Sanjarka hvala za info o velicinama 😁
Jel ti se bar malo smiruju mucnine ili je jos isto?
Pa evo ne znam
Ovaj tjedan za dorucak uspijem pojest lisnato sa sirom. Sta je uspjeh s obzirom na prosle tjedne
Al opet a druge strane svako popodne / vecer i dalje povracanje i dalje onaj odvraran osjecaj sitosti cim nesto stavim u usta i dalje ne mogu jest
Mozda mrvu lakse kroz jutro ali i dalje bez veceg pomaka
Tocno znam ujutro cim otvorim oci i osjetim mucninu odmah da sljedi jos jedan usran dan 🙄
Isto kao kod mene😭
Najgore mi je to što kad i kao nadjem nesto da bi mogla pojesti ne mogu progutati. Ako i uspjem 2 zalogaja to je to. I onda mi dodatno bude i muka od gladi...🤦♀️
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Haru baci recept za Monte tortu za nas bez mučnina 😋🤤
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pa evo ne znam
Ovaj tjedan za dorucak uspijem pojest lisnato sa sirom. Sta je uspjeh s obzirom na prosle tjedne
Al opet a druge strane svako popodne / vecer i dalje povracanje i dalje onaj odvraran osjecaj sitosti cim nesto stavim u usta i dalje ne mogu jest
Tocno znam ujutro cim otvorim oci i osjetim mucninu odmah da sljedi jos jedan usran dan 🙄
Isto kao kod mene😭
Najgore mi je to što kad i kao nadjem nesto da bi mogla pojesti ne mogu progutati. Ako i uspjem 2 zalogaja to je to. I onda mi dodatno bude i muka od gladi…🤦♀️
Isto!
Sestro po mukama 😭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E cure, jel vi imate miris/ smrad koji vas prati?
Znaci, ja mislim da cu ja poludit.
Znate ono kad recimo dimstate luk pa vam poslije kosa,roba i sve smrdi na to?
E takav smrad ja dnevno osjetim stalnooo! Pojela bananu eto okus tog smrada. Regenerator sam bacila, kuhinja cijela..moja kozaaaa smrdi na to!!
Ja cu skrenuti od njega 🤣🤣 a da ne govorimo koliko mi ni jedan dezic ne pase i svi mi imaju drugaciji miris..koma!
Haha koma
Pokusaj s mirisnim svjecama meni je pomoglo proslu t, sad cu uzet opet.
Jer cim udem u svoj stan pozli mi 🤯
Hahaha jesam se nasmijela, točno i meni tako, stan mi je počeo smrditi užasno i digne mi se želudac čim uđem, a dragi ništa ne osjeti 😅 I imam osjećaj da meni koža smrdi čudno, on isto kaže da nije tako. Ono što mi je najčudnije u svemu, imam osjećaj da mi ruke smrde 😫 A ništa ne diram s njima, osim što radim na kompu, čak ni ne kuham u zadnje vrijeme. Moram ih stalno prati koliko mi to smeta.
Haru baci recept za Monte tortu za nas bez mučnina 😋🤤
Monte torta
Biskvit: 5 jaja i 5 žlica vode pjenasto izraditi. Postepeno dodavati 180g šećera.
Posebno pomiješati pola PZP-a, 50g brašna i 150g mljevenih lješnjaka. Smjesu suhih sastojaka dodati u tekuće sastojke i sjediniti kuhačom. Peći na 180°c 30-35 min.
Krema: 700ml mlijeka, 1 VŠ i 4-5 žlica šećera staviti kuhati. 300ml mlijeka i 10 žlica brašna izmutiti(bez grudica). Kada mlijeko prokuha dodati mlijeko i brašno i skuhati kremu. Ohladiti. U hladnu smjesu izraditi 1 maslac.
Glazura: 500ml slatkog vrhnja i 200 g čokolade za kuhanje staviti na vatru i miješati . Ne smije prokuhati. (dobije se ganache).
Na biskvit namazati kremu, preliti glazuru i ostaviti z hladnjaku dok se ne stisne.
'21. 💙
'24. 💛
Pa evo ne znam
Isto kao kod mene😭
Najgore mi je to što kad i kao nadjem nesto da bi mogla pojesti ne mogu progutati. Ako i uspjem 2 zalogaja to je to. I onda mi dodatno bude i muka od gladi…🤦♀️
Isto!
Sestro po mukama 😭
Poslala sam muža još po one narukvice u dežurnu ljekarnu ,da mi malo olakšaju. 😭 još jedino to da vidim kako će djelovati i hoće li uopće djelovati. Javim
Evo obavila sam pregled i sve je dobro sa bebom, jedino mi je rekao da je kasno za mini anomaly jer je po UZV beba 12+1. Slatko je bilo vidjeti kako nogicama se odguruje, snimila sam pa gledam stalno video. Živahna je beba 😍😍
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Ja i dalje nemam nikakve simptome, nit mi što smrdi, nit mi je zlo. Samo sam gladna stalno i probirljiva oko hrane, ali čak i kad pojedem nešto što mi je odbojno ne bude mi zlo 😁 nadam se da će vam svima što prije proći te mučnine 🤞
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Evo obavila sam pregled i sve je dobro sa bebom, jedino mi je rekao da je kasno za mini anomaly jer je po UZV beba 12+1. Slatko je bilo vidjeti kako nogicama se odguruje, snimila sam pa gledam stalno video. Živahna je beba 😍😍
A meni je rekao sa je to najbolje vrijeme i tocno me tad narucio. Hm.
I meni smrdi stan!! To mi je nesto najgore, u dnevnom ne mogu biti. Najvise sam na balkonu sad kad je toplo. Omeksivac 🤮
S cca 10tt su mi se mucnine malo smirile al me i dalje odredni mirisi jako smetaju.
Bravo za uredan pregled I malu živahnu bebicu 🙏🥰 blagoslovljena si bez mucnina🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji