Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hera✨
    06. Travanj 2021. 13:33

Missy drzim fige za super nalaze! Sigurna sam da ce bebica bit tip top 🍀😊

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• MARELA
    06. Travanj 2021. 13:40

Hej Lyra, ma nebih ti htjela 'zgaditi' Gineko, mozda dr. Ujević obavi mini anomali slicno ko Kos jer su oni dosta surađivali dok su radili skupa. Bila sam kod nje tipa 2x u trudnoci kada je Kos bio zauzet i bila je ok, ali mi se kod nje ne sviđa kaj puno prica i na kraju vise ne znas sto si pitala😂. A ovi ostali koliko sam skuzila su svi iz bolnica, Vinogradska, sv.Duh, dolaze tamo 2x tjedno, a tak bome rade i uzv-e..fakat mi se to ne placa 550kn🙄.
    Inace, sa 12.tjedana je mini anomaly scan, a sa 20.onaj standardni anomaly.
    Btw..radila sam i kombinirani probir na uputnicu u Vinogradskoj i ispao mi je nizak rizik za anomalije, osim za dob (imam 35, pa je to njima granica kada rizik postaje veci), pa mi je ukupan rizik 1:250. Po uzv-u smo tjedan dana veci, nuhalni je 0,9...Kaze dr.da je ovo 92% tocno, a ovih 8% se uvijek moze desiti. 
    Imam osjecaj da je sve ok, pa necu ici dalje na Nifty ili Harmony😅.
    A spol...jos malo vrtit palceve😅. Ja pronasla jedna lijepa roza kolica, pa me sad proganja da mi ih ne prodaju ako je curka, hahah, bumo vidli, zabavljamo se uglavnom😆
    Jel bio jos netko na kombiniranom i kak su vam ispali?
    Btw...pisite i dalje ako imate super ginekologa za uzv za preporucit🙂
    Pusa svima😘

Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 13:45

MARELA su prosle mucnine?
    Ja idem na kombiribani sljedeci tjedan pa cemo vidit 
    32 god imam, pa eto bude valjda sve ok bar sta se godina tice a i svega ostalog 
    A roza kolica haha ipak pricekaj 😁
    Koja si pronasla? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 13:58

Sta se kila tice ja sam na nekih - 3.5,4
    Tek mi sljedeci lov na kile 😁

Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 13:59

Sanjarka88 🌸

Sta se kila tice ja sam na nekih - 3.5,4
    Tek mi sljedeci lov na kile 😁

Slijedi *

Ane_ši
    06. Travanj 2021. 14:18

Hej curke kako ste. Ja sutra na kombinirani u Split. Treba mi pomoć igramo jednu nagradnu igru za osvojit vikend putovanje ako je zabranjeno objavljivati za pomoć oko nagrade igre neka admin slobodno izbriše moju poruku. Pošto nikada ne igram a zapeli smo da idemo kao ekipa jer ovo zimovanje na kojem smo biti je pomoglo da se opustim i nakon godine i pol dana ostanem trudna pa mi i slika sa samog zimovanja puno znači.

https://www.facebook.com/kucanajamfuzine/posts/1459258427747646?comment_id=1459281887745300&reply_comment_id=1460082457665243&notif_id=1617690621945580&notif_t=mentions_reply&ref=notif

Potrebno je otvoriti komentare i naći komentar od Marina Gracin i stisnuti like ispod njezinog komentara na slici sam ja skroz desno .

Ako je zabranjeno ili se admin ljuti zbog objave slobodno mi obrišite objavu ako nije bila bih zahvalna na svakom liku jer smo blizu i stalno 1 ili 2 da osvojimo taj vikend iz snova.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• MARELA
    06. Travanj 2021. 14:22

Traveller

Moj ginekolog je savršenstvo. Ja sam prezadovoljna. Samo što pregled košta 650 kn, ali usluga je top, besprijekoran. Svjesna sam da je to dosta, ali nakon iskustva prethodno opisanog, na ovome sam tražila doktora po kriteriju gdje se osjećam da mogu povjeriti svoj život i život svog djeteta u ruke, faktor cijene mi nije bio bitan.
    Trudnoću od početka vodim u Medifemu, Dr. Vasilj sa Sv. Duha..

