Jutro trudnice
Iza mene je jos jedan vikend lezanja, povracanja a od jucer i glavobolje.
Nadam se da ste vi svoj ljepše provele
Ane_Ši, Anaid, Leonoah cestitam na uspjesnim pregledima ❤️
Ane_Ši, Leonoah divne su vam bebice ❤️
Rita i Ljesnjak cestitke na curicama 🥰
Veky moj tsh je sad bio 0.07. Inace nikad problema s tim. Gin nije dizao frku, kaze da cemo popratit
Kinderica i Cvjetak dobro dosle ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej cure, ja nemam jos neke jake mucnine pa neznam kolko.je to normalno povratim kao neku kiselinu ujutro i bude mi onda ostatak dana super i tak vecinom samo ujutro jednom i to je to malo me brine ali moram se strpit do 20.4 i pregleda😅
🤰🍀 👶 🌸
Jutro cure, konačno je došao dan pregleda, wuhuuuu :D :D
ja prošli tjedan nisam išla na posao, bila sam užasno loše, nisam se mogla iz kreveta ustati... danas je već puno bolje, na poslu sam, nadam se da će i ostati ovako...
ughlavnom, moj je pregled poslijepodne, pa se javim kad sve prođe :D
Pokloncic13, SweetDream, Buhtlica23, Lyra, CarpeDiem sretno cure! 🍀🍀🍀🍀🍀
Dobro jutro trudnice, kako ste 🥰
Cvjetak dobrodosla!
Lejla ja nisam uocpe povracala, nit mi je narocito muka bilo, a sve je ok s bebicom. To je vrlo individualno i ovisi o tome kako ti tijelo trenutno podnosi hormone. Nije povracanje garancija uspjesne trudnoce. Uzivaj dok se dobro osjecas😄
Ja sam se danas vratila na posao nakon 10 dana bolovanje i mogu rec da mi nije falilo 😂 nije mi se vise ni lezalo doma u komi, ali bas bi bilo lijepo biti zdrav i ne morat na posao 😅. Jucer sam nakon dugo vremena napokon mogla u setnju i bome tih 2h hodanja me ubilo. Ali veselim se polako pocet vjezbat i vracat u formu. Smijemo i odnose sad imat, al me strah nekako haha. Ne da cu bebi nastetit nego da ce me bolit ili nesto. Vec sam zaboravila kako je to nakon 2 mjeseca🤦🏽♀️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jutro svima!
Dočekala sam i ja nenadano svoj plusić ❤️ Tako da smo mi tek na samom početku 😊
Veselim se druženju s vama! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro svima!
Dočekala sam i ja nenadano svoj plusić ❤️ Tako da smo mi tek na samom početku 😊
Veselim se druženju s vama! 😘😘
Aaaaaaa
Pa cestitam ❤️❤️❤️❤️
Pokloncic13, SweetDream, Buhtlica23, Lyra, CarpeDiem sretno cure! 🍀🍀🍀🍀🍀
Hvala, ja imam pregled u 15;00, nemogu dočekati. I danas ću znatii termin i akk Bog da čuuti ❤️ 🙏
Što poroda tiče. Meni pukao vodenjak 10 dana prije termina u 5 popodne u 7 došla u bolnicu 2 prsta otvorena. U 9 bila 4, u 10 mi dali drip, u 12 i 20 rodila. Potpisala bi opet tako. Al ako može bez dripa, da dočekam svoje trudove. Epiduralnu nisam ni mislila a nebi je ni sad uzimala. Vidjet ćemo kako će bit drugi put
Jutro,, sretno cure na pregledu 🥰
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji