Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Ožujak 2021. 07:54

Jutro trudnice 
    Iza mene je jos jedan vikend lezanja, povracanja a od jucer i glavobolje. 
    Nadam se da ste vi svoj ljepše provele 
    Ane_Ši, Anaid, Leonoah cestitam na uspjesnim pregledima ❤️
    Ane_Ši, Leonoah divne su vam bebice ❤️
    Rita i Ljesnjak cestitke na curicama 🥰
    Veky moj tsh je sad bio 0.07. Inace nikad problema s tim. Gin nije dizao frku, kaze da cemo popratit
    Kinderica i Cvjetak dobro dosle ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lela🍀
    29. Ožujak 2021. 08:08

Hej cure, ja nemam jos neke jake mucnine pa neznam kolko.je to normalno povratim kao neku kiselinu ujutro i bude mi onda ostatak dana super i tak vecinom samo ujutro jednom i to je to malo me brine ali moram se strpit do 20.4 i pregleda😅

🤰🍀 👶 🌸

• buhtlica34
    29. Ožujak 2021. 08:11

Jutro cure, konačno je došao dan pregleda, wuhuuuu :D :D

ja prošli tjedan nisam išla na posao, bila sam užasno loše, nisam se mogla iz kreveta ustati... danas je već puno bolje, na poslu sam, nadam se da će i ostati ovako...
    ughlavnom, moj je pregled poslijepodne, pa se javim kad sve prođe :D

Sanjarka88
    29. Ožujak 2021. 08:18

Pokloncic13, SweetDream, Buhtlica23, Lyra, CarpeDiem sretno cure! 🍀🍀🍀🍀🍀

Hera✨
    29. Ožujak 2021. 08:20

Dobro jutro trudnice, kako ste 🥰
    Cvjetak dobrodosla!
    Lejla ja nisam uocpe povracala, nit mi je narocito muka bilo, a sve je ok s bebicom. To je vrlo individualno i ovisi o tome kako ti tijelo trenutno podnosi hormone. Nije povracanje garancija uspjesne trudnoce. Uzivaj dok se dobro osjecas😄
    Ja sam se danas vratila na posao nakon 10 dana bolovanje i mogu rec da mi nije falilo 😂 nije mi se vise ni lezalo doma u komi, ali bas bi bilo lijepo biti zdrav i ne morat na posao 😅.  Jucer sam nakon dugo vremena napokon mogla u setnju i bome tih 2h hodanja me ubilo. Ali veselim se polako pocet vjezbat i vracat u formu. Smijemo i odnose sad imat, al me strah nekako haha. Ne da cu bebi nastetit nego da ce me bolit ili nesto. Vec sam zaboravila kako je to nakon 2 mjeseca🤦🏽‍♀️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Sarita_00
    29. Ožujak 2021. 08:33

Jutro svima! 
    Dočekala sam i ja nenadano svoj plusić ❤️ Tako da smo mi tek na samom početku 😊 
    Veselim se druženju s vama! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sanjarka88
    29. Ožujak 2021. 08:40

Sarita_00

Jutro svima!
    Dočekala sam i ja nenadano svoj plusić ❤️ Tako da smo mi tek na samom početku 😊
    Veselim se druženju s vama! 😘😘

Aaaaaaa 
    Pa cestitam ❤️❤️❤️❤️

29. Ožujak 2021. 08:53

Sanjarka88 🌸

Pokloncic13, SweetDream, Buhtlica23, Lyra, CarpeDiem sretno cure! 🍀🍀🍀🍀🍀

Hvala, ja imam pregled u 15;00, nemogu dočekati. I danas ću znatii termin i akk Bog da čuuti ❤️ 🙏

Endzrue
    29. Ožujak 2021. 09:23

Što poroda tiče. Meni pukao vodenjak 10 dana prije termina u 5 popodne u 7 došla u bolnicu 2 prsta otvorena. U 9 bila 4, u 10 mi dali drip, u 12 i 20 rodila. Potpisala bi opet tako. Al ako može bez dripa, da dočekam svoje trudove. Epiduralnu nisam ni mislila a nebi je ni sad uzimala. Vidjet ćemo kako će bit drugi put

Mateja32
    29. Ožujak 2021. 09:23

Jutro,, sretno cure na pregledu 🥰

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.