Babyzen najboljaa kolica ikada cure evo i dan danas ko nova mali se pune 2 i pol godine i jos tu i tamo malo ga provozam, ugl. Vrijede svake kune i sad ce nova beba isto nasljedit ta kolica, prezivjela su puno putovanjaa, stanu doslovno svudaa jako su lagana inace zivimo na 5 katu bez lifta.. tako da su ova kolica spas bilaa😅😅 https://ibb.co/x7xNdHV
Mene sam brine kod takvih kolica da kosara nije premala za prakticki zimu koja je duga pred nama. I jel mogu po sljunku ic takva kolica?
Ja kosaru nisam imalaa nego odma ovaj dio za sjedit, ali imala je moja prijateljica kosaru i bila joj je superr mala se dosta dugo vozila u njoj isto je bila zimska bebicaa imas posebno ga kupit te vrece za zimu koju ubacis u kosaru i bebu samo stavis u to i nema zime a velicine je isto ko i svaka kosara, aa sto se tice sljunka ja sam svoja izvozalaa na sve moguce povrsinee i idu svudaa provjerenoo jer bas ti mali kotaci su superr jer nema drndanja nmg ti to opisat ali mi smo 2 ljeta bili s njima na moru gdje je sve neravno bilo puno kamenja, onda na vikendicama koje su na brdimaa hahaha stv su posluzila sam super konstrukcija je jako cvrstaa.
Vidis nikad ne bi rekla, bas odlicno! Ja gledala bug bee pa se jos premisljam radi kotaca i kosare te pa sad vise nisam pametna 😂
Ja sam isto prvo kolica sa velikim tockovima uzela mislim super su stvarno bila isto crvrta kvalitetna al s tim.ic negdje muka zivaa cjeli gepek zauzmu jos smo mi u zgradi pa je bilo malo nezgodno zbog togaa jos i posebno skidaj kosaru pa sklapaj pa konstrukciju opet posebno mrni je bio problem zbog tog jer nisu prakticnaa mi.bilaa a sad nekom.opet je super tako da sve je individualno
🤰🍀 👶 🌸
I meni je sada lakše jer vidim da nisam jedina s tim zdjeličnim bolovima. Povremeno mi ide i u nogu, bit će znači trudnički išijas. Nekad ne mogu od posla do auta tih 5 minuta propješačiti, vučem se ko kišna glista. Meni je to krenulo jako rano, već tamo u 6. ili 7. tjednu, a isto tako i u prošloj neslavnoj trudnoći. Bojim se šta će biti kasnije ako me već sada ovako boli.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
To sam
Pozdrav cure,nije me dugo bilo izbjegavan citat bilo sta od trudnoce jer si samo stvorim paniku u glavi 😅 lakse mi je kad ne procitam svasta,pa ne mislim o tome.Cestitam ako ima novih trudnica i vama kojima pregledi idu super 😄 ja sad 22. Imam kombinirani pregled taman ce bit 12.tt a 28.pregled…i sad me zadnja dva dana navecer uhvate bas grcevi da se ne mogu pomaknut dok ne ispustim vjetrove😖 😏😅 al bas me prekine pa me to malo brine jeli samo do crijeva mojih,ima li koja iskustva sa tim,strah me da nije sta bebacu,a poludit cu do pregleda 😔
Onda smo iste 😊😊 I ja radim kombinirani 22. ☺️
Moguće da su crijeva ako ti je lakše kad ispustiš koji…
Ma daj super sretno nam onda 😁 di si ti tj.koji si grad dok prevrtin postove rodit cu 😂 pa da bude mi lakse al se ne mogu ispravit kolko me zaboli bas neugodna i ostra bol 😒 nadam se da je sve ok
Pula ☺️ Pitaj dr. u četvrtak, čisto da budeš malo mirnija, ali mislim da nije ništa strašno… sve nam se pomiče i širi, nije nikakvo čudo da ostatak tijela reagira. Mene recimo uuuuužasno bole kosti u guzi da se do navečer jedva spuštam u krevet, a na wc da ne kažem da jedva sjednem… Kad više odmaram je ok, čim se više krećem i radim po kući odmah kreću bolovi. Izgleda da je neka bol svakoj od nas individualna
A mislila sam da nisi mozda iz splita...da budem svakako..i mene bole te kosti do duse samo sa desne strane za sad, al da kao sto kazes jedva sjednem 😂 sirimo se sirimo 😁 neka tih pozitivnih bolova 😉😊
Prva trudnoća 🥰
Svi nalazi uredni
Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
Drugi pregled 28.04. - 13+2
.... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
...24.7 - ogtt -u redu
...30.7- 26+1 rastemo 💙
...30.8
Babyzen najboljaa kolica ikada cure evo i dan danas ko nova mali se pune 2 i pol godine i jos tu i tamo malo ga provozam, ugl. Vrijede svake kune i sad ce nova beba isto nasljedit ta kolica, prezivjela su puno putovanjaa, stanu doslovno svudaa jako su lagana inace zivimo na 5 katu bez lifta.. tako da su ova kolica spas bilaa😅😅 https://ibb.co/x7xNdHV
Ja razmišljam o njima ali ne znam kako se ponašaju na sitnom šljunku, npr šetnja nasipom ili Maksimirom. I mana mi je da mi je košara ( koja je kao gnijezdo) dosta nisko a imala sam nakon prvog poroda problem s leđima i saginjane mi je bilo nula bodova
Pozdrav, dali osjetite svoje bebe? Vi koje ste 17,18 tt i da vam je druga, treća trudnoća. Ja ponekad osjetim blag udarac, onda par dana ništa, a vecinu dana kao prtezanje, napravi se kvrga i bas onako napne kozu stomaka
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Pozdrav, dali osjetite svoje bebe? Vi koje ste 17,18 tt i da vam je druga, treća trudnoća. Ja ponekad osjetim blag udarac, onda par dana ništa, a vecinu dana kao prtezanje, napravi se kvrga i bas onako napne kozu stomaka
Da, osjetim vec neko vrijeme. 🙂
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Evo da vam se javim sa svojim nalazom, zvali su me pozitivna sam na covid i sljedecih jos tjedan dana moram biti u izolaciji. Bas se osjecam nemocno, nocas mi je temp isla do 38 ali dobro nakon lekadola se spustila i danas je ok, samo glava boli za poludit a to su ti simptomi.... samo da ostane ovako🙏 Koliko god sam izbjegavala, opet sam dobila.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sve koje idete sutra na pregled , zelim uredne preglede i sretno!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo da vam se javim sa svojim nalazom, zvali su me pozitivna sam na covid i sljedecih jos tjedan dana moram biti u izolaciji. Bas se osjecam nemocno, nocas mi je temp isla do 38 ali dobro nakon lekadola se spustila i danas je ok, samo glava boli za poludit a to su ti simptomi…. samo da ostane ovako🙏 Koliko god sam izbjegavala, opet sam dobila.
Nazalost dobit covid je postalo ne moguce izbjeci.
Brz oporavak uz sto vise vitamina.😇🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji