Ja sam za sada rekla samo frendici na poslu. Samo iz razloga sto sam s njom cijelo vrijeme...volimo tu i tamo pojesti junk za gablec, a to sad zelim maksimalno smanjiti. Sigurno bi postala sumnjicava. 🙊 I u slucaju da me uhvate napadi pada tlaka, da se ne preplaši. 😂😂😂
I znaju moji roditelji...MM-ove jos nismo vidjeli uživo.
Za sve ostale objava ce pricekati do 12. tjedna.
Sta preporucate protiv strija? Mislim za mazuckanje?
Nista 😁 u prvoj trudnoci sam se mazala Biobazom, dobila koju striju, nis posebno. U drugoj nista i sad nista. Uvjerenja sam da je to sve do genetike/tipa koze, i da te kreme nis ne djeluju :D
👦 11/2017 👶 9/2020
Veky cestitke na dobrom pregledu i odlicnom napretku bebe!
Missy88 uzela sam prvo 70, mladji mi je sa 6 mj presao na 90.
Kiky ne preporucaju se ikakve tetre/deke/popluni za bebe da si ne bi slucajno navukli na lice dok se komesaju po krevetu
Zara7 jel koristis slucajno dnevne uloske? Skuzila sam da meni oni pogoduju bas za gljivicne infekcije i cim ih maknem stanje bude bolje
CarpeDiem mi smo starijeg s 2 god prebacili u pravi krevet, s ogradicom.
Ana25 koristim Elevit, dobro mi sjeda na zeludac 😁
Leah i ja sam puna pristica, jos i gore nego prije trudnoce 😞 a opet je decko 😅
Eemine ja obzanim odmah haha. Srecom, sa sve tri trudnoce je bilo sve ok.
👦 11/2017 👶 9/2020
hej cure,
kako ste?
meni su danas došli nalazi i evo neznam..
Glukoza mi je 5,6 (tu sam se sama shjebala jer sam se napucala čokoladnih jaja večer prije a vjerojatno i ujutro haha) i TSH mi je 3,3.
E sad moja gin je baš temeljita pa me šalje u Merkur (VV) endokrinologu..
Pa me zanima dali je koja od vas bila tamo i gdje se točno to nalazi? znam da je ginekologija odmah na ulazi s lijeve strane..no rekla bih da to nije tamo hahah
također molim savjete za OGTT.. uz moje mučnine ja evo ne znam kak da to preživim..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Lyra sa cim se onda pokrivaju bebe ako ne kupim tu vrecu za spavanje? Mislim, ne znam nista jos, prva mi je trudnoca
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Btw jel jos netko ima suhe bradavice i da ga ponekad svrbe? To bi isto mazala s necim
Ooo da,svrbe i narasle su ogromne i bas su onako punasne😂
Mazem s cime stignem,bitno da ih namazem
Mesnate 🤣
Da mesnate hahahha,i to jedna mesnatija od druge. Malac kod dojenja tu vise vuko i jeo i uvijek imalo vise mlijeka u njoj. Tako da jedna dosta prednjaci od ove druge hahah😂 muz bi bio jako sretan da ih smije taknut😂😂😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
hej cure,
kako ste?
Glukoza mi je 5,6 (tu sam se sama shjebala jer sam se napucala čokoladnih jaja večer prije a vjerojatno i ujutro haha) i TSH mi je 3,3.
Pa me zanima dali je koja od vas bila tamo i gdje se točno to nalazi? znam da je ginekologija odmah na ulazi s lijeve strane..no rekla bih da to nije tamo hahah
također molim savjete za OGTT.. uz moje mučnine ja evo ne znam kak da to preživim..
Mislim da pise nesto za Vuk Vrhovac bas na ulazu, desno od porte, a na lijevo je onaj sator pa ginekologija. Ja uvijek pitam portira tamo di trebam 😅 Idem sutra ujutro na Merkur pa mogu skicnuti ako sto pise.
