Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    18. Travanj 2021. 18:28

Kiki, drzim fige da ostane na tim simptomima 🤞 ja danas osjecam nemoguci umor, mozda je covid a mozda je samo ovo uzasno vrijeme.
    Ja bih na popis dodala kremu za bradavice, nosim vec u rodiliste ovaj put. Purelan i/ili mam comprese

Love2021
    18. Travanj 2021. 19:07

Kiky drži se, sve je teže to izbjeći. Barem ćeš biti zaštićena za kasnije 

• gospodicnaZola
    18. Travanj 2021. 19:17

Love2021

gospodicnaZola

Love2021

gospodicnaZola

drage trudnice,
    nadam se da ste sve dobro :)
    Nedavno ste se raspisale o TORCH nalazima.Kako sam udomila macku i ja sam radila pretragu i evo nalaz je dosao jucer. Izbezumilo me da sam pozitivna na Rubella IgM i IgG.
    saljem i svoj nalaz pa please komentirajte ako je netko imao slicnih iskustva… (zna biti lazno pozitivan nalaz 🤞🏻🤞🏻🤞🏻)
    Bila sam jutros odmah u Petrovoj,a imam i kumu u Zavodu koja radi bas na PCR-u, no nisu me bas utjesili stovise samo jos vise zastrasili, a do pon me ne mogu testirati….

Hajde ga probaj ponovno uploadat, da vidim na kojem je testu rađeno

Ma kakvi, javlja mi gresku i kaze da pokusam ponovno.Ne znam znaci li tebi sto metoda:ELFA, a nalaz je iz KBC Zagreb
    Missy88 Razumijem sto je IgM,a sto IgG, znam sto je rubeola te koje posljedice ima u ranoj fazi trudnoce,svakako cu se testirati ponovno u ponedjeljak samo do tad treba mirno spavati 😬
    Mi jesmo svi procijepljeni, no citala sam da antitijela opadaju nakon 10,15 godina pa je to mozda bio slucaj kod i kod tebe.Uglavnom, bitno da je sve u redu kao sto se nadam da ce moj ovaj nalaz biti lazno pozitivan tj da su vrijednosti od neke stare infekcije ili da je nekakva krizana reakcija

Porazgovarala s mužem koji radi više u tom polju. Vjerojatno je ostalo od cjepiva ili je ulovilo lažno pozitivno budući da nije daleko od granične vrijednosti (češće kod ELFA). I da si imala ralativno nedavno, vrijednosti bi bile više plus vidjela bi simptome. Ponoviti nalaz, ali stvarno nema mjesta panici. 🥰

Hvala tebi i suprugu! Iz tvojih usta u Bozje usi :) 
    Nadam se da ce me u jutro poslati odmah na novo testiranje i PCR.

Lorre
    18. Travanj 2021. 19:29

Hvala 🥰 odlična stvar.. Baš gledam tako neke stvari koje bi naručila s ebaya i alija.. Cijene su puno niže nego kod nas, a imamo dovoljno vremena da stigne.. Dal ste naručivale šta trudničke robice online? Kod nas u PGŽ ništa ne radi pa bi si naručila neke tajice i traperice.. Šteta da to nisu uvrstili u lidlov katalog 🤷‍♀️

Baby N 💙

• Lockica
    18. Travanj 2021. 20:10

Kiky 🥰

Evo da vam se javim sa svojim nalazom, zvali su me pozitivna sam na covid i sljedecih jos tjedan dana moram biti u izolaciji. Bas se osjecam nemocno, nocas mi je temp isla do 38 ali dobro nakon lekadola se spustila i danas je ok, samo glava boli za poludit a to su ti simptomi…. samo da ostane ovako🙏 Koliko god sam izbjegavala, opet sam dobila.

Samo se cuvaj sto vise vitamina i nemoj paniciti sve ce biti dobro.Odmaraj sto vise unosi punoo tecnosti i ispiraj grlo i nos slanom vodom ♡♡ Brz oporavak ti želim i sto laksi..A i da ne zaboravim aspirin protect obavezno

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

nikkas
    18. Travanj 2021. 20:46

Kiky žao mi da je pozitivan, odmaraj puno i rokaj se C vitaminom! Držim fige za što brži oporavak i za što lakše simptome! 🤞🏻🥰

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Lyra
    18. Travanj 2021. 22:40

Kiky 🥰

Evo da vam se javim sa svojim nalazom, zvali su me pozitivna sam na covid i sljedecih jos tjedan dana moram biti u izolaciji. Bas se osjecam nemocno, nocas mi je temp isla do 38 ali dobro nakon lekadola se spustila i danas je ok, samo glava boli za poludit a to su ti simptomi…. samo da ostane ovako🙏 Koliko god sam izbjegavala, opet sam dobila.

Zelim ti brz oporavak ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Missy88
    19. Travanj 2021. 07:07

Traveller

Lorre

Traveller može pliz link od ljuljačke? 😊

Evo gaHRK 375.82 50%OFF | Child Cradle Bed Coax Baby Artifact Baby Rocking Chair Comfort Chair Newborn Baby Recliner with Baby Sleep Artifact

https://a.aliexpress.com/_m0A4nJz

Jesi narucivala vec neke vece iznose, sto je s carinom? Citala sam da preko 160 kn iz Kine, tj izvan EU ide carina, a sad razmisljam, s alija uvijek narucujem nesto jeftino pa nisam ni znala. Osim ako ima opcija da salju negdje iz Europe, ali nema za sve. Uzela bih isto tako neke stvari za bebu koje nema smisla platiti 5x vise kod nas 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    19. Travanj 2021. 08:13

Dobro vam jutro curice 😊
    U Zg tmurno, mokro 😒
    Svima koje imaju danas preglede zelim srecu 🤗 skroz sam se.pogubila otkako nam nema Sanjarke. 
    Nadam se da je sve okej  i s njom i bebicom 🤗❤
    .
    Jesam li ja jedina koja sam se zaljepila za Kinderkraft kolica i onu nunalicu 4moms MamaRoo 🤣
    Sto se tice krevetica, moj malac ce spavati u mom kreveticu. Moji roditelji ga nisu bacili, malo ce ga doradit, obojat ako je od godina stajanja malo pohaban. Naravno ako to ne bude to, kupit cu mu novi. Sjecam se da sam jos prije 2 godine rekla di je taj krevetic, da mi ga ne bacaju 😄

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mateja32
    19. Travanj 2021. 08:16

Jana25

Dobro vam jutro curice 😊
    U Zg tmurno, mokro 😒
    Svima koje imaju danas preglede zelim srecu 🤗 skroz sam se.pogubila otkako nam nema Sanjarke.
    Nadam se da je sve okej i s njom i bebicom 🤗❤
    .
    Jesam li ja jedina koja sam se zaljepila za Kinderkraft kolica i onu nunalicu 4moms MamaRoo 🤣
    Sto se tice krevetica, moj malac ce spavati u mom kreveticu. Moji roditelji ga nisu bacili, malo ce ga doradit, obojat ako je od godina stajanja malo pohaban. Naravno ako to ne bude to, kupit cu mu novi. Sjecam se da sam jos prije 2 godine rekla di je taj krevetic, da mi ga ne bacaju 😄

Jutro, nisi jedina sto se tiče kolica, ja sam bacila oko na kinderkraft 3u1 julie.. A sad mi se svidjela ideja da je praktičnije imati prijenosni krevetic koji ide uz krevet i spusti se stranica, isto kinderkraft.. A kinderbet ce sacekat u ostavi.. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.