Upravo sam pojela koji zalogaj sira kojem sam nakoj toga vidjela da je juer istekao rok😨😨😨
Nadam se samo da nece nista bebi biti, bas sam se prepala… ima li ijedna ikakvo slicno iskustvo
Ma ne boj se. Vecina tih proizvoda je dobra i nakon isteka roka. Ja našla Monte u frizideru nemam pojma od kada je stajao (inace ih pojedem odmah) i ono tek kada sam pojela vidim istekao rok. Tada sam bila trudna 5 tjedana. 😉
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Dobro jutro! 😄
Kinderica dobrodosla i cestitam 🥰
Monalisa cestitam rodendan curki, a i tebi uskoro 🥳
Buducamama ma ne brini, mislim da je najgore sta se moze desit da te uhvati proljev, ako se uopce do danas pokvario.
Nadam se da ste sve dobro i uzivate u vikendu 🤗
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Kinderica dobro nam došla 🌸 bit će sve ok. Ja imam pregled ujutro pa nikako dočekati, ali proći će i to nekako 🤭
Monalisa sretan rođendan kcerkici 🎉
Buduca mama ma neće ništa biti, većinom proizvodi mogu jos par dana od dana od isteka roka.
Mateja hvala takodjer 💐🌼
__
Kod mene jutros opet manjak apetita i mučnina.
Jedva čekam da prodje ovaj dan I pregled sutra 🙈
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Curke ja se takodjer uzasno bojim igalaa meni je prosli porod bilo gore sto sam moralaa onu iglu imat u ruci tj plastiku sto otvore kao venski put u slucaju komplilacije negoo sami porod majke mi moje kad mi je krenila gurat tu debelu iglu, trudove sam zaboravila momentalo uzass uzass doslovno cim sam se porodila trazila sam da mi to izvade iz ruku iako na prvu nisu htjeli pa je dosla jedna stv super sestra i izvadilaaa😅
Ajme evo ovoga je mene straj. Te plastike u ruci i igala, mislim da ću isčupat to iz sebe isti sekund kad rodim jer se neću moć koncentrirat na išta drugo dok mi je to u ruci.
Tocno sam se tako i ja osjecalaa ali eto da te umirim ukoliko je stv sve uredu maknu ti odma to ujutro a ako bas inzistraas ko ja onda ti odma poslje poroda kad dodjes u sobu skine sestra jer meni je iskreno bilo grozno s tim imala sam osjecaj ko da mi je oduzeta ruka i bojala sam se da mi svakog trena ne pocne frcat krv ali eto nije fala bogu dugo trajalo mozda sat vremena kolko i sam porod
Eh koliko puta sam imala kanilu u veni 🙈, više mi to postalo normalno.
Jedino sto mozete pitati da vam prebace u venu kod lakta, iako je na pregibu slobodnije ste s njom i manje boli, nego dole na veni kod šake. (Tu je puno neugodnije i boli vise)
Ne može ispasti ako baš naglo ne zapnete negdje i onaj dio u veni od plastike se savija kako vi savijete ruku.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Drage moje koja vam je zamjena za kavu? Inače sam veliki kavopija, zadnjih nekoliko dana ju ne mogu ni zamisliti, odmah mi dođe mučnina 🤢. Skuhala sam si sada zeleni čaj, znam da on ima nešto kofeina, nadam se da će pomoći jer me glava rastura bez dnevne doze 🤯
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Divka možda? Nju se daje u bolnicama
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Drage moje koja vam je zamjena za kavu? Inače sam veliki kavopija, zadnjih nekoliko dana ju ne mogu ni zamisliti, odmah mi dođe mučnina 🤢. Skuhala sam si sada zeleni čaj, znam da on ima nešto kofeina, nadam se da će pomoći jer me glava rastura bez dnevne doze 🤯
Meni isto više ne odgovara kava pa sam počela piti Nescafe gold cappuccino. Slabiji je, a fino mi zamiriši.
'21. 💙
'24. 💛
‼️intimno pitanje‼️
Jucer nakon orgazma, ajme meni kako mi se trbuh, odnosno maternica stegnula. Mozete mislit kako samnse prepala 😱
Jutros sjedim na poslu, osjetim jednako.
Majko moja, jel ja to imam kontrakcije uzrokovane orgazmom?!
Jel trebam dizat frku? 😔😢
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
‼️intimno pitanje‼️
Jucer nakon orgazma, ajme meni kako mi se trbuh, odnosno maternica stegnula. Mozete mislit kako samnse prepala 😱
Što bi rekao moj liječnik - da orgazmi štete trudnoći, ljudski rod bi jako brzo izumro
💔💔💔
‼️intimno pitanje‼️
Mene steze i sa i bez orgazma tak da bolje sa 😁
Nemas brige.
Sortiraj odgovore
Najstariji