Ja cu si bome isto razmislit, cijena nije bitna, 100kn sim tam, ovo prolazis jednom, 2x u zivotu i kad vec placam hocu da bude kako treba. Jednostavno nemrem probavit losiju uslugu za iste pare.
    A kile...hehe😅😭ja sam na 100 muka, nebi trebala dobiti ni grama tam do 20.og tjedna, sad sam na nekih +1,5 u 12./13.tjednu, ali ko za vraga u zimi prije trudnoce sam se udebljala 4 kg. Fakat ne zelim ic roditi ko kit...i sad mi je vec tesko, a beba nema ni 100g jos😅.
    Mucnine su mi vise manje prestale, ali desi se da nekad pojedem nesto, pa mi bude zlo ili se instant napuhnem i onda sam bas u banani jer me sve stisce, a trbuh mi bude ko pred porod🙃

• MARELA
    06. Travanj 2021. 14:29

Sanjarka88 🌸

MARELA su prosle mucnine?
    Ja idem na kombiribani sljedeci tjedan pa cemo vidit
    32 god imam, pa eto bude valjda sve ok bar sta se godina tice a i svega ostalog
    A roza kolica haha ipak pricekaj 😁
    Koja si pronasla?

Sanjarka88, ma to je sad vec stariji model Peg Perego book, imali smo takva za prvo dijete i bili zadovoljni, a ja sam eto freak za boje i bas mi se sviđa ta njihova ciklama boja. Uzeli bi rabljena ovaj put, a nema bas puno prodavatelja. A i ko zna dal ce uopce biti curica, hahah, pa onda strpljeni spašeni do nekog tamo sljedećeg i nadam se boljeg uzv-a😆

Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 14:36

Dannna

Jooooj stotinu razlicitih iskustava ali to samo dokazuje da je svaka žena i svaka trudnoća priča za sebe. I da provjeriti je u svkom slučaju najbolje ali što se manje može paničariti.
    Što se kg tiče na +2 sam a tome u mnogome doprinosi moja očajna probava i pored magnezija koji pijem i tri čaše Donata… 🙄
    Imala sam još dva pitanjca, prvo čitala sam da pišete o krvnoj grupi, zar se ona može mijenjati i kad treba provjeravati???
    I drugo, meni se sviđaju Joolz bordo kolica i smatram da je boja neutralna jer još ne znamo spol aaaaali moj dragi tvrdi da je to boja samo za djevojčice?! 🤨

Meni je ovo treca trudnoca i svaki put me šalju vadit krvnu grupu i faktor 
    Uvijek odem do 12tt 

• buducamama2021
    06. Travanj 2021. 14:40

Traveller

Moj ginekolog je savršenstvo. Ja sam prezadovoljna. Samo što pregled košta 650 kn, ali usluga je top, besprijekoran. Svjesna sam da je to dosta, ali nakon iskustva prethodno opisanog, na ovome sam tražila doktora po kriteriju gdje se osjećam da mogu povjeriti svoj život i život svog djeteta u ruke, faktor cijene mi nije bio bitan.
    Trudnoću od početka vodim u Medifemu, Dr. Vasilj sa Sv. Duha..

Ja sam iz BiH, ali u prosloj trudnoci sam isla na detaljniji pregled zbog anomalija u Medifem bas kod dr. Vasilja i ostala odusevljena profesionalnoscu. Barem 2h su me pregledavali i konsultovali se s obzirom da sam dosla tu i nisam njihov redovni pacijenr. Bas profesionalnost na nivou. Sve pohvale.

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.