Sanjarka ja koristim od biobaze za mame u kombinaciji sa bademovim uljem. Prošlu sam isto tako i doslovno nisam 3 strije dobila, a jaaaako sam velik trbuh imala.
Usput, ovo od biobaze se dobije u dmu u onom paketu za trudnice kojeg možete već sad ići podignuti :D
Podigla u subotu 😁
Znaci to je ta krema s kojom se mazes? Super
Nisam koristila nista, a imala sam ooogroman stomak već od 6 mjeseca, da su mnogi mislili da sam bar 8.😅😅 I nisam niti jednu striju dobila 🙈jeeej. Inače im nisam sklona, ali sam cula da je preventivno dobro mazati kokosovo ulje. Sa njim se njegujem i ovako pa je možda i to doprinjelo, a mislim da puno zavisi i od tipa kože. Ljepse je kada ih nema mada, da i imam koju nakon trudnoće aposlutno mi ne bi bilo žao.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pozdrav cure,
Evo rijesen jos jedan pregled.
Prosli put bila 7 dana manja trudnoca po zm, a danas eto ipak 2 dana veca trudnoca po zm 🤷🏻♀️
Al kaze ginic sve je super.
Ako je tako napredovala u 3 tjedna, od zadnjeg pregleda, nije ni cudo sto sam umirala od mucnina 😬
Sljedeci pregled 3.5 😊
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure,
Prosli put bila 7 dana manja trudnoca po zm, a danas eto ipak 2 dana veca trudnoca po zm 🤷🏻♀️
Ako je tako napredovala u 3 tjedna, od zadnjeg pregleda, nije ni cudo sto sam umirala od mucnina 😬
Sljedeci pregled 3.5 😊
Opa bome rapidan rast! Bitno da je sve super 🥳
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sanja u cekaonici sam cekala. U jedjom trenu sam razmisljala leci tamo preko stolica 😅
Duphaston i ja jos uvijek pijem, kao za svaki slucaj, jednu navecer pa cu vidjeti sto ce reci iduci tjedan na pregledu. Ali ja sam ga pocela piti piti tek nakon krvarenja u 12. tjednu.
Sanjarka ja isto koristim tu kremu od Biobaze, kupila neki dan veliko pakiranje. Imam i ulje Olival protiv strija pa natrljam i jedno i drugo. Doduse nisam bas bila azurna dosad, jednom dvaput tjedno, ali sad svaku vecer jer bi kao trebao poceti rasti trbuh vise od 20. tjedna 😬 A strije vec imam od kad mi se povecala guza i noge u gymu pa zasto ne bih i na trbuhu 😂
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav cure,
Sljedeci pregled 3.5 😊
Čestitam 🥳 neka se tako i nastavi🌸
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Cure, koju velicinu vrece za spavanje ste uzele za pocetak? Ne znam isplati li se veca da ne preraste bas odmah, a da nije ni prevelika...
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sanjarka88 evo ovaj smo krevetic narucili
https://ibb.co/1XMByV4 a ovu komodicu za presvlacenje mi je rekla sogorica da narucim pa da ce nam oni to kupiti za dolazak bebe da bude u kompletu.🥰
Sa stranice Bubamara, cak je i neki popust bio u subotu
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure, koju velicinu vrece za spavanje ste uzele za pocetak? Ne znam isplati li se veca da ne preraste bas odmah, a da nije ni prevelika…
I ja sam razmišljala o tome pošto ide jesenska beba. Lorenu sam rodila 28.5 tako je bila pratički ljetna beba i sve je bacala sa sebe nije podnosila ništa teško a vreću za spavanje pogotovo. Tako je i danas. Isto ne bi uzimala neku veliku. Rađe kupiti za par mjeseci novu.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Pozdrav cure,
Sljedeci pregled 3.5 😊
Opa bome rapidan rast! Bitno da je sve super 🥳
Da, da... prvo sam si klasicno pocela stvarat paniku radi toga. A, onda si mislim ak doktor kaze da je sve super, onda znaci da tako i je😊
url=https://lilypie.com]
Cure moje drage, ja sam evo otisla po nalaz krvne grupe koja se za divno cudo nije promijenila, i dalje je 0+ kao i prethodne dvije trudnoce 🙄 ..nisam isla prije za tim, ali na nalazu stoji pecat na kojem pise kontrola u 34.tjednu trudnoce. E da, ima i drugi papir za koji nisam ni znala da uzimaju uzorak krvi, pise HBsAG neg, sad sam izguglala da je u pitanju hepatitis B 🤦🏻♀️ ..uglavnom, ocito se u Splitu nista nije promijenilo po pitanju vađenja krvne grupe, i dalje je 2x u trudnoci 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji