Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorre
    17. Travanj 2021. 22:35

Lady.D.  Ne brini, nema svaka žena mučnine. Ni ja se nisam osjećala trudnom zadnja 2-3tj, ali bila sam na pregledu i sve je u redu. Sve je moguće u trudnoći 😉

Baby N 💙

SweetDream15
    17. Travanj 2021. 23:05

Lady.D

Boook cure…danas mi je tocno 9 tjedana. Mozete li podijeliti malo iskustva sa simptomoma otprilike u ovim tjednima? Ja nemam mucnina, nikakvih pretjeranih bolova dolje, cak nisam ni preumorna. Zna mi se dogoditi svaki treci, cetvrti dan blaga mucnina, vrlo kratko i slabo pikanje dolje, ali nista strasno. Uopce nemam osjecaj da sam trudna, je li to normalno? Sad me frka da nesto nije u redu. 🙄

Nebi tribala brinuti ni ti ni ostale cure koje nemaju simptome T. To je sasvim normalno da svaka žena ima različito iskustvo u T, nikome nikad neće biti isto. ☺️ Ja sam evo u 11 tj i ja do sad od simpotma sam imala gubitak apetita tj dana, smetaju mi mirisi hrane i idem češće na wc. Al znači ništa mučnine, ništa bolne sise, tu i tamo koji grčić i tjt. Tako da ne brini i uuživaj. ☺️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Travanj 2021. 23:10

Lady.D

Boook cure…danas mi je tocno 9 tjedana. Mozete li podijeliti malo iskustva sa simptomoma otprilike u ovim tjednima? Ja nemam mucnina, nikakvih pretjeranih bolova dolje, cak nisam ni preumorna. Zna mi se dogoditi svaki treci, cetvrti dan blaga mucnina, vrlo kratko i slabo pikanje dolje, ali nista strasno. Uopce nemam osjecaj da sam trudna, je li to normalno? Sad me frka da nesto nije u redu. 🙄

Ja nisam imala nikakve posebne simptome, baš kao ti ,povremene mučnine...do prije 4 dana kada sam počela povraćati i nekoliko puta dnevno 🙈🙈🙈
    Da nema toga nebih ni osjetila da sam trudna ,ne brini ❤🧚‍♀️
    (Ako ti bude kao i meni ,jos imaš vremena za mučnine 😅)

endometrioza

Lela🍀
    18. Travanj 2021. 06:37

Hej cure ako nezelite bas previse trosit na kolica i krevetice imate super trgovinu bebenova i tamo jako pristupacnih cjena kolica kao i krevetica.. mi smo bili tamo kupili ta prva velika kolica sa kosarom, nastavkom za sjedenje i jajetom(autosjedalicom)  i plus gratis dobili krevetic koji je stv jako cvrst, podesiv na 3 razine, kasnije se resetke mogu skinit da bebac moze sam uc i izac ugl mali je skako okreto se u njemu sve zivo i dalje ko nov, a kolica smo nakon 6 mj promjenili jer su neprakticna ta velika i zamjenili babyzen kolicima,  nije mi bilo zao jer stv ih nismo puno ni platili al eto ja sam morala imat kolica koja su moderna sa velikim kotacima.. ako nista ostala su i ona ko nova i ocuvana za bebicu novu  a jaje ili ti autosjedalica to je koristio do godinu dana pa smo kupili novuu cybex i zadovoljni😊 ovakva slicna smo bili kupili i dobio se tad gratis krevetic https://www.bebenova.eu/chipolino-kolica-havana-3u1-mist.html

🤰🍀 👶 🌸

• petoma93
    18. Travanj 2021. 07:55

Pozdrav cure,nije me dugo bilo izbjegavan citat bilo sta od trudnoce jer si samo stvorim paniku u glavi 😅 lakse mi je kad ne procitam svasta,pa ne mislim o tome.Cestitam ako ima novih trudnica i vama kojima pregledi idu super 😄 ja sad 22. Imam kombinirani pregled taman ce bit 12.tt a 28.pregled...i sad me zadnja dva dana navecer uhvate bas grcevi da se ne mogu pomaknut dok ne ispustim vjetrove😖 😏😅 al bas me prekine pa me to malo brine jeli samo do crijeva mojih,ima li koja iskustva sa tim,strah me da nije sta bebacu,a poludit cu do pregleda 😔

Prva trudnoća 🥰
    Svi nalazi uredni
    Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
    Drugi pregled 28.04. - 13+2
    .... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
    ....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
    ...24.7 - ogtt -u redu
    ...30.7- 26+1 rastemo 💙
    ...30.8

• LilM
    18. Travanj 2021. 08:19

Lejla🍀

Babyzen najboljaa kolica ikada cure evo i dan danas ko nova mali se pune 2 i pol godine i jos tu i tamo malo ga provozam, ugl. Vrijede svake kune i sad ce nova beba isto nasljedit ta kolica, prezivjela su puno putovanjaa, stanu doslovno svudaa jako su lagana inace zivimo na 5 katu bez lifta.. tako da su ova kolica spas bilaa😅😅 https://ibb.co/x7xNdHV

Mene sam brine kod takvih kolica da kosara nije premala za prakticki zimu koja je duga pred nama. I jel mogu po sljunku ic takva kolica?

nikkas
    18. Travanj 2021. 09:17

Lady.D

Ne brini, meni je bilo identično kao i tebi ☺️ 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

nikkas
    18. Travanj 2021. 09:23

petoma93

Pozdrav cure,nije me dugo bilo izbjegavan citat bilo sta od trudnoce jer si samo stvorim paniku u glavi 😅 lakse mi je kad ne procitam svasta,pa ne mislim o tome.Cestitam ako ima novih trudnica i vama kojima pregledi idu super 😄 ja sad 22. Imam kombinirani pregled taman ce bit 12.tt a 28.pregled…i sad me zadnja dva dana navecer uhvate bas grcevi da se ne mogu pomaknut dok ne ispustim vjetrove😖 😏😅 al bas me prekine pa me to malo brine jeli samo do crijeva mojih,ima li koja iskustva sa tim,strah me da nije sta bebacu,a poludit cu do pregleda 😔

Onda smo iste 😊😊 I ja radim kombinirani 22. ☺️
    Moguće da su crijeva ako ti je lakše kad ispustiš koji... 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

eemine4
    18. Travanj 2021. 09:50

Lady.D

Ja sam oko 7-8 tjedna imala problema s nesanicom,znaci suprotno od nekih općenitih simptoma  trudnoće.. ne mogu zsaspati do 3-4 a ustanem ujutro oko 8 i tako danima .. Nisam imala mučnine uopste, povratila sam samo 3 puta koliko se sjećam i uopste to nije bilo ujutro kako kažu ti “simptomi na internetu” 😅 
    Imala sam samo gađenje na neku određenu hranu i poprilično često glavobolje. Ja mislim da su simptomi individualni i zavise od osobe do osobe i od organizma do organizma. Previše brinemo i to je normalno.. i meni svako dva dana dođe pitanje u glavu jesam li trudna jer ono nemam nikakav osjecaj... Ali mislim da je to sve okej, deru nas hormoni a nismo ni svjesne 😆 
    Čuvaj se bit će sve dobro ❤️

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

Lela🍀
    18. Travanj 2021. 09:55

LilM

Lejla🍀

Babyzen najboljaa kolica ikada cure evo i dan danas ko nova mali se pune 2 i pol godine i jos tu i tamo malo ga provozam, ugl. Vrijede svake kune i sad ce nova beba isto nasljedit ta kolica, prezivjela su puno putovanjaa, stanu doslovno svudaa jako su lagana inace zivimo na 5 katu bez lifta.. tako da su ova kolica spas bilaa😅😅 https://ibb.co/x7xNdHV

Mene sam brine kod takvih kolica da kosara nije premala za prakticki zimu koja je duga pred nama. I jel mogu po sljunku ic takva kolica?

Ja kosaru nisam imalaa nego odma ovaj dio za sjedit, ali imala je moja prijateljica kosaru i bila joj je superr mala se dosta dugo vozila u njoj isto je bila zimska bebicaa imas posebno ga kupit te vrece za zimu koju ubacis u kosaru i bebu samo stavis u to i nema zime a velicine je isto ko i svaka kosara, aa sto se tice sljunka ja sam svoja izvozalaa na sve moguce povrsinee i idu svudaa provjerenoo jer bas ti mali kotaci su superr jer nema drndanja nmg ti to opisat ali mi smo 2 ljeta bili s njima na moru gdje je sve neravno bilo puno kamenja, onda na vikendicama koje su na brdimaa  hahaha stv su posluzila sam super konstrukcija je jako cvrstaa.

🤰🍀 👶 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.