Drage trudnice, sretan vam Uskrs i nadam se da ste fino papale 🤗 nisam stigla do foruma danima, sad cu polako unatrag citati 😅
Na C&A webu imate trenutno popust 20% na sve uz kod HR6ZMF. Ja sam si uzele neke trudnicke duge i kapri hlace.
👦 11/2017 👶 9/2020
Jutro curke, nadam se da nije kod svih 🌧 kao kod mene 😊
Traveller drago mi je da je sve super završilo, sad malo dođi sebi ponovno 🤗 i naježila sam se kad sam čitala ovo za prvi plač bebe i kako sve utihne, uf, ne mogu to ni zamislit 💙
Hera drž see, još malo i bit ćeš mirnija 🤗
Tonkica meni su isto naglo stale i sve je ok, uvjerena sam da je baš sve dobro i normalno i kod tebe!
Ali testirana sam i na hepatitis b pa ne znam jel to sta utjecalo
Vadila si na krizinama? Je li znas do koliko sati vade? Je li guzva? Tribala sam ic jutros, ali mi se nije dalo izac iz kuce, nekako se smrzajem 😏
Bok cure, nadam se da ste lijepo provele blagdane i malo odmorile😊
Ja sam prosli tjedan bila na pregledu u 12.tj, privatno, znaci mini anomaly scan i moram priznat da sam jako razocarana uslugom. Prvu trudnocu sam vodila u Ginekpsu kod dr.Kosa, pogledao je sve organe, mozak, orbite, neuralnu cijev, pupcane arzerije, trbusnu stijenku, trofoblast, detektirao spol…sve to lijepo pise u nalazu, a ovaj puta (drugi dr, buduci da Kosa vise nema), samo CRL, nuhalni, nosna kost i ductus venosus. Spol nije ni pogledao. Cijena ista, 550kn i stvarno sam ljuta, a ne znam kamo da se prebacim, tko je strucnjak u uzv dijagnostici u trudnoci koji moze parirati dr.Kosu?
Stvarno mi se ne placa razina usluge koju i moja socijalna dr-ica pruza, stovise, mislila sam samo otici na par tih kvalitetnih uzv-a u 12. i 20.-om tjednu i ako je sve ok, dalje voditi kod svoje, jer napravi sve kao i ovi u Gineko, samo nije bas za uzv-e.
Ima li netko preporuku za dobrog uzv dijagnosticara u Zg?
Ajoj koma. Ja sam isto u nedoumici otici negdje ili ne, Gineko mi je bio jedan od izbora, ali sad ga otpisujem. Kad sam pitala socijalca za mini anomaly scan, on me samo blijedo pogledao i rekao da se anomaly scan radi u 20tt, toliko o tome. Razmisljam da odem kod Mazalin opet. Inace u prosloj trudnoci sam bila na anomalyju u 20tt u Ginekosu kod dr. Ujevic i bio je vrlo detaljan pregled, bas sam bila zadovoljna.
👦 11/2017 👶 9/2020
Jutro curke, nadam se da nije kod svih 🌧 kao kod mene 😊
Traveller drago mi je da je sve super završilo, sad malo dođi sebi ponovno 🤗 i naježila sam se kad sam čitala ovo za prvi plač bebe i kako sve utihne, uf, ne mogu to ni zamislit 💙
Hera drž see, još malo i bit ćeš mirnija 🤗
Tonkica meni su isto naglo stale i sve je ok, uvjerena sam da je baš sve dobro i normalno i kod tebe!
Ali testirana sam i na hepatitis b pa ne znam jel to sta utjecalo
Vadila si na krizinama? Je li znas do koliko sati vade? Je li guzva? Tribala sam ic jutros, ali mi se nije dalo izac iz kuce, nekako se smrzajem 😏
Krizine da
Vade od 7.30h Al ne znam do kada
Mozda 10h
Ja sam dosla u 7.15 i bilo je 15tak ljudi ispred mene
Al ide brzo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ee da htjela sam vam još nešto reći 🙈 jučer mi ležimo i ja sam imala grčeve u trbuhu i kasnije na desnoj strani osjetim ko neku kvrgicu odnosno bilo je tvrđe na dodir još pita dragi jel to bebica jer na lijevoj strani je bilo skroz mekano. Meni je to nekako prerano da se osjeti 🤷🏼♀️ al dragi zeza s obzirom da je aktivna toliko već od 10tjedna možda ipak je😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ee da htjela sam vam još nešto reći 🙈 jučer mi ležimo i ja sam imala grčeve u trbuhu i kasnije na desnoj strani osjetim ko neku kvrgicu odnosno bilo je tvrđe na dodir još pita dragi jel to bebica jer na lijevoj strani je bilo skroz mekano. Meni je to nekako prerano da se osjeti 🤷🏼♀️ al dragi zeza s obzirom da je aktivna toliko već od 10tjedna možda ipak je😂
Moguce da je 🥰🥰 ja sam sinoc isto bas osjetila ali na lijevoj strani. Nemogu uopce opisati taj osjecaj. I onda kasnije nista. Sad kako nam busice rastu sve vise cemo osjetit ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
I kod mene jutros snijega, i jos pada bas prava idila....
Zima kasno dosla 😂
Sto se mucnina tice, evo meni jos traju. Nisu vise kao prije mogu normalno jesti ali isto pazim sto jedem. Nekad me ujutro love, a nekada popodne i navecer, nema pravila. Mislila sam da ce proc ali jos se drze. I to bas riganje...🙉
Udebljala sam se pola kile samo za sad ali od pocetka sam smrsavila 2,5kg pa sad vracam pomalo.... Mene sad muci pisanje, non stop piskim a po noci se budim par puta i vec osjetim teze spavanje haha a tek smo na pocetku. Sto ce biti kasnije 🙉😄
Sretno trudnice koje imate danas preglede
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav svima, hvala na podrsci ❤ Misic hvala 😘 Evo da se javim, obavila amnio, nakon 2 i pol sata cekanja u cekaonici, sto me jos najvise ubilo u pojam 😅 Ne mogu reci da ubod ne boli, ali nije prestrasno, dok to izvlace se osjeti kao menstrualni grc, ali sve je brzo gotovo, duze je trazila na uzv mjesto na kojem ce ubosti. Za dva dana sam narucena na pregledna zaraznoj, nadam se da ce biti do tadnalaz gotov. Usput ce nam i kariogram napraviti, a s obzirom da nisam radila ni kombinirani ni prenatalne testove sad cemo ipak i to vidjeti. Meni je gori psihicki aspekt jer se bojim igle 😅 A i kad mi naglasavaju 10 puta rizik, potencijalne trudove, krvarenje, spontani. Valjda ce biti sve ok 😳
Sretno svima na pregledima ako ih ima danas 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro drage, mene neka zadnja 2 dana u rodnici kao probode nešto. Bas ruzan osjećaj, traje 3 sekunde i prestane.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sto se privatnika tice meni je recimo dr. Husar na Tresnjevci odlican, kod njega sam rjesavala neke probleme prije i jako je temeljit, direktan, kaze sve kako je i stvarno je pouzdan. Za trudnocu sam ipak htjela zensku ginekologicu i idem u Polikliniku Boras na Crnomercu. Doktorica je divna, temeljita, sve dobro pregleda, izmjeri na uzv, stvarno se posveti pregledu detaljno, po 1 sat sam tamo i razgovaramo i jos me pita na kraju imam li dodatnih pitanja. Kad sam joj slala ove nalaze sad, zena me u roku par minuta nazvala da me umiri, utjesi, objasni sve. Sto god trebam ona ili sestra odmah odgovore na mail. Tako da ju svakako preporucam.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji