Jel imala koja od vas koronu a da inače ima problema tipa astma, alergije...
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Jel imala koja od vas koronu a da inače ima problema tipa astma, alergije…
Ja sam astmaričar i alergičar, nisam imala koronu, ali sam pročitala jedan znanstveni članak na hrčku gdje se navodi da zapravo astmatične i alergijske reakcije mogu imati zaštitnu ulogu u prevenciji nastanka komplikacija od COVID-a. Članak je napisao jedan primarijus iz dubrovačke bolnice. Imam ga downloadanog, mogu ti poslati ako želiš.
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Da. Alergije i alergijsku astmu. Nije nes prestrasno. Pumpice ne uzimam na svoju ruku vec godinama.
Korona prosla kao blaza prehlada. Glavobolja, temp. do 37.5, izgunljen miris na mj ipol dana
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Traveller može pliz link od ljuljačke? 😊
Evo gaHRK 375.82 50%OFF | Child Cradle Bed Coax Baby Artifact Baby Rocking Chair Comfort Chair Newborn Baby Recliner with Baby Sleep Artifact
https://a.aliexpress.com/_m0A4nJz
Jesi narucivala vec neke vece iznose, sto je s carinom? Citala sam da preko 160 kn iz Kine, tj izvan EU ide carina, a sad razmisljam, s alija uvijek narucujem nesto jeftino pa nisam ni znala. Osim ako ima opcija da salju negdje iz Europe, ali nema za sve. Uzela bih isto tako neke stvari za bebu koje nema smisla platiti 5x vise kod nas 😁
Placa se PDV na iznose vece od 22€, sve zavisi koga dopadne tvoj paket na carini,al mislim da tako veliki paketi ne bi prosli pod iznos 160kn i da prodavac stavi taj iznos.
Ako nadete nesto zanimljivo saljite😂
Da, to pisu ljudi pdv plus naplate ti neke troskove carine ili obrade i na kraju platis to koliko i proizvod. Ja sam mislila naruciti neki baby monitor i izdajalicu jer sam na fejsu procitala hrpu pozitivnih stvari o nekoj elektricnoj koja je 200 kn pa neka se nađe, za te pare mi nije zao. Kod nas su i rucne od 400 nadalje.
Ja ti imam električnu s aliexspressa. Tu za 200kn. Meni je top. Radi još uvijek i odlično je izvlačila mlijeka uzela sam si obostrane al većinom mi je beba na jednoj sisala a ova mi je radila na drugoj 😁.. Sve preporuke. I baby monitor sve preporuke. Evo 2.5god radi još uvijek. I ak i platite carinu opet vas izađe manje nego bi kupili u dućanu kod nas… Oko 240km je koštao
Super, onda narucujem. Imas mozda link od monitora i izdajalice koje si uzela? Samo da vidim koji su 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Netko je pitao za Lidl, evo ja bila u 2, jedan se otvara u 7, mi dosli 20 do 8. Bilo je svega osim trudnickih hlaca, mozda 3 kom u svakoj boji. Otisli u drugi koji se otvara u 8, stigli u 8:05, isto tako. Uspjela kupiti u 2 Lidla 2 crne hlace Xs, sive i plave ne.
Ja ti imam električnu s aliexspressa. Tu za 200kn. Meni je top. Radi još uvijek i odlično je izvlačila mlijeka uzela sam si obostrane al većinom mi je beba na jednoj sisala a ova mi je radila na drugoj 😁.. Sve preporuke. I baby monitor sve preporuke. Evo 2.5god radi još uvijek. I ak i platite carinu opet vas izađe manje nego bi kupili u dućanu kod nas… Oko 240km je koštao
Jel nam možes staviti linkove na bay monitor i izdajalicu
Dobro jutro cure. 🌅
Sretno na pregledima danas🍀
I ja sam se malo pogubila kako nam nema Sanjarke, nadam se da je sve ok sa njom i bebom.
Što se tiče kupovine nisam ljubitelj online prodaje nekih kvalitetnijih stvari jer sve volim vidjeti i probati, pregledati kada kupujem... ali neke tako stvari sitnice poput izdajalice, i tih nekih stvari mi je super naručiti jer placam onoliko koliko vrijedi proizvod, a ne klasicnu uslugu trgovaca pa sve duplo...
Netko je spomenuo kinderkraft kolica, ovde ih mame dosta koriste pa bih rekla da su kvalitetna, a vidim i cijena im je pristupacna.
4 mom ljulju smo imali, ali nam je stajala za ukras 🤣. Nije curici odgovarala valjda zbog tog nekog svog ritma koji ima. Poklonili smo je dalje, ali se isto nije proslavila. Nemam baš preporuke za nju...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Da. Alergije i alergijsku astmu. Nije nes prestrasno. Pumpice ne uzimam na svoju ruku vec godinama.
Korona prosla kao blaza prehlada. Glavobolja, temp. do 37.5, izgunljen miris na mj ipol dana
Ista stvar. Ja imam alergije i bronhitis. Prošla isto Kao Jana, samo su mi se miris i okus vratili nakon 10 dana.
Netko je pitao za Lidl, evo ja bila u 2, jedan se otvara u 7, mi dosli 20 do 8. Bilo je svega osim trudnickih hlaca, mozda 3 kom u svakoj boji. Otisli u drugi koji se otvara u 8, stigli u 8:05, isto tako. Uspjela kupiti u 2 Lidla 2 crne hlace Xs, sive i plave ne.
Ja sam mislila eventualne te hlace, to je nesto pamucno? Ali dok ja dođem nakon posla ocito nece biti nicega vise pa se necu ni truditi 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja sam mislila eventualne te hlace, to je nesto pamucno? Ali dok ja dođem nakon posla ocito nece biti nicega vise pa se necu ni truditi 😅
Missy Da, to su lagane pamucne, kao tajice ali sire, dosta ugodne i rastezljive, mene samo smeta ona tanka lastikica koju imaju pri vrhu, tak imaju i njihove tajice za trudnice, ali to je zato jer mi je jos uvijek malo muka pogotovo kad mi je pritisak na zlicicu. U svakom slucaju nema ih nigdje za kupiti, a pogotovo ne za te novce, evo meni samo zao sto nisam uhvatila plave.
Sortiraj odgovore
Najstariji