Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    26. Siječanj 2021. 09:48

Jutro cure, ja se sad probudila 😂 bas smo se odmorile ja i beba. Slobodan dan pa odmaram.
    Cure koje morate mirovat, bit ce sve u redu i nemojte se brinuti, proci ce i to...
    Ja sutra zovem u firmu da sam trudna i da mi je pregled 1.2. A imam nesto starog godisnjeg pa cu trazit da mi daju. Sigurno ce se iznenadit. Nije bas ni lako zvat ha ha

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Missy88
    26. Siječanj 2021. 09:53

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro cure 🥰
    Marisol dobro došla ❤

Mene je noćas pas nešto probudio i kako sam pokusavala ponovo zaspat tako me uhvatila neka mucnina uzas, ne znam da je je vezana za T ili ne, uglavnom ujutro cim sam pojela dorucak krenulo je na bolje.
    Kada su vama krenule prve mucnine?

Vecina cura tu nema mucnine, ocito je neka dobra grupa 😁 Meni su krenule tako negdje s 4. na 5. tjedan i traju cijeli dan, znaci konstantno mi je muka, osjecaj da cu povratiti svaki tren, nemam energije, kao zombi sam. Kad odem povratiti, uglavnom ne ide nista, nego mi se samo dize zeludac i boli i pece, a izađe malo tekucine. Pazim na svaki pokret, zalogaj. Mogu jesti jedino slance i piletinu. Ne mogu ni poljubiti decka jer mi je koma haha, na poslu jedva guram nekako, bas me psihicki ubija to sve. Sad se malo jadam usput, ali imam dana kad sam bas u depri 😔

Ako ti je mucno ujutro, dobro je imati uz krevet neke krekere, bilo sto pa gricni prije ustajanja. Dobro je dok se smiri nakon obroka, nadam se da ce ti tako i ostati ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    26. Siječanj 2021. 09:54

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro cure 🥰
    Marisol dobro došla ❤

Mene je noćas pas nešto probudio i kako sam pokusavala ponovo zaspat tako me uhvatila neka mucnina uzas, ne znam da je je vezana za T ili ne, uglavnom ujutro cim sam pojela dorucak krenulo je na bolje.
    Kada su vama krenule prve mucnine?

A tako, 4. i 5. tjedan. Bez pobracanja, samo kad gad uhvati bas grozna mucnina, cim pojedem nesto bolje je 🤭😃

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    26. Siječanj 2021. 09:59

Kiky 🥰

Jutro cure, ja se sad probudila 😂 bas smo se odmorile ja i beba. Slobodan dan pa odmaram.
    Cure koje morate mirovat, bit ce sve u redu i nemojte se brinuti, proci ce i to…
    Ja sutra zovem u firmu da sam trudna i da mi je pregled 1.2. A imam nesto starog godisnjeg pa cu trazit da mi daju. Sigurno ce se iznenadit. Nije bas ni lako zvat ha ha

Pričaj mi... jučer sam bila sa šefom i pitao me dal radim na tome da odem uskoro. I ja sam ko iz topa kzkavila DA! umjesto da sam skupila muda i rekla....😒 zvat cu poslne pregleda, nema druge. Ali da srce lupa kad pomislim na to, itekako 😫

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    26. Siječanj 2021. 10:00

Izjavila *

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Endzrue
    26. Siječanj 2021. 10:04

Btw nisam prijavila da sam dobila Euthyrox 25 1x1 tak da i to pijem uz duphastone. Raspadam se ovako mlada 🤣

Maj4
    26. Siječanj 2021. 10:18

Meni se pomalo javljaju mukice, to su ove blage koje brzo produ i smetaju mi mirisi, a luda sam za slatkim pogotovo cokolada 🤤🤤 trudim se jesti sto vise voca, kivi mi bas pase a on ima i fole tako da navalite!
    A proslu t sam imala grozno mucnine, sreca nisam povracala i kokice su me spasavale njih sam uvijek mogla jesti

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Siječanj 2021. 10:21

Missy, Jana čini mi se da sam na dobrom putu za te cjelodnevne mucnine haha kad sam pojela jutros je bilo bolje ali svejedno osjećam neku muku 😄

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Maj4
    26. Siječanj 2021. 10:23

Folne kiseline*

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Missy88
    26. Siječanj 2021. 10:31

Lisa27 👶🧸🎀

Missy, Jana čini mi se da sam na dobrom putu za te cjelodnevne mucnine haha kad sam pojela jutros je bilo bolje ali svejedno osjećam neku muku 😄

Probaj đumbir, bombone ili bilo sto s njim, ja sam se opremila s tim, stapicima, krekerima itd kad je krenulo, cak je bilo ok, ali sad mi se dize zeludac na sve zivo. Netko mi je spomenuo slance i stvarno mi oni smire zeludac.  A nisam bila u pekari 10 god 😂 I sok od narance. Probaj svako malo nesto grickati tek toliko da te ne uhvati glad. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.