Cure koje ste kupovale glukometar , koji ste kupile i koja mu je cijena?
'21. 💙
'24. 💛
Jutro cure ❤
Sretno svima na pregledima koje idu danas 🍀🤗
Javite sve, stavite sličice 😊
Hera nemoj se sekirat (najlakse je to sad za rec, znam) moj bebi je uvijek za tjedan veci na UZV. Stvarno je tog kako se namjeste. Bit ce sve okej na drugom pregledu ❤
Moj malac mlati posteno, cak me malo i preplasi kad lupi jace 🤣🥊
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure koje ste išle na nifty, koliko prije ste zvale da se naručite?
Ja opet umirem od mučnina... sinoć i jutros mi je posebno loše bilo, bila sam bijela ko krpa, a nikako ne mogu povratiti, sve mi u grlu stoji. Bome sve se mislim da krenem gurat prste u grlo da povratim, jer ovaj mi je osjećaj grozan...
Sretno svima na pregledima, Hera šaljem zagrljaje i potporu, sve će biti uredu
Ja sam proslu trudnocu dobila glukometar od doktorice svoje preko hzzzo ako ste osigurani imate pravo da vam daju taj uredjaj i lancete kao i iglice, ja to nisam ni znala nego mi je samo na pregledu doktorica dala novi uredjan zapakovan i sve sto treba za mjerenje ugl. To se odnosi na hrvatsku
🤰🍀 👶 🌸
Ja opet umirem od mučnina… sinoć i jutros mi je posebno loše bilo, bila sam bijela ko krpa, a nikako ne mogu povratiti, sve mi u grlu stoji. Bome sve se mislim da krenem gurat prste u grlo da povratim, jer ovaj mi je osjećaj grozan…
Sretno svima na pregledima,Herašaljem zagrljaje i potporu, sve će biti uredu
Mene su na proslom pregledu narucili za Nifty i mini anomaly jer ga i oni rade (idem kod privatnika). To je samo vadenje krvi koje obavlja sestra pa mislim da nije potrebno nesto posebno unaprijed se naruciti.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Haru moj je iz apoteke, marka Contour next, koštao je oko 150 kn s tim da uz njega dobiješ samo 10 lanceta (dio s iglicama) i 10 trakica (dio s kojima prikupiš krv) što zapravo potrošiš u roku par dana tako da računaj da trebaš uzet još set lanceta i trakica što košta još 150 kn i dobiješ 50 od svega pa si mirna neko vrime. Inače uređaj je dobar jer možeš označit jel mjerenje natašte, prije obroka ili nakon obroka i to sve spremat u zapis pa isprintat ako zatreba. Savjetujem da ti u apoteci pokaže netko kako treba radit jer sam ja doma potrošila bezveze par lanceta i trakica dok nisam skužila kako 😄
Jana jel ti osjetiš bebu pri sredini ili na nekoj strani više? Ja zadnjih par dana osjetim kao neka blaga drhtarenja/grčiće uvijek na istom mjestu i uvijek na istoj strani, pretpostavljam da je to beba, al me čudi da je toliko ulijevo 😅
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja opet umirem od mučnina… sinoć i jutros mi je posebno loše bilo, bila sam bijela ko krpa, a nikako ne mogu povratiti, sve mi u grlu stoji. Bome sve se mislim da krenem gurat prste u grlo da povratim, jer ovaj mi je osjećaj grozan…
Sretno svima na pregledima,Herašaljem zagrljaje i potporu, sve će biti uredu
Mene su na proslom pregledu narucili za Nifty i mini anomaly jer ga i oni rade (idem kod privatnika). To je samo vadenje krvi koje obavlja sestra pa mislim da nije potrebno nesto posebno unaprijed se naruciti.
Tako je i kod moje. Ja cu sada u utorak raditi.
I moja beba ti se vodi 2 tjedna manja. Ali mene to ne brine jer znam kakve su mi ovulacije. Bitno da bebice raste, i da je sve uredu, tako da nemoj se puno brinuti. ❤
Ja evo usla u 12-ti tjedan. Proslavila sam ga mucninom od ranog jutra 🤣🤦♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Haru moj je iz apoteke, marka Contour next, koštao je oko 150 kn s tim da uz njega dobiješ samo 10 lanceta (dio s iglicama) i 10 trakica (dio s kojima prikupiš krv) što zapravo potrošiš u roku par dana tako da računaj da trebaš uzet još set lanceta i trakica što košta još 150 kn i dobiješ 50 od svega pa si mirna neko vrime. Inače uređaj je dobar jer možeš označit jel mjerenje natašte, prije obroka ili nakon obroka i to sve spremat u zapis pa isprintat ako zatreba. Savjetujem da ti u apoteci pokaže netko kako treba radit jer sam ja doma potrošila bezveze par lanceta i trakica dok nisam skužila kako 😄
Jana jel ti osjetiš bebu pri sredini ili na nekoj strani više? Ja zadnjih par dana osjetim kao neka blaga drhtarenja/grčiće uvijek na istom mjestu i uvijek na istoj strani, pretpostavljam da je to beba, al me čudi da je toliko ulijevo 😅
Hvala za info. Mozda bih mogla uzeti to, ali ja moram odnijeti tamo uzorke iduci dan tako bi mi bio pomoc samo za ubod 😁 Ako bude ok nalaz ne namjeravam se gnjaviti time inace, ako ne bude onda cu vidjeti.
Menj je beba isto bila lijevo najcesce, ne mogu ju vise ne primijetiti jer mi izbije kao kvrga na povrsini trbuha haha, ali to prati neki grc i posebno mi je neugodno na poslu kad sjedim u hlacama, a ona krene izbijati tako 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
https://ibb.co/QXsv6M2
Evo i nas s pregleda. Sve je ok, idući tj se vraćam na uzv, pretpostavljam da će onda uzeti sve mjere za 12.tj.
Jedino mi je guk već sad 5.7 pa se moram pripaziti 😔 a ja tako volim slatko 😂
Baby N 💙
Lorre cestitam na pregledu 😊
Cure hvala vam na podrsci, evo napokon dobre vijesti. Dosao nifty i odlican nalaz. Radila sam onaj najopsirniji i sve je niski rizik. Kao sto sam i osjecala dolazi na curka 💜. Sad ce lakse bit cekat ovih 10 dana!
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji