Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    18. Travanj 2021. 09:58

Lady.D

Boook cure…danas mi je tocno 9 tjedana. Mozete li podijeliti malo iskustva sa simptomoma otprilike u ovim tjednima? Ja nemam mucnina, nikakvih pretjeranih bolova dolje, cak nisam ni preumorna. Zna mi se dogoditi svaki treci, cetvrti dan blaga mucnina, vrlo kratko i slabo pikanje dolje, ali nista strasno. Uopce nemam osjecaj da sam trudna, je li to normalno? Sad me frka da nesto nije u redu. 🙄

Kod svakoga je drugačije 🙂 Moj glavni simptom od samog početka pa sve do danas je odlazak na wc po noći. Smetala su mi samo 2 mirisa koja smo promijenili i to je to. Nikakve mučnine, povraćanje, bolne grudi i sl. 
    Nemoj se brinuti 🙃

'21. 💙
    '24. 💛

Lady.D
    18. Travanj 2021. 10:01

Hvaaaala vam cure! Malo ste me umirile! Sad u cetvrtak imam pregled...jedva cekam! 🤩

• petoma93
    18. Travanj 2021. 10:11

nikkas

petoma93

Pozdrav cure,nije me dugo bilo izbjegavan citat bilo sta od trudnoce jer si samo stvorim paniku u glavi 😅 lakse mi je kad ne procitam svasta,pa ne mislim o tome.Cestitam ako ima novih trudnica i vama kojima pregledi idu super 😄 ja sad 22. Imam kombinirani pregled taman ce bit 12.tt a 28.pregled…i sad me zadnja dva dana navecer uhvate bas grcevi da se ne mogu pomaknut dok ne ispustim vjetrove😖 😏😅 al bas me prekine pa me to malo brine jeli samo do crijeva mojih,ima li koja iskustva sa tim,strah me da nije sta bebacu,a poludit cu do pregleda 😔

Onda smo iste 😊😊 I ja radim kombinirani 22. ☺️
    Moguće da su crijeva ako ti je lakše kad ispustiš koji…

Ma daj super sretno nam onda 😁 di si ti tj.koji si grad dok prevrtin postove rodit cu 😂 pa da bude mi lakse al se ne mogu ispravit kolko me zaboli bas neugodna i ostra bol 😒 nadam se da je sve ok 

Prva trudnoća 🥰
    Svi nalazi uredni
    Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
    Drugi pregled 28.04. - 13+2
    .... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
    ....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
    ...24.7 - ogtt -u redu
    ...30.7- 26+1 rastemo 💙
    ...30.8

• LilM
    18. Travanj 2021. 10:39

Lejla🍀

LilM

Lejla🍀

Babyzen najboljaa kolica ikada cure evo i dan danas ko nova mali se pune 2 i pol godine i jos tu i tamo malo ga provozam, ugl. Vrijede svake kune i sad ce nova beba isto nasljedit ta kolica, prezivjela su puno putovanjaa, stanu doslovno svudaa jako su lagana inace zivimo na 5 katu bez lifta.. tako da su ova kolica spas bilaa😅😅 https://ibb.co/x7xNdHV

Mene sam brine kod takvih kolica da kosara nije premala za prakticki zimu koja je duga pred nama. I jel mogu po sljunku ic takva kolica?

Ja kosaru nisam imalaa nego odma ovaj dio za sjedit, ali imala je moja prijateljica kosaru i bila joj je superr mala se dosta dugo vozila u njoj isto je bila zimska bebicaa imas posebno ga kupit te vrece za zimu koju ubacis u kosaru i bebu samo stavis u to i nema zime a velicine je isto ko i svaka kosara, aa sto se tice sljunka ja sam svoja izvozalaa na sve moguce povrsinee i idu svudaa provjerenoo jer bas ti mali kotaci su superr jer nema drndanja nmg ti to opisat ali mi smo 2 ljeta bili s njima na moru gdje je sve neravno bilo puno kamenja, onda na vikendicama koje su na brdimaa hahaha stv su posluzila sam super konstrukcija je jako cvrstaa.

Vidis nikad ne bi rekla, bas odlicno! Ja gledala bug bee pa se jos premisljam radi kotaca i kosare te pa sad vise nisam pametna 😂

Love2021
    18. Travanj 2021. 10:42

gospodicnaZola

Love2021

gospodicnaZola

drage trudnice,
    nadam se da ste sve dobro :)
    Nedavno ste se raspisale o TORCH nalazima.Kako sam udomila macku i ja sam radila pretragu i evo nalaz je dosao jucer. Izbezumilo me da sam pozitivna na Rubella IgM i IgG.
    saljem i svoj nalaz pa please komentirajte ako je netko imao slicnih iskustva… (zna biti lazno pozitivan nalaz 🤞🏻🤞🏻🤞🏻)
    Bila sam jutros odmah u Petrovoj,a imam i kumu u Zavodu koja radi bas na PCR-u, no nisu me bas utjesili stovise samo jos vise zastrasili, a do pon me ne mogu testirati….

Hajde ga probaj ponovno uploadat, da vidim na kojem je testu rađeno

Ma kakvi, javlja mi gresku i kaze da pokusam ponovno.Ne znam znaci li tebi sto metoda:ELFA, a nalaz je iz KBC Zagreb
    Missy88 Razumijem sto je IgM,a sto IgG, znam sto je rubeola te koje posljedice ima u ranoj fazi trudnoce,svakako cu se testirati ponovno u ponedjeljak samo do tad treba mirno spavati 😬
    Mi jesmo svi procijepljeni, no citala sam da antitijela opadaju nakon 10,15 godina pa je to mozda bio slucaj kod i kod tebe.Uglavnom, bitno da je sve u redu kao sto se nadam da ce moj ovaj nalaz biti lazno pozitivan tj da su vrijednosti od neke stare infekcije ili da je nekakva krizana reakcija

Porazgovarala s mužem koji radi više u tom polju. Vjerojatno je ostalo od cjepiva ili je ulovilo lažno pozitivno budući da nije daleko od granične vrijednosti (češće kod ELFA). I da si imala ralativno nedavno, vrijednosti bi bile više plus vidjela bi simptome. Ponoviti nalaz, ali stvarno nema mjesta panici. 🥰

nikkas
    18. Travanj 2021. 10:47

petoma93

nikkas

petoma93

Pozdrav cure,nije me dugo bilo izbjegavan citat bilo sta od trudnoce jer si samo stvorim paniku u glavi 😅 lakse mi je kad ne procitam svasta,pa ne mislim o tome.Cestitam ako ima novih trudnica i vama kojima pregledi idu super 😄 ja sad 22. Imam kombinirani pregled taman ce bit 12.tt a 28.pregled…i sad me zadnja dva dana navecer uhvate bas grcevi da se ne mogu pomaknut dok ne ispustim vjetrove😖 😏😅 al bas me prekine pa me to malo brine jeli samo do crijeva mojih,ima li koja iskustva sa tim,strah me da nije sta bebacu,a poludit cu do pregleda 😔

Ma daj super sretno nam onda 😁 di si ti tj.koji si grad dok prevrtin postove rodit cu 😂 pa da bude mi lakse al se ne mogu ispravit kolko me zaboli bas neugodna i ostra bol 😒 nadam se da je sve ok

Pula ☺️ Pitaj dr. u četvrtak, čisto da budeš malo mirnija, ali mislim da nije ništa strašno... sve nam se pomiče i širi, nije nikakvo čudo da ostatak tijela reagira. Mene recimo uuuuužasno bole kosti u guzi da se do navečer jedva spuštam u krevet, a na wc da ne kažem da jedva sjednem... Kad više odmaram je ok, čim se više krećem i radim po kući odmah kreću bolovi. Izgleda da je neka bol svakoj od nas individualna 🤔

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

CarpeDiem
    18. Travanj 2021. 11:05

nikkas

petoma93

nikkas

petoma93

Pula ☺️ Pitaj dr. u četvrtak, čisto da budeš malo mirnija, ali mislim da nije ništa strašno… sve nam se pomiče i širi, nije nikakvo čudo da ostatak tijela reagira. Mene recimo uuuuužasno bole kosti u guzi da se do navečer jedva spuštam u krevet, a na wc da ne kažem da jedva sjednem… Kad više odmaram je ok, čim se više krećem i radim po kući odmah kreću bolovi. Izgleda da je neka bol svakoj od nas individualna 🤔

I kod mene bol zdjelicnih kostiju i lumbalni dio ledja🙈... nekada pomislim šta će biti u 7, 8 mjesecu kad si baš budem  teska i sa velikim  stomakom 🙈

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Lockica
    18. Travanj 2021. 11:27

nikkas

petoma93

nikkas

petoma93

Pula ☺️ Pitaj dr. u četvrtak, čisto da budeš malo mirnija, ali mislim da nije ništa strašno… sve nam se pomiče i širi, nije nikakvo čudo da ostatak tijela reagira. Mene recimo uuuuužasno bole kosti u guzi da se do navečer jedva spuštam u krevet, a na wc da ne kažem da jedva sjednem… Kad više odmaram je ok, čim se više krećem i radim po kući odmah kreću bolovi. Izgleda da je neka bol svakoj od nas individualna 🤔

Jao sad čitam ovo tvoje i nesto mi lakse hahah. Sinoc su me toliko boljele kosti sto ti kazes guze da sam kontala da nisu neke kontrakcije vidim nisam jedina.U prvoj trudnoci to je bilo predd kraj ti bolovi neki u donjem djelu kostiju..
    A izgleda da ja imam i trudnicki isijas po simptomima jer cim duze stojim ili hodam uhvati me bol u krstima koja ide kroz desnu stranu guze skroz dole do stopala i to kad me uhvati strasno je jer nema polozaja koji mi godi i traje i po 2-3 sata.

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

• sunce7
    18. Travanj 2021. 11:41

Sad mi je lakse jer i mene non stop bolucka😂 od guze, lijeve strane, desne strane, vise ne znam gdje ne boli.😂😂

Lela🍀
    18. Travanj 2021. 12:02

Takodjer nemam nekih simptoma, jedino svako jutro u isto vrijeme velika nuzda.. mucnine sam imala par dana i par puta povracala al nista specijalnoo, isto iduci tjedan imam kombinirani probir i samo da bude sve ureduu✌

🤰🍀 👶 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.