Ogtt se obicno radi tek kasnije, 20.-24. tjedan. Ja sam ga radila danas i ta glukoza nije bila losa za popiti jer stave neki limun ili neku kiselinu unutra tako da je okus skroz ok, ali to ovisi di. Ali opet trebas sjediti tamo na taste 2 sata pa dok ti traju mucnine stvarno nema smisla jer ako povratis u bilo kojem trenu bilo od gladi, te glukoze ili mucnine same po sebi, prekida se pretraga.
Vuk Vrhovac radi guk profil, vade krv nataste i onda dva sata nakon svakog obroka, mozda te to posalje, mene je privatna gin htjela odmah za 5.3. Tamo je opcija dnevna bolnica ili ti daju aparaturu i sama si vadis doma (iz prsta), to iskreno ne znam kako bih izvela, a ogtt mi nije dobar tako da vjerujem da me jos toga ceka 🥺
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav drage trudnice, danas ste bas aktivne.. Sto se tiče strija mislim da je bitno i dosta vode piti, da koža ne bude hidratirana.. Tri trudnoće pokoju strijicu i to sastrane na stomaku, a grudi meni su ovaj put ogromne za dva broja narasle. Dok u proslim trudnocama nisu bile takve, sve dok mi nije mljeko krenilo. Netko kaze da spol bebe ima veze s velicinom grudi
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
hej cure,
kako ste?
Mislim da pise nesto za Vuk Vrhovac bas na ulazu, desno od porte, a na lijevo je onaj sator pa ginekologija. Ja uvijek pitam portira tamo di trebam 😅 Idem sutra ujutro na Merkur pa mogu skicnuti ako sto pise.
Ogtt se obicno radi tek kasnije, 20.-24. tjedan. Ja sam ga radila danas i ta glukoza nije bila losa za popiti jer stave neki limun ili neku kiselinu unutra tako da je okus skroz ok, ali to ovisi di. Ali opet trebas sjediti tamo na taste 2 sata pa dok ti traju mucnine stvarno nema smisla jer ako povratis u bilo kojem trenu bilo od gladi, te glukoze ili mucnine same po sebi, prekida se pretraga.
Vuk Vrhovac radi guk profil, vade krv nataste i onda dva sata nakon svakog obroka, mozda te to posalje, mene je privatna gin htjela odmah za 5.3. Tamo je opcija dnevna bolnica ili ti daju aparaturu i sama si vadis doma (iz prsta), to iskreno ne znam kako bih izvela, a ogtt mi nije dobar tako da vjerujem da me jos toga ceka 🥺
e gledala sam na mapsu pa aj kao skužila sam.. no kako sam ja blentava 99% da sam krivo skužila pa de plizz skicnii ili ako možeš još bolje uslikaj mi hhaha
a znam.. moja gin je specifična hahha npr. tlak mi je 124/92 i ona me šalje internisti. i da baš je rekla ogtt.. ma čak bi i izdržala da ne jedem..a ovo zamislim kao neku limunadu haha
to samo dođe tamo i veliš Bok ja došla :D zvala sam ih pa vele da se ne trebam naručivat već da samo dođem..
jesi dugo čekala na red?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Meni bradavice budu koma suhe, znaci ljuskaju se tamo negdje od 10 tjedna, ako ne i prije. Mazem se i biobazom i adermom i sad sam kupila jos neku po 130kn iz ljekarne. Inace sam sklona strijama. Dobila sam ih vec u pubertetu na bedrima, guzi i cicama.
Sto se cica tice, ja uopce nemam onaj osjecaj punoce vise. Samo su ostale velike 🤣
.
A sto sam si jucer stres nabila 😔 od jutra na poslu, isla soping obavit, dosla kuci poslje pola 6, gladna ko vuk, dok sam skuhala doslo pola 7, srusila se na kauc i nema me do 8. I skuzim, pa di je malac danas, nije se javio. Poceo me znoj obljevat.
Jedem opet, pojedem cokoladu, popijem sok, NIŠTA!
ajme meni. 😐😟
Danas se javio par puta i to je bilo nepromašivo. Jucer mu je ocito bio dan za spavanac 😅 al zato ja nisam oka sklopila od brige.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji