Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    02. Travanj 2021. 13:49

Sanjarka krenila sam ti sa 59 kg sad ponosno furam 61kg 😎 nadam se da se neću udeblja 25kg, ali moj Karlić je od predzasnjeg UZV veći za 8 dana, na zadnjem je bio 10 dana veći.neka, samo nek ne zdrav 🤗
    Nije to lako ni  skinut. Al pocela sam tamanit hranu. Vratio se apetit i sad sve klopam 😃🍗 
    Nekog bi za glavu skratila za čokoladu. 😋
    Tommy  ajme točno te razumijem. Kanta za smeče, šamponi, gelovi za tuširanje, omekšivać, dezići, sve smrdi jednako nekako na kiselo, fuuuj!!! 😖 nadam se da ce prestat 😔

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

sanja0508
    02. Travanj 2021. 14:02

Ej cure. Vidim da pisete o hrani za Uskrs. Nama ce doci moji mama i tata. Pripremiti cu sunku u kruhu, francusku, kuhana jaja, mladi luk. Itd itd...ali jutros sam se probudila i jede mi se ledeni vjetar. Znaci luda za njim, sanjala ga. Pricam o njemu cijeli dan. Tako da ce mi ga mama praviti jer ja sam jako losa u kolacima 🤦‍♀️
    Tako da eto jedva cekam svoj ledeni vjetar i nadam se da necu imati mucnine i da cu ga moci jesti. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mišić
    02. Travanj 2021. 14:37

Pozdrav svima! 🤗 ovaj tjedan mi je djecak opet bio u virozi pa vas nisamstigla pratiti. Uspila sam samo viditi da Tommy ima otkucaje. Weee, cestitam! 🥳 nadam se da ste sve ostale dobro. 
    I ovih dana mi je ludnica - sutra imamo dvostruki rodjendan muza i sina i usput guram pripreme zaUskrs (citajte: obojala sam ravno 6 jaja 🤣🤣). Odoh peci tortu      i nadati se da cu vas uspiti malo skicnuti. 😆

• ponosna.mama
    02. Travanj 2021. 15:12

Zenice moje drage, obavila pregled, sve je super. Vidila sam otkucaje ♥️, dobila trudnicku knjizicu i slicicu, pise mi 8w4d+/-6d (po zm 9+1), termin 08.11. 😊 ..kaze da je sve u redu, nastavljamo s utrogestanom radi manjeg hematoma, sljedeci pregled 28.04.

Zara7
    02. Travanj 2021. 15:29

Haru hvala tii! 😋
    Čestitke Tienna i Ponosna mama! Uživajte curke u vikendu 😊 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Tonkica111
    02. Travanj 2021. 16:09

Bilježim prvo povraćanje... Žali bože crnog rižota... 9 tjedana i 5 dana mi... 2 tjedna već imam mučnine Al nikad nije došlo do kraja... Ovo kroz popodne i navečer je tragedija... Jutro još nekako dok ne pojedem šta...ako ništa možda bar kilo skinem jer sam imala dobar početni start... Bit ću žena Zeppelin sa 9 miseci 

FlipFlop
    02. Travanj 2021. 16:19

Tienna

Evo obavila sam pregled i sve je dobro sa bebom, jedino mi je rekao da je kasno za mini anomaly jer je po UZV beba 12+1. Slatko je bilo vidjeti kako nogicama se odguruje, snimila sam pa gledam stalno video. Živahna je beba 😍😍

Čestitam na dobrim vijestima! 🥳 Čudno mi je malo da ti je rekao da je prekasno, meni je napravljen mini anomaly kad sam bila 12+3. Očito svatko od njih svoju politiku ima. Bitno da je sve u redu, nek je bebica živahna, dobro si se sjetila napraviti video, probat ću i ja tako idući put😁 

Hera✨
    02. Travanj 2021. 16:34

Cure cestitam na dobrim pregledima 🥳
    Tienna ja sam mini narucena s 12+4. Meni su rekli da je najbolje s punih 12 ga radit, i pise da se radi od 11 do 13. Tj. 🤷🏽‍♀️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• buducamama2021
    02. Travanj 2021. 16:36

Nakon tako divnih dana i proljeca opet glupa kisa😕
    Danas sam po prvi put primjetila kako sam nervozna previse, muz mi nesto kaze ja se ne slazem i toliko se nazivciram da skoro pocnem plakati i to mi se danas desilo vise puta... i onda mi bude krivo sto je tako bilo 
    Kakve ste vi sa psihickim simptomima😅

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

• buducamama2021
    02. Travanj 2021. 16:39

I cestitke curama na dobrim pregledima❤

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.