Evo i nas s pregleda danas
Bogu hvala culi smo ❤ i plod odgovara tacno u dan 6+6, kaze gin ovim rijecima "bravo bebo" dok je radila uzv, i bas mi to njeno odzvanja cijeli dan u glavi i cini me sretnom jer se beba lijepo smjestila i napreduje i srcekoo nam kuca Bogu hvala😍
Sljedeci pregled je 10.5. a termin mi je rekla sad za sad 30.11.
Kako ste vi ostale kako ste provele dan
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
hej cure,
kako ste?
meni su danas došli nalazi i evo neznam..
Glukoza mi je 5,6 (tu sam se sama shjebala jer sam se napucala čokoladnih jaja večer prije a vjerojatno i ujutro haha) i TSH mi je 3,3.
E sad moja gin je baš temeljita pa me šalje u Merkur (VV) endokrinologu..
Pa me zanima dali je koja od vas bila tamo i gdje se točno to nalazi? znam da je ginekologija odmah na ulazi s lijeve strane..no rekla bih da to nije tamo hahah
također molim savjete za OGTT.. uz moje mučnine ja evo ne znam kak da to preživim..
Mislim da pise nesto za Vuk Vrhovac bas na ulazu, desno od porte, a na lijevo je onaj sator pa ginekologija. Ja uvijek pitam portira tamo di trebam 😅 Idem sutra ujutro na Merkur pa mogu skicnuti ako sto pise.
Ogtt se obicno radi tek kasnije, 20.-24. tjedan. Ja sam ga radila danas i ta glukoza nije bila losa za popiti jer stave neki limun ili neku kiselinu unutra tako da je okus skroz ok, ali to ovisi di. Ali opet trebas sjediti tamo na taste 2 sata pa dok ti traju mucnine stvarno nema smisla jer ako povratis u bilo kojem trenu bilo od gladi, te glukoze ili mucnine same po sebi, prekida se pretraga.
Vuk Vrhovac radi guk profil, vade krv nataste i onda dva sata nakon svakog obroka, mozda te to posalje, mene je privatna gin htjela odmah za 5.3. Tamo je opcija dnevna bolnica ili ti daju aparaturu i sama si vadis doma (iz prsta), to iskreno ne znam kako bih izvela, a ogtt mi nije dobar tako da vjerujem da me jos toga ceka 🥺
e gledala sam na mapsu pa aj kao skužila sam.. no kako sam ja blentava 99% da sam krivo skužila pa de plizz skicnii ili ako možeš još bolje uslikaj mi hhaha
a znam.. moja gin je specifična hahha npr. tlak mi je 124/92 i ona me šalje internisti. i da baš je rekla ogtt.. ma čak bi i izdržala da ne jedem..a ovo zamislim kao neku limunadu haha
to samo dođe tamo i veliš Bok ja došla :D zvala sam ih pa vele da se ne trebam naručivat već da samo dođem..
jesi dugo čekala na red?
Moze 😁
Ogtt sam ja radila u Domu zdravlja i trebala sam se naruciti, za tamo ne znam, ali ako ne treba, super. Samo pitaj od kad vade krv da znas kad doci. A vidjet ces, ako mozes, super, ali ako te imalo jos drze mucnine, povracanje, nema smisla jer ako povratis, moras sve opet neki drugi put 🤢 Ja u vrijeme mucnina nisam mogla biti ni nataste doboljno dugo jer bi me navecer uhvatila glad i muka, a ni ujutro ne bih izdrzala gladna par sati 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure meni je bas stomak vec narastao a tek sam 10 tjedan.. ja sam se stv vec uplasila da nenosim blizance😅😅 inace nrmam stomak uopcee prilicno sam mrsava 55 kila i doslovno taj stomak se sve vise vidi strah me sta me ceka tek a doslovno nejedem nis po cjeli dan od mucnina dragi me tera doslovno da jedem nes sva sam pogubljena stvarno evo..https://ibb.co/z2gQDXQ
🤰🍀 👶 🌸
hej cure,
kako ste?
Glukoza mi je 5,6 (tu sam se sama shjebala jer sam se napucala čokoladnih jaja večer prije a vjerojatno i ujutro haha) i TSH mi je 3,3.
Pa me zanima dali je koja od vas bila tamo i gdje se točno to nalazi? znam da je ginekologija odmah na ulazi s lijeve strane..no rekla bih da to nije tamo hahah
također molim savjete za OGTT.. uz moje mučnine ja evo ne znam kak da to preživim..
Ne ides na Merkur ulaz, nego Vuk Vrhovac, na adresi Dugi Dol. Nemoj nikako tamo autom, uzmi taxi jer je kaos. Tamo ce te uputiti gdje ides tocno. I naruci se mailom na centralno narucivanje na Merkuru :)
Ja sam prosle godine tamo isla zbog 24h guk profila
👦 11/2017 👶 9/2020
Lyrasa cim se onda pokrivaju bebe ako ne kupim tu vrecu za spavanje? Mislim, ne znam nista jos, prva mi je trudnoca
Mozes drzati bebu prvi mjesec u onom jastuku za novorodjence ako zelis, mozes i odmah u vrecu. Mozes i obuci dva sloja odjece pa nista dodatno, ovisi koliko je stupnjeva u sobi. Svakako ces vidjeti sto ti najbolje odgovara :)
👦 11/2017 👶 9/2020
Evo i nas s pregleda danas
Bogu hvala culi smo ❤ i plod odgovara tacno u dan 6+6, kaze gin ovim rijecima "bravo bebo" dok je radila uzv, i bas mi to njeno odzvanja cijeli dan u glavi i cini me sretnom jer se beba lijepo smjestila i napreduje i srcekoo nam kuca Bogu hvala😍
Sljedeci pregled je 10.5. a termin mi je rekla sad za sad 30.11.
Kako ste vi ostale kako ste provele dan
Cestitke na dobrom pregledu i malom srceku ❤️
Ja sam u dogovorima s auto salonom i auto servisom oko kupnje i provjere rabljenog auta, sve uspjela dogovorit i ako bude po planu, u cet/pet se vozimo u novom tutacu. Onda mi slijedi pranje i oglasavanje starog haha.
👦 11/2017 👶 9/2020
hej cure,
kako ste?
Glukozami je5,6(tu sam se sama shjebala jer sam se napucala čokoladnih jaja večer prije a vjerojatno i ujutro haha) iTSHmi je3,3.
Ne ides na Merkur ulaz, nego Vuk Vrhovac, na adresi Dugi Dol. Nemoj nikako tamo autom, uzmi taxi jer je kaos. Tamo ce te uputiti gdje ides tocno. I naruci se mailom na centralno narucivanje na Merkuru :)
Ja sam prosle godine tamo isla zbog 24h guk profila
Sad vidim da si pisala da se ne treba naruciti, sumnjivo mi to ako te salje endokrinologu no dobro 😅 pripremi se na kaos tamo kod labosa i proguraj se naprijed i kucaj na vrata jer imas prednost kao trudnica. Ne daj da te starci sprijece.
👦 11/2017 👶 9/2020
Zene kako ide to za trudnice u dm-u mislila i ja sutra da se prijavim kakve su pogodnosti
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Lokica samo na blagajni trazis paket za trudnice, moras imati dm karticu za bodove i to je to.
Lokica samo na blagajni trazis paket za trudnice, moras imati dm karticu za bodove i to je to.
Kakva je kartica to nemam,ili se vadi tu? Kad sam se porodila s sinom imala sam kao mama poklon neki za bebu i stalno knjizicu s bodovima nekim tj popustima koju su mi slali na adresu..Do prve 3 god i to je to.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji