Jel imala koja od vas koronu a da inače ima problema tipa astma, alergije…
Nemam astmu, ali imam alergije koje mi se znaju manifestirati na koži i imam Hashimoto. Ništa od toga nije utjecalo na simptome, odnosno nije utjecalo na pojavu jačih simptoma. Kako si ti?
Evo da vam se javim sa svojim nalazom, zvali su me pozitivna sam na covid i sljedecih jos tjedan dana moram biti u izolaciji. Bas se osjecam nemocno, nocas mi je temp isla do 38 ali dobro nakon lekadola se spustila i danas je ok, samo glava boli za poludit a to su ti simptomi…. samo da ostane ovako🙏 Koliko god sam izbjegavala, opet sam dobila.
Drži se! Pij puno vitamina C, lekadol i čaj od đumbira (ima antivirusna svojstva, ne može škoditi). Odmaraj se i želim ti brz oporavak! :grlim:
Jel imala koja od vas koronu a da inače ima problema tipa astma, alergije…
Nemam astmu, ali imam alergije koje mi se znaju manifestirati na koži i imam Hashimoto. Ništa od toga nije utjecalo na simptome, odnosno nije utjecalo na pojavu jačih simptoma. Kako si ti?
Ja sam dobro hvala na pitanju. Koronu nemam ali ovdje kod nas iako smo malo mjesto jako hara i ima hrpu slučajeva ljudi pozitivni a svuda idu. Sve se nadam da ćemo svi nekako izbjeći tu koronu ali situacija ne obećava
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Leah čestitam na super pregledu!🙂
Cure s koronom, brzo se oporavite i nemojte puno brinuti! 🙂
Cure koje su na komplikacijama, kada bude isplaćena naknada otprilike?
'21. 💙
'24. 💛
P.S. Vi koje već imate iskustva, je li koja imala ruksak ovog tipa? Kako ste zadovoljne?
https://ibb.co/S0NPLnr
'21. 💙
'24. 💛
Ivkica uuuh, super! Pomislila sam da i ti imaš. :/ Ajme, da, postalo je nemoguće izbjeći koliko god se paziš.
Evo npr. ja sam skupila na poslu od kolegice koja je bila uvjerena da je samo prehlađena.
Leah aaajme, predivna sličica!
______
Vidjela sam da se neke cure žale na bolove u guzi i kukovima. Jeste probale raditi nekakvu jogu i završiti s rastezanjem u pidgeon pozi? Mene je spasilo! U prošloj trudnoći mi se nekako zgrčio/oštetio mišić piriformis koji se nalazi u dubini guze, a kad se to dogodi onda dira išijas i zna jaaako boliti. Sad mi se opet to aktiviralo, ali hvala Bogu ne prejako i ova istezanja me spašavaju. Probajte!
_______
Sad sam vidjela i za Sanjarku. Nadam se da su dobro i ona i bebica i da će nam se što prije vratiti. ❤️
Nadam se da je Sanajrka dobro i zdravo i da ce nam se javiti uskoro
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Cure jel imate glavobolje? Zadnja 3 dana me glava ubija, kao pritisak na sinuse, pa čelo i iza očiju...12 tjedana i 1 dan sam... Samo me strah da nije simptom korone 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Leah čestitam na super pregledu!🙂
Cure s koronom, brzo se oporavite i nemojte puno brinuti! 🙂
Cure koje su na komplikacijama, kada bude isplaćena naknada otprilike?
Procitala sam u grupi na fejsu da ce danas do 17 ili sutra
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
I cestitam na dobrim pregledima, ja imam sutra u 18. Jedva cekam, ali sam i nervozna 😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji