Btw jel jos netko ima suhe bradavice i da ga ponekad svrbe? To bi isto mazala s necim
Evo me 🖐🏻
Skužila sam da se moram mazati svaki drugi dan ili svaki. Nikako ne smijem više dana preskočiti jer svrab bude za izluditi i čak se krenu ljuskati.
Namažem se poslije tuširanja ovim uljem cijela 😅.
https://www.dm.hr/babylove-ulje-za-trudnice-p4058172483950.html
E bravo😂 kupujem danas i kod mene su bas mesnate 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiky krevetic je presladak, ja sam isto gledala takve, ali bih radije da se moze spustati bocna stranica i mozda da ima kotacice jer nemamo previse mjesta u sobi pa da ga guram po potrebi, a takvi su svi neki najobicniji bijeli 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro i da mučnine popuštaju 😊
FlipFlop i ja isto stalno čekam i osluškujem hoću nešto osjetiti pa još ništa, nadam se kroz tjedan, dva 🥊😚
Missy jel ti taj nakon 60 min puno povišen? Ja si stalno mjerim s glukometrom i sve se čini idealno pa mi nije jasna ona anomalija s 5.4, dosad mi je najveći šećer natašte 4.8, najčešće oko 4.3 🧐 čak sam skužila da nema toliko veze s hranom, tj. ima, al neobično. Nakon doručka tipa skyr jogurt s voćem, cimetom i medom mi bude viši šećer nego nakon kinder torte što sam baš danas išla isprobati 🤔
Da, 11 mi je, a pise do 10 treba biti 😐 A hranim se zdravo, ne jedem puno slatkog, ja sam tip osobe koja pojede kockicu cokolade i dosta 😂 Ne znam hocu li morati na neku dijetu ili sto, ali bas mi se ne da jos s tim zamarati haha.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kada ste kod krevetaca koliko su vam starija djecica spavala u njemu. 🙈 Planiramo svakako kupiti novi za drugo dijete, a sa starijom mi je problem što bih je za koji mjesec preselila u njenu sobu ali nisam sigurna kako bi se snašla u krevetu. Vrti se baš kada spava, i strah me da ne padne kad je prebacimo iz kreveca u krevet.😅 (A jedino bih njen sklanjali radi prostora). Pa me zanima kad otprilike počnu samostalno spavati bez padanja i imati taj osjećaj za prostor prilikom spavanja 😁
Ja sam svoju prebacila sa godinu i pol u svoj krevet ali obavezno sa zaštitom od padanja. Imaš kupiti ogradicu za krevet. Moja je dugo imala tu ogradicu.
Uh super, ako možeš poslati link neceg sličnog. Hvala ti
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Mi smo se odlucili za ovaj krevetic, kasnije se pretvori u samostalni krevetic https://ibb.co/RvQfTLN
Mene bradavice isto dosta svrbe i uz to bole kad se posvrbim, grudnjak ne mogu smisliti, pa me plase da bu mi se cicke objesile 🙄
Meni mucnine prolaze i imam ih samo na mahove, ali zato tlak cure moje 100/49, katastrofa da vam ne kazem da nisam sposobna ni za sto osim lezati u krevetu.
I da puna sam pristica i svi mi govore da sto posto nosim curicu da krade mami ljepotu 😂😂
Sto se tice mazanja, jel mazete samo trbuh ili i noge i grudi recimo?
Sretno svima danas na pregledima❤
Meni je za bradavice super ona biobaza mast u tubi. Inace sam to koristila na pocetku dojenja. Super je i za usne umjesto labela 😆 Ricinusovo ulje sam koristila u prvoj trudnoci za strije. Muz me stalno mackao. Nije neki miris, ali hrani kozu. I treba imati na umu da je bas jako, jako masno. Planiram si sad kupiti neko ulje. Mozda bademovo da mogu odma nakon tusiranja. Koza mi je uzasno suha. A tako nemam volje za mackanjem... 😑
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ista stvar s bradavicama. Nekad se preplasim kad ih vidim kolke su 😂 ja tim babylove uljem i biobazom mazem trbuh, bedra, straznjicu, spekec oko bokova i cicke tako da to pomaze kod bradavica. Mazem ujutro i navecer i dobro mi je. Inace ja sam se pocela mazat dan nakon sto sam vidjela plus, tad me to jako veselilo sad mi jec stvarno navika 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Trudnice kada vi mislite da je pravo vrijeme obznaniti trudnoću? Jel čekate da to postane baš vidljivo ili puno ranije?
❤️
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Eemine mislim da nema nekog pravog vremena, ali ja sam svakako čekala da prođe 12. tjedan :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Eemine mislim da nema nekog pravog vremena, ali ja sam svakako čekala da prođe 12. tjedan :D
I ja bih čekala do 12.tjedna isto da je bilo sve ok. Ovako sam morala odmah na strogo mirovanje pa se i saznalo ranije. 😔
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji