Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 12:45

Missy bit ce sve super i nalazi isto tako ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 12:45

Mateja31

Jutro drage, mene neka zadnja 2 dana u rodnici kao probode nešto. Bas ruzan osjećaj, traje 3 sekunde i prestane.

Znalo je i meni tako u prosloj t
    To je normalno 

Missy88
    06. Travanj 2021. 12:50

Sanjarka88 🌸

Kako si ti?

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• LilM
    06. Travanj 2021. 12:51

Traveller

Missy, šaljem zagrljaj. Bit će sve super.
    Ne sjećam se tko je spomenuo Mazalinku. Moja preporuka je da je zaobiđete u širokom luku. U prvom trudnoći koju sam vodila kod nje me tri dana nisu htjeli primiti na pregled dok sam prosmedarila već su me uvjeravali da je sve ok dok nema bolova i da sjedim doma i pijem magnezij. Privatnik koji ne želi primiti na pregled trudnicu koja vodi kod njega trudnoću i kreće krvariti, ne moram vam dalje mislim ništa govoriti. Neću pisati dalje detalje jer nam treba što manje crnjaka na temi, ali mislim da sam dovoljno i rekla.

Spol se ne može utvrditi u 12 tt, može jedino nagađati po kutu spolne kvrzice jer organi nisu još razvijeni , ali neće se baš doktori upuštati u to.

Dannna, ovo za krvarenje i boju nije točno, bar ne u mom slučaju. Prva trudnoća dva dana samo smedarenja, završila spontanim treći dan. Evo sad svježa krv i nije ništa opasno nego pukla kapilara. Tako da na svaku naznaku krvi treba ići na pregled, osim tipa ako je nešto očito, npr. u tragovima nakon pregleda, odnosa, jako tvrde stolice. I ako se ne ponovi nakon toga.. U svakom drugom slučaju, trk kod doktora.

Potpisujem sve za istu doktoricu ista situacija !

Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 13:06

Missy88

Sanjarka88 🌸

Kako si ti?

Dobro je 
    Mucnine i povracanje i dalje ali pocela sam jest pa odmah imam vise energije za zivot 
    Lakse je ❤️
    Nadam se uskoro da sve to bude proslost 

Missy88
    06. Travanj 2021. 13:12

Sanjarka88 🌸

Missy88

Sanjarka88 🌸

Kako si ti?

Dobro je
    Mucnine i povracanje i dalje ali pocela sam jest pa odmah imam vise energije za zivot
    Lakse je ❤️

Drago mi je, znam koliko je olaksanje samo kad ne traje mucnina od jutra do mraka, vec je lakse. Bit ce to sad sve bolje 😊 Meni neka mukica opet zadnja dva dana navecer, ali mozda je i do stresa. I recimo kad se saginjem mi i dalje krene nagon kao da cu povratiti, ali vec sam navikla na to haha.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    06. Travanj 2021. 13:18

Missy88

Sanjarka88 🌸

Missy88

Sanjarka88 🌸

Kako si ti?

Dobro je
    Lakse je ❤️

Drago mi je, znam koliko je olaksanje samo kad ne traje mucnina od jutra do mraka, vec je lakse. Bit ce to sad sve bolje 😊 Meni neka mukica opet zadnja dva dana navecer, ali mozda je i do stresa. I recimo kad se saginjem mi i dalje krene nagon kao da cu povratiti, ali vec sam navikla na to haha.

Haha 
    Trajno obilježena 😅
    Ja kad god uđem u wc postat ce mi normalno povratit usput 🤣

Missy88
    06. Travanj 2021. 13:21

Sanjarka88 🌸

Missy88

Sanjarka88 🌸

Missy88

Sanjarka88 🌸

Kako si ti?

Dobro je
    Lakse je ❤️

Haha
    Trajno obilježena 😅
    Ja kad god uđem u wc postat ce mi normalno povratit usput 🤣

Pa da, bar tu i tamo, iz navike 😂

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

plavabosanka
    06. Travanj 2021. 13:29

Missy šaljem zagrljaje💐❤️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Hera✨
    06. Travanj 2021. 13:33

Traveller

Missy, šaljem zagrljaj. Bit će sve super.
    Ne sjećam se tko je spomenuo Mazalinku. Moja preporuka je da je zaobiđete u širokom luku. U prvom trudnoći koju sam vodila kod nje me tri dana nisu htjeli primiti na pregled dok sam prosmedarila već su me uvjeravali da je sve ok dok nema bolova i da sjedim doma i pijem magnezij. Privatnik koji ne želi primiti na pregled trudnicu koja vodi kod njega trudnoću i kreće krvariti, ne moram vam dalje mislim ništa govoriti. Neću pisati dalje detalje jer nam treba što manje crnjaka na temi, ali mislim da sam dovoljno i rekla.

Spol se ne može utvrditi u 12 tt, može jedino nagađati po kutu spolne kvrzice jer organi nisu još razvijeni , ali neće se baš doktori upuštati u to.

Dannna, ovo za krvarenje i boju nije točno, bar ne u mom slučaju. Prva trudnoća dva dana samo smedarenja, završila spontanim treći dan. Evo sad svježa krv i nije ništa opasno nego pukla kapilara. Tako da na svaku naznaku krvi treba ići na pregled, osim tipa ako je nešto očito, npr. u tragovima nakon pregleda, odnosa, jako tvrde stolice. I ako se ne ponovi nakon toga.. U svakom drugom slučaju, trk kod doktora.

Pa ja se isto vodim logikom bolje provjerit. Al eto sad mi je isto gin u Vinogradskoj reko da dok svjeza krv ne tece bas i dok nema jakih menstrualnih bolova da ne dolazim. Kao cak ni za par kapi svjeze krvi, da je to sve u trudnoci normalno, a da oni ovako rano ionako ne mogu nista poduzeti osim dat progesteron, sto je opet istina. Al ja nekako volim znat na cemu sam. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.