Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    06. Travanj 2021. 14:51

Ja sam na +2,5kg 🤭
    Kad odem na wc budem i manje u plusu 🤣🤣
    Ima ima, kilice idu gore. Pocela sam s 59, pala na 57 i sad sam 61. Al racunam si + od početne kilaže 😄(da bude manji) 🤣🤣🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

FlipFlop
    06. Travanj 2021. 14:54

Vidim da se piše o krvnoj grupi. Nisam iz te struke, ali koliko mi je objasnila gospođa koja mi je vadila krv, ako sam ju dobro shvatila, je da se recimo u slučaju transfuzije može dogoditi da nam se stvore antitijela u krvi (kod žena nosioca RH negativnog faktora) a to može igrati ulogu u trudnoći. Pa zato ide i pitanje jeste li imali transfuziju, transplantaciju organa itd. 
    Zato traže vađenje krvi i u slučaju nove trudnoće, da se vidi je li se nešto promijenilo u međuvremenu.
    Ako netko zna drugo objašnjenje, javite.
    Što se kila tiče, ja sam zasad na +0,5, ali ipak se nadam da je to voda od pojedene šunke jer se pojavilo u zadnja tri dana 🤪 Radi se o tome da sam se unazad 6 mjeseci prije trudnoće udebljala 5 kg, inače sam imala istu kilažu godinama, i sad mi te nove kile smetaju i nadam se jako da ih neću puno nakupiti u trudnoći.. važem se svako jutro čisto da pratim situaciju. Jedino mi smeta što me kod doktora važu u odjeći i cipelama 😅

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Travanj 2021. 15:26

Zara7

Jutro curke, nadam se da nije kod svih 🌧 kao kod mene 😊
    Traveller drago mi je da je sve super završilo, sad malo dođi sebi ponovno 🤗 i naježila sam se kad sam čitala ovo za prvi plač bebe i kako sve utihne, uf, ne mogu to ni zamislit 💙
    Hera drž see, još malo i bit ćeš mirnija 🤗
    Tonkica meni su isto naglo stale i sve je ok, uvjerena sam da je baš sve dobro i normalno i kod tebe!

Ja sam u Rijeci radila, bili su nalazi isti dan na mail. Vjerovatno ovisi od bolnice do bolnice 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Travanj 2021. 15:39

MARELA

Hej Lyra, ma nebih ti htjela 'zgaditi' Gineko, mozda dr. Ujević obavi mini anomali slicno ko Kos jer su oni dosta surađivali dok su radili skupa. Bila sam kod nje tipa 2x u trudnoci kada je Kos bio zauzet i bila je ok, ali mi se kod nje ne sviđa kaj puno prica i na kraju vise ne znas sto si pitala😂. A ovi ostali koliko sam skuzila su svi iz bolnica, Vinogradska, sv.Duh, dolaze tamo 2x tjedno, a tak bome rade i uzv-e..fakat mi se to ne placa 550kn🙄.
    Inace, sa 12.tjedana je mini anomaly scan, a sa 20.onaj standardni anomaly.
    Btw..radila sam i kombinirani probir na uputnicu u Vinogradskoj i ispao mi je nizak rizik za anomalije, osim za dob (imam 35, pa je to njima granica kada rizik postaje veci), pa mi je ukupan rizik 1:250. Po uzv-u smo tjedan dana veci, nuhalni je 0,9…Kaze dr.da je ovo 92% tocno, a ovih 8% se uvijek moze desiti.
    Imam osjecaj da je sve ok, pa necu ici dalje na Nifty ili Harmony😅.
    A spol…jos malo vrtit palceve😅. Ja pronasla jedna lijepa roza kolica, pa me sad proganja da mi ih ne prodaju ako je curka, hahah, bumo vidli, zabavljamo se uglavnom😆
    Jel bio jos netko na kombiniranom i kak su vam ispali?
    Btw…pisite i dalje ako imate super ginekologa za uzv za preporucit🙂
    Pusa svima😘

Ja sam radila kombinirani isto 😀 sve su niski rizici i to mi je dovoljno 🙂 gin je rekla da ako nesto pokaze visoki rizik mogu odraditi i neki prenatalni test i tako je ostalo na kobiniranom, a ovaj dobni rizik mislim da nije nista znacajno to je samo neka njihova racunica meni je ispao 1:650 tako nesto 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

sanja0508
    06. Travanj 2021. 16:01

Ane_ši

Hej curke kako ste. Ja sutra na kombinirani u Split. Treba mi pomoć igramo jednu nagradnu igru za osvojit vikend putovanje ako je zabranjeno objavljivati za pomoć oko nagrade igre neka admin slobodno izbriše moju poruku. Pošto nikada ne igram a zapeli smo da idemo kao ekipa jer ovo zimovanje na kojem smo biti je pomoglo da se opustim i nakon godine i pol dana ostanem trudna pa mi i slika sa samog zimovanja puno znači.

https://www.facebook.com/kucanajamfuzine/posts/1459258427747646?comment_id=1459281887745300&reply_comment_id=1460082457665243&notif_id=1617690621945580&notif_t=mentions_reply&ref=notif

Potrebno je otvoriti komentare i naći komentar od Marina Gracin i stisnuti like ispod njezinog komentara na slici sam ja skroz desno .

Ako je zabranjeno ili se admin ljuti zbog objave slobodno mi obrišite objavu ako nije bila bih zahvalna na svakom liku jer smo blizu i stalno 1 ili 2 da osvojimo taj vikend iz snova.

Evo Ane lajkano. Nadam da se da ce nagrada biti osvojena, javi kako ste prosli ☺

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Jana25
    06. Travanj 2021. 16:09

Traveller

Jana25

Ja sam na +2,5kg 🤭
    Kad odem na wc budem i manje u plusu 🤣🤣
    Ima ima, kilice idu gore. Pocela sam s 59, pala na 57 i sad sam 61. Al racunam si + od početne kilaže 😄(da bude manji) 🤣🤣🤣

Varalice jedna, gleda se koliko si dobila ukupno. 🤣

Ma sve je to ok. Još malo i kreće nam onih 20 do 24 tt, kad se znatno dobije jer je razvoj bebe rapidan. 😬

🐷🐖🤣🤭

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Lyra
    06. Travanj 2021. 16:16

Nama dosli rezultati Panorame - stize nam i treci decko 🎉 i naravno, sve niski rizici sto je najbitnije. ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Sreca ♥
    06. Travanj 2021. 16:22

Cure iz St ako moze pitanje u kojeg dr vodite trudnoce i koliko ste zadovoljne? 💮

🤍

Jana25
    06. Travanj 2021. 16:29

Lyra

Nama dosli rezultati Panorame - stize nam i treci decko 🎉 i naravno, sve niski rizici sto je najbitnije. ❤️

🥂 za zdravog dečka 💙

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

CarpeDiem
    06. Travanj 2021. 16:46

Ane_ši

Hej curke kako ste. Ja sutra na kombinirani u Split. Treba mi pomoć igramo jednu nagradnu igru za osvojit vikend putovanje ako je zabranjeno objavljivati za pomoć oko nagrade igre neka admin slobodno izbriše moju poruku. Pošto nikada ne igram a zapeli smo da idemo kao ekipa jer ovo zimovanje na kojem smo biti je pomoglo da se opustim i nakon godine i pol dana ostanem trudna pa mi i slika sa samog zimovanja puno znači.

https://www.facebook.com/kucanajamfuzine/posts/1459258427747646?comment_id=1459281887745300&reply_comment_id=1460082457665243&notif_id=1617690621945580&notif_t=mentions_reply&ref=notif

Potrebno je otvoriti komentare i naći komentar od Marina Gracin i stisnuti like ispod njezinog komentara na slici sam ja skroz desno .

Ako je zabranjeno ili se admin ljuti zbog objave slobodno mi obrišite objavu ako nije bila bih zahvalna na svakom liku jer smo blizu i stalno 1 ili 2 da osvojimo taj vikend iz snova.

Ja nemam profil na fb ali sam napravila neki  bezveze samo da lajkam 🤣, da pobjedis jer ti je važno. Sretno🥳

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.