.

Da, to pisu ljudi pdv plus naplate ti neke troskove carine ili obrade i na kraju platis to koliko i proizvod. Ja sam mislila naruciti neki baby monitor i izdajalicu jer sam na fejsu procitala hrpu pozitivnih stvari o nekoj elektricnoj koja je 200 kn pa neka se nađe, za te pare mi nije zao. Kod nas su i rucne od 400 nadalje.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    19. Travanj 2021. 08:31

Traveller

Lorre

Napiši kinezu da stavi manju vrijednost na paket prije nego pošalje . Sve iznad 160 kn će te carinit. Na tih 375 bi mogla još dodatno platit 200kn..pdv i carina.. Tak da ne stavi manju cijenu pa da možeš pravdat kasnije da je jeftinije od 160kn

Jana25
    19. Travanj 2021. 08:33

Endzrue sretno na pregledu 🤞❤
    Hera  da daaaa i meni se ta svidajuu 😍😍 iako ja nemam lift i nemam di s kolicima ali necu ostat u ovom stanu, moramo nac novi 🤣
    A onu skupu nunalicu cu si priustit od povrata poreza 🤣🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    19. Travanj 2021. 08:34

Hodocasti li koja danas u Lidl 😄? Ja cekam dragog 🤭🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Endzrue
    19. Travanj 2021. 08:47

Jana25

Dobro vam jutro curice 😊
    U Zg tmurno, mokro 😒
    Svima koje imaju danas preglede zelim srecu 🤗 skroz sam se.pogubila otkako nam nema Sanjarke.
    Nadam se da je sve okej i s njom i bebicom 🤗❤
    .
    Jesam li ja jedina koja sam se zaljepila za Kinderkraft kolica i onu nunalicu 4moms MamaRoo 🤣
    Sto se tice krevetica, moj malac ce spavati u mom kreveticu. Moji roditelji ga nisu bacili, malo ce ga doradit, obojat ako je od godina stajanja malo pohaban. Naravno ako to ne bude to, kupit cu mu novi. Sjecam se da sam jos prije 2 godine rekla di je taj krevetic, da mi ga ne bacaju 😄

Tu 4moms sam ja uzela maloj polovnu. 1 je zaspala u njoj, više ne... Nije htjela u njoj bit. Prodala je nazad za iste novce. Uzeli ala baby bjorn al budu i u intersparu za 250kn. Sama ljuljaš kako tebi paše i ta nas je spasila. Zaspala bi svaki put

Endzrue
    19. Travanj 2021. 08:54

Missy88

sunce7

Missy88

Traveller

Lorre

Da, to pisu ljudi pdv plus naplate ti neke troskove carine ili obrade i na kraju platis to koliko i proizvod. Ja sam mislila naruciti neki baby monitor i izdajalicu jer sam na fejsu procitala hrpu pozitivnih stvari o nekoj elektricnoj koja je 200 kn pa neka se nađe, za te pare mi nije zao. Kod nas su i rucne od 400 nadalje.

Ja ti imam električnu s aliexspressa. Tu za 200kn. Meni je top. Radi još uvijek i odlično je izvlačila mlijeka uzela sam si obostrane al većinom mi je beba na jednoj sisala a ova mi je radila na drugoj 😁.. Sve preporuke. I baby monitor sve preporuke. Evo 2.5god radi još uvijek. I ak i platite carinu opet vas izađe manje nego bi kupili u dućanu kod nas... Oko 240km je koštao

Endzrue
    19. Travanj 2021. 08:55

Za lidl ću samo grudnjak uzet. Ima u, četvrtak nekih haljina boljih pa ću sačekat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.