Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ane_ši
    12. Travanj 2021. 13:12

Kiky 🥰

Sanjarka88evo ovaj smo krevetic narucili
    https://ibb.co/1XMByV4 a ovu komodicu za presvlacenje mi je rekla sogorica da narucim pa da ce nam oni to kupiti za dolazak bebe da bude u kompletu.🥰
    Sa stranice Bubamara, cak je i neki popust bio u subotu

Ajme predivan je meni isto treba komoda za presvlačenje. Lorenina se raspala. Krevetić imam od nje (spavala je u njemu do 1,5 godine) tako da je kao novi. Imam i ormar veliki i krevete na kat. Ona se preselila kod bake u prizemlje  tako da njezina soba ostaje bebi

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Kiky 🥰
    12. Travanj 2021. 13:16

Sretno curama na pregledima danas koje imaju. Ja jedva cekam svoj u petak da vidimo kako nas pisulinac napreduje. Pa kako sam imala i ja mucnine morao je rasti 😂😂 Mucnine su HVALA BOGU napokon prestale, mogu jesti kako treba pa pretpostavljam da cu se lagano krenuti sve vise debljat ali dobro jedem umjereno kao i uvijek. Tu i tamo mi se neka mucnina pojavi ali onda nesto gricnem i onda je ok prodje. Vec pomalo gledamo stvari za kupovati, napravila sam vec neki popis da nebi duplala stvari. Bit ce sigurno preko ljeta teze sa vecim trbuhom i vruce ali sva sreca tu je klima pa cu lagano pod klimu i hladit se 😂😂 ili do mora.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    12. Travanj 2021. 13:18

Ane_ši

Kiky 🥰

Sanjarka88evo ovaj smo krevetic narucili
    https://ibb.co/1XMByV4 a ovu komodicu za presvlacenje mi je rekla sogorica da narucim pa da ce nam oni to kupiti za dolazak bebe da bude u kompletu.🥰
    Sa stranice Bubamara, cak je i neki popust bio u subotu

Ajme predivan je meni isto treba komoda za presvlačenje. Lorenina se raspala. Krevetić imam od nje (spavala je u njemu do 1,5 godine) tako da je kao novi. Imam i ormar veliki i krevete na kat. Ona se preselila kod bake u prizemlje tako da njezina soba ostaje bebi .

Pa super imas dosta toga. Mi bas nemamo jer necaci cu vec veliki pa je sogorica dosta toga podjelila. Krevetic mi je bas top i stvarno nije bio skup ispod 800kn dok ova komoda kosta ko suho zlato. Uvijek sam mislila da su komode jeftinije nego krevetic ali prevarila sam se 😂

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

little baby
    12. Travanj 2021. 13:32

Pozdrav svima,vidim da mucnine polako prolaze ili su se smanjile. Drago mi je radi toga. Moje su se isto smanjile,ne povracam svaki dan i nije mi muka toliko kako je bilo. Ovo sad je milina naspram kako je bilo. Pocela sam jest vise i vecinom sada jeddm sve,mada neke stvari jos ne mogu ali to se sve popravilo kako je bilo. Sto se tice krema za mazanje,meni nije nista pomoglo u prosle dvije trudnoce. Mazala sam sa svime i svacim stalnooo i na kraju popucala pred kraj u prvoj trudnoci,u drugoj dobila par strija a sada cemo vidjet kako ce biti. 
    Ja sam preksustra na pregledu i jedva cekam vidjet mrvicu malu❤🙏

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    12. Travanj 2021. 13:32

Ponosnamama i meni je pisalo i prosli put vadit opet u 34tt pa me dr nije slao. 
    Inace ima vam na googlu objasnjeno zasto se vadi svaku trudnocu i pred svaku operaciju 😊
    Kiky super je krevetic 😊
    Ja imam krevetic i komodu od sina.. Na zeku 🥰
    Uzivaj konacno bez mucnina 🥳
    Veky samo neka beba raste. To je dobro ❤️
    Missy vrece obicno budu vel tipa 0-6mj, 6-12mj itd
    Ja cu uzet 0-6mj

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kiky 🥰
    12. Travanj 2021. 13:37

Za sto tocno sluze te vrece, mislim znam da su za spavanje 😂 ali onda nije potrebna dekica ni poplun? Ili je isto potrebno? Vidim da dosta spominjete te vrece pa sam krenula u razmisljanje da stavim i nju na popis :)

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Zara7
    12. Travanj 2021. 13:42

Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro i da mučnine popuštaju 😊
    FlipFlop i ja isto stalno čekam i osluškujem hoću nešto osjetiti pa još ništa, nadam se kroz tjedan, dva 🥊😚 
    Missy jel ti taj nakon 60 min puno povišen? Ja si stalno mjerim s glukometrom i sve se čini idealno pa mi nije jasna ona anomalija s 5.4, dosad mi je najveći šećer natašte 4.8, najčešće oko 4.3 🧐 čak sam skužila da nema toliko veze s hranom, tj. ima, al neobično. Nakon doručka tipa skyr jogurt s voćem, cimetom i medom mi bude viši šećer nego nakon kinder torte što sam baš danas išla isprobati 🤔 
    U vezi strija dosta sam čitala i ispada da je po znanstvenim nekim dokazima najbolje kokosovo ulje jer prodre najdublje u kožne slojeve i stanice. Još bolje od toga je navodno ulje divlje ruže i još neki vitamin, al sam zaboravila koji jer se brže upije od kokosovog. Valjda je najbitnije duboko utrljati i masirati. Ja već imam od puberteta strije po bokovima i par po cicama tako da se bojim da mi ne ginu 🙈
    Jel još netko ima problema s gljivičnim infekcijama koje se ponavljaju? Ja se nikaako ne mogu riješit, isprobala sam sve žive vaginalete, pazim na prehranu, mijenjam stalno donje rublje, ma svee. Imam obilan iscjedak koji me često svrbi i spolni odnos mi bude bolan valjda od iziritiranosti sluznice. Ako netko ima neko rješenje koje traje dulje od 3 dana pomagajte, luda sam već 😭

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    12. Travanj 2021. 13:44

Mišić povratna info u vezi Veselog oblačića, zasad mi je suuper, trenerica je jako dobra i pozitivna, nema nametanja vlastitih stavova niti ikakvih forsiranja poroda kod kuće, ni blizu. Ja sam došla tamo kao radit ćemo malo disanje, udah izdah itd nesto lagano, a ono prva vježba sumočučnjevi 😅 imam nakon svakog treninga upalicu i to mi paše, ispala sam iz kondicije očito 😄

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem
    12. Travanj 2021. 13:47

Kada ste kod krevetaca koliko su vam starija djecica spavala u njemu. 🙈 Planiramo svakako kupiti novi za drugo dijete, a sa starijom mi je problem što bih je za koji mjesec preselila u njenu sobu ali nisam sigurna kako bi se snašla u krevetu. Vrti se baš kada spava, i strah me da ne padne kad je prebacimo iz kreveca u krevet.😅 (A jedino bih njen sklanjali radi prostora). Pa me zanima kad otprilike počnu samostalno spavati bez padanja i imati taj osjećaj za prostor prilikom spavanja 😁

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Zara7
    12. Travanj 2021. 13:47

P.S. čula sam da celebrityiji navodno induciraju porod u 37.tjednu da se poštede od strija koje najčešće nastaju nakon toga 😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.