Jutro cure. Trebalo mi je dobrih sat vremena da pročitam sve zaostatke.
Drago mi je da su sve lijepe vijesti i nadam se da će tako i ostat.
Ja se moram pohvalit nestajanjem mučnina preko noći i nadam se da i vas ostale isto čeka :D
Otkako smo saznali da je dečkić nekako stalno nešto o tome pričamo. Najčešće su rasprave o imenu jer ono sto se meni i muzu sviđa ne sviđa se drugima i tako u krug 😂 šta kažete na ime Niko? Jel vam zvuci bas tako loše? Haha
Da se razumijemo, bitno je da se nama sviđa jer je naše dijete, ali već sam na par mjesta čula da će ga zezat djeca kasnije pa me strah uhvatio neki. 🤦🏼♀️😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jutro cure. Trebalo mi je dobrih sat vremena da pročitam sve zaostatke.
Drago mi je da su sve lijepe vijesti i nadam se da će tako i ostat.
Ja se moram pohvalit nestajanjem mučnina preko noći i nadam se da i vas ostale isto čeka :D
Otkako smo saznali da je dečkić nekako stalno nešto o tome pričamo. Najčešće su rasprave o imenu jer ono sto se meni i muzu sviđa ne sviđa se drugima i tako u krug 😂 šta kažete na ime Niko? Jel vam zvuci bas tako loše? Haha
Da se razumijemo, bitno je da se nama sviđa jer je naše dijete, ali već sam na par mjesta čula da će ga zezat djeca kasnije pa me strah uhvatio neki. 🤦🏼♀️😂
Ljepo je ime.. Ja nez jos sto nosim, ali ako bude dečko odlučila sam da bude Noa. Svida mi se sto je biblijsko ime, i kratko
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Noa nam je bio prvi izbor otkako smo krenuli Radit na bebi, ali nas je kuma pretekla i dobila Nou nedavno. Tako da smo ipak odlučili neko drugo uzet onda. Ali Noa 🥰🥰🥰🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ako bude muško, imena koja se meni sviđaju su Marino, Arian, Noa i Neo. A za curicu imam dosta imena koja su mi super tako da će odluka biti teška🤭 meni je dečko prepustio izbor imena, naravno da će i on sudjelovat, ali neće se protiviti ako se meni neko baš baš sviđa, a njemu nije ništa posebno. Rekao je s obzirom koliko se mi žene mučimo u trudnoći da mi sve prepušta na izbor🤣 (ponukan silnim ostancima u bolnici zbog povraćanja, stalnih mučnina, dizanja noću, žgaravice i slično..🤭)
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Meni je Niko baš lijepo ime. Sviđa mi se i Luka, makar moj dragi nije za Luku. Ako bude curica, odabrali smo Nika, makar mi sve više po glavi zvoni Nikol 🥰
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Meni je Niko baš lijepo ime. Sviđa mi se i Luka, makar moj dragi nije za Luku. Ako bude curica, odabrali smo Nika, makar mi sve više po glavi zvoni Nikol 🥰
Hehe Nika mi je favorit za curicu 🥰, nijedno drugo mi nije sjelo
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Cure, dal ima koja od vas nizu vrijednost TSH?
Meni je 0.17, a normalno je od 0.35-4.94
url=https://lilypie.com]
I moja je curica Nika ❤
Predivno ima sa predivnim znacenjem.
Sada ću se za odabir druge bebe bolje pripremiti u slucaju oba spola, jer više volim kada je ime neobično i kad nije bas često 😊
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Prijatelji imaju dječaka i zove se Niko. Nikada nisam čula da ga netko zeza zbog imena. 🙂
Naš će biti Fabijan, a ako je uzv slučajno pogriješio imamo ime i za curicu.
O porodu isto tako ne razmišljam previše još uvijek. Čula sam svakakvih priča, ali kao što pišete svaka je trudnoća i svaki porod drugačiji pa ne vrijedi puno ni slušati tuđe priče. Nekako mislim ako tolike žene prežive valjda ću i ja, najbitnije je da je na kraju dve dobro. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav drage moje, evo ja nekako guram na poslu, jedva cekam 15h da mogu kuci 😊 veselim se sljedecem tjednu jer bi mi trebao biti zadnji na poslu, nakon toga GO pa komplikacije i porodiljni sljedece tri god 🥰 ..svaki dan razmisljam o mogucnosti spontanog i to me najvise ubija 😥 ..a sta se tice poroda ni tu ne znam sta bi rekla, prosla sam dva poroda, totalno drugacija jedan od drugoga, oba prirodna tako da se nekad uhvatim kako razmisljam da bi mozda na carski, a mozda bi epiduralnu, svako malo nesto drugo 🤦🏻♀️ ma samo da prođe trudnoca kako treba, da izguram iza psiholoskog 12tt pa cu moc normalno razmisljat😊 ..sta vi mislite o epiduralnoj, je li neka od vas vec koristila?
Sortiraj odgovore
Najstariji