Hvala cure 🥰 sto se tice glavobolja probat cu s kavom ovih dana mozda sta pomogne sprijeciti. Sto se tice mucnina ja sam ih imala do 10. tjedna negdje i onda sam izbacila (ne u potpunosti, ali sam jako smanjila) mlijecno, voce (jela sam jedino kisele zelene jabuke) i sokove. Ako sam primijetila da mi jos nesto ne bi sjedalo i to sam izbjegavala. I onda su mucnine prestale. Sada (u 13. sam tjednu) znam pojesti sve sto sam izbjegavala, ali pazim kako mi sjeda na zeludac i pokusavam balansirati ☺️
Jutro curkice evo nas s prvog uzv,uspješnog 😇🙏
Tko će mi reci kaj se tu vidi,di dođe posteljica? 🙊
Ostale moje terminuse,sretno danas na pregledima..
Na idućem ću raditi Panoramu,kasnije moram javiti točan dan za taj pregled..
Cestitam! 🥰
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Joj mene su dokusurale te mučnine prošli tjedan. uopće nisam povraćala, ali bilo mi je toliko loše da sam se jedva do wca mogla dići. a što se hrane tiče, to doslovno svaki dan otktivam što mogu jesti. jedan da mi je ok juha, sutra mi se gadi, ali su mi ok krekeri, pa mi se prekosutra oni gade i tako dalje.. baš sam hrpu hrane prevrtila, izludila sam sama sebe više. trenutno jedem običnu rižu, bez ičeg, ok mi je. slatkiše ne mogu smisliti. ne mogu frižider otvoriti jer mi se smuči, ma koma teška.
Ima li tko osim mene da ne moze nista jest?
Osim stapica, krekera?
Meni se cini da vi svi vide manje jedete, unatoč mucnini? Kako??
Meni cim stavim nesto u usta grlo i zeludac se stisnu
Ima li tko takav problem?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curkice evo nas s prvog uzv,uspješnog 😇🙏
Tko će mi reci kaj se tu vidi,di dođe posteljica? 🙊
Ostale moje terminuse,sretno danas na pregledima..
Na idućem ću raditi Panoramu,kasnije moram javiti točan dan za taj pregled..
❤️
Ja takodjer imam super iskustvo s poroda i molim boga da opet bude takav porod, da se razumijemo bila sam sva preplasena s obzirom da sam prvorotka, mlada 20 godina sam imala tad i nije mi bilo svejedno, ali ja sam jako puno setala isla posvuda iako sam imala rizicnu trudnocu nisam se smirila... dok nisam osla na zadnji ultrazvuk sa 35 tjedana kod svoje ginekologice kad mi je rekla da sam otvorena 3 prsta e tad sam se morala smirit i stat malo da izguram jos tih 4 tjedna.. i uspjela sam u 10 navecer mi pukao vodenjak nisam imala nikakve bolove osla na hitnu te su me hitno za radjaonu poslali jer sam bila 9 prstiju otvorena a nisam jos nista osjetila niti jedan trud i onda me kroz sat spicili trudovi i rodila kroz pola sata.. sad neki kazu pomoglo je sto sam se tolko kretala ali opet dovela sam i tako malo u rizik i sebe i bebu.. ali sta je tu sve je dobro proslo🤞🍀
🤰🍀 👶 🌸
Osim stapica, krekera?
Nisam ni ja bas mogla. Samo slance. Jedino sto sam rucala tih dana je bila pecena piletina i zelena salata, zacinjena octom jer mi je kiselo smirivalo zeludac. Ali to bi bilo par zalogaja, na silu samo da nesto pojedem. Nekad bih i povratila direkt nakon obroka, ali generalno u mjesec i pol tih bas jakih mucnina, povracala sam 5, 6 puta, vecinom bih se samo grcila iznad wc skoljke, a nista nije izlazilo 😅 Ali je cijeli dan bila prisutna grozna mucnina i nisam mogla nista.
Meni nisu prosle s 12 tjedana, ali su se smirile dosta u odnosu na ovo opisano pa je vec to puno znacilo.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ok sad mi je lakse
Malo sam se zabrinula sta mi tijelo tako reagira ako nesto stavim u usta....
Nesto pojest mi dođe kao mucenje
Sta se povracanja tice, sad povracam vec sigurno 2ipo tjedna svaki dan ali samo par puta to bilo ono brutalno riganje
Ovo drugo je malo pljuvacke, kiseline i puno naprezanja 🙄
I meni je u prosloj t bilo povremeno do 16tt
Ali to uopce ne brojim kao problem s obzirom na ono sta je bilo 12tt
Pa nekako se nadam istom scenariju kad vec nije mogao biti bolji
Osim stapica, krekera?
Jedem par istih stvari. