Sjetile ste me mog 24h guk profila za VV u prosloj trudnoci. Pikam se i ja i tesko mi bilo piknut se, drzat epruvetu i masirat ruku da iscijedim te kapljice jer su mi se rupice brzo zatvarale. I zovem muza da mi dodje drzat epruveticu. Piknem se ja, on problijedio, morao sjest na wc dok sam skupljala te kapi 🤣
Hahaha a ja sam svog tolko izludila taj dan s tim pikanjem da dok je već došao na red za zadnje vađenje ja nisam uspijela nikako iscijediti dovoljno krvi i on se sam ispikao da mi da svoju krv samo da me se riješi i ode spavati. Ali nisam ju uzela jer se najeo kolača, inače bi 🤣
Sanjarka Mislim na tebe i znam da ce sve biti u redu, tvoja je beba napredna i velika i bit ce to sve dobro, vidjet ces ❤
Hera znam da ti prolazi tisucu misli kroz glavu ali bit ce to sve u redu. Tih 10ak dana bit ce dugi jer i meni bi bili ali to sto je beba malo manja nije taki strasno.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Haru iz iskustva mislim da nemaš razloga za brigu. Sama si napisala da beba nije bila baš u najboljem polozaju, a to puno znaci jer ti je poznato da im na osnovu mjerenja odredjuju dob 🙈. Idući pregled ima da se iznenadis kako je beba napredna. 🌸 Vjerujem da je do toga.
Proslu t. sam najmanje 4 mjeseca provela u bolnici. Od toga sam pregledana na najmanje 10 razlicitih U.z kako je koji dr na dezuri i svaki put beba manja 5 dana, beba veća 5 dana 🙈 na kraju sve super školska beba. 🙈
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Hvala vam cure. Moj gin je jako detaljan i zato me i narucio opet za mini anomaly da bude siguran da sve vidi i da je sve ok. Samo me ubija sta sam mislila napokon dobit malo mira, a opet to cekanje glupo...
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Meni je beba uvijek bila manja za par dana čak i tjedan dok nisam došla u 12 tjednu na uzv kod privatnika a ono beba 2 dana veća od mm. Objasnila mi je dr da sve ovisi o tome koliko se beba raspruži u tom trenutku i svaki mm je bitan za veličinu bebe. Moja ju je čak i budila da ju može izmjeriti .
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Cure ja obavila pregled i nije bio bas kako sam zamislila. Beba je tjedan dana manja, iako je do sad bila samo dva,tri dana manja. Uz to okrenula se skroz ledima i skrvcila se iako je mahala nogama i rukama. Zbog tog sveg nije uspio napravit cjeloviti mini anomaly i moram za tjedan dana opet da uspje sve vidjeti. Tek cu 26. Moc doc jer sam cijeli iduci tj na terenu. Sve sta je izmjerio je super, nuhalno je 1mm, dobra frekvencija, itd. Misli da je curica prema spolnoj kvrzici.
Nije bio zabrinut sto je manja beba, al eto mene svejedno brine to sad dosta i bojim se da nesto nije uredu.
Uz to sad je pitanje hoce li nifty biti uspjesan uopce posto ispada da sam ga vadila s 10+5, a ne 11+5. Plus ako i uspiju napravit moze zbog male frakcije dna bit lazno pozitivan rezultat. Eto bas se porazeno osjecam jer na kraju nisam nis pametnija i samo jos zabrinutija iducih 10 dana 😩
Bit će to sve super, tih par dana uvijek može varirati. Meni soc izmjerila jedno a privatnica drugo. Jedino ne znam za nifty, jel im možeš ponovno poslati krv?
Missy ja sam kupila odmah glukometar jer sam bila prenestrpljiva čekat na ogtt jer se tu šalje tek nakon 25. tjedna pa čisto da se mogu kontrolirat sama. Možda bolje da ti muž to napravi 😅 al nije problem ni da sama radiš, doslovno ubodić i odmah očitaš! 💪
Hera meni je u razmaku od 3 dana beba kod jedne dr izmjerena da je veća 2 dana pa onda da je veća tjedan dana što je isto nemoguće, sve je to jaako subjektivno tako da mislim da uopće ne trebaš brinit o tome. Ako ti je frakcija DNA u Niftyju baš nedovoljna ponovno ćeš davat uzorak, mislim da je netko tu pisao da je dobio lažno pozitivan rezultat, al mislim da su to baš baš rijetkosti i da se ne trebaš mučiti, bit će sve super 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Meni je beba isto po ultrazvuku 10 dana manja bila na posljednjem pregledu ali ginekologica nije nesto posebno se brinilaa rekla je da je vjv bila kasnija ovulacija i zato je takoo, ali meni je to zvucalo stvarnoo punoo
🤰🍀 👶 🌸
Hvala svima na utjesi.❤️ Meni gin nije bio nimalo time uzrujan, to je vise moj neki los osjecaj jer se zbog polozaja nije mogll sve vidjeti kako treba i onda je nakon pol h reko da je najbolje ponovit za tj dana da se sve ipak dobro vidi. Nadam se da ce danas, sutra doc nifty pa da vidim jel trebam vadit ponovno.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Meni je beba svaki put druge velicine. Zato se i uglavnom vode datumom zadnje m kao termin poroda. Svakak drzim fige za nifty 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji