Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    06. Travanj 2021. 16:48

Cure, ima neka mozda popis stvari koje je potrebno nabaviti za bebu? 😁 Mozda neka od vas koje vec imate djecu pa znate iz iskustva. Ove "vece" stvari tipa kolica, krevetic, komoda za previjanje, kadica itd. Taj dio znam, ali me zanima koliko npr. bodija, hlacica, kapica, bocica, tetrica, rucnika i tako stvari koje se svakodnevno koriste u njezi, oblacenju... Mozda je rano za sve to, ali polako gledam sto kupiti pa me muce kolicine i sto sve uopce 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

CarpeDiem
    06. Travanj 2021. 16:53

Lyra

Nama dosli rezultati Panorame - stize nam i treci decko 🎉 i naravno, sve niski rizici sto je najbitnije. ❤️

Čestitam ukupan nalaz i spol💙🎉🥂

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Mišić
    06. Travanj 2021. 17:28

Lyra cestitam! 🤗😀
    Missy bit ce sve ok! ❤️
    Zara ides na transfuziju caditi krvnu grupu i rh? Nalazi su za tjedan dana i ostavljas im trudnicku. 
    Jana heheh, dobro racunas! 😆 kg se racunaju od pocetne kilaze. Ja sam isto vec u plusu 2 kg, odnosno toliko sam bila na proslom pregledu, sad sam sigurno dobila jos pola kg 😅😅😅 nekako mi se cini da brze idu u ovoj trudnoci, hahhaha

Jana25
    06. Travanj 2021. 17:36

E da, bravo Missy, definitivno treba popis količine stvari 🤔
    Ja sam recimo, neznalica, kupila odjelce u H&M, slatko sa koalicama i piše born in 2021, u veličini 68. Da, dobro ste pročitale! 68!!!! 🤯
    To je tak izgledalo majušno, ja si mislim bit ce okej. 
    Kad kaze meni mama, pa dobro nesi ti normalan. Pa djeca kad se rode budu max 55 dugacka, to ce ti nosit sa 4 mjeseca. 😒🤭 i da, onda vise nece bit 2021 godina 🤣
     Mišić hvala hvala 😄 sad sam si sva ponosna 😅🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    06. Travanj 2021. 17:41

Jana25

E da, bravo Missy, definitivno treba popis količine stvari 🤔
    Ja sam recimo, neznalica, kupila odjelce u H&M, slatko sa koalicama i piše born in 2021, u veličini 68. Da, dobro ste pročitale! 68!!!! 🤯
    To je tak izgledalo majušno, ja si mislim bit ce okej.
    Kad kaze meni mama, pa dobro nesi ti normalan. Pa djeca kad se rode budu max 55 dugacka, to ce ti nosit sa 4 mjeseca. 😒🤭 i da, onda vise nece bit 2021 godina 🤣
    Mišić hvala hvala 😄 sad sam si sva ponosna 😅🤣

😂😂
    Meni isto sve minijaturno djeluje haha. Ja sam uzele neke bodije i hlacice 56, sto kazu da je ok za prvu velicinu, Sanjarka isto napisala neki dan. I nesto 62 da ne moram razmisljati u prvih mjesec, dva opet o shoppingu odjece 😅 Bila u Ikei jucer pa uzela neke male rucnike za koje su u ljetnim bebama pisale da su super, 10 komada za 30 kn. Ali da ne kupujem napamet, a bas ni kad negdje nesto procitam 😂

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mišić
    06. Travanj 2021. 17:59

E te male rucnike sam vam i ja htjela spomenuti. Odlicni su! Sto se tice robice, trebat ce vam 10ak bodija i tutica u vel 56 i 62. Moj djecak je isto kao i Sanjarkin  neko vrijeme bio u 56, ali imam prijateljice cije su bebe tu velicinu prerasle u 3 tjedna. 😆
    Tetra pelene su isto jako korisne - za bljuckanje, kao podloga u kolicima, etc i korisno ih je imati barem 10ak. 

Mišić
    06. Travanj 2021. 18:01

Hehehe, Jana, neka odijelca! 😆 posluzit ce ti i bit ce bas fora uspomena

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Travanj 2021. 18:07

Lyra

Nama dosli rezultati Panorame - stize nam i treci decko 🎉 i naravno, sve niski rizici sto je najbitnije. ❤️

Čestitam 💙💙💙

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

FlipFlop
    06. Travanj 2021. 18:25

Hvala cure za ove komentare oko robice. Sad jedno glupo početničko pitanje, Mišiću, ti si spomenula.. što su to tutice? 🙈 ja ne znam razliku između bodija, benkice, tutice, odijelca.. Znam samo da sam vidjela da jedna cura kupuje svu robicu koja od vrata do stopala ima zip, to mi se čini jako praktično, puno bolje nego stotinu onih dugmića. Javljajte cure ako ste to negdje vidjele za kupiti 😀

SamoMalo
    06. Travanj 2021. 18:26

Nemojte gomilat 56, moj je roden s ravno 50 i dva tjedna ih je nosio. Sad cu odma 62, malo podfrknem i vozi 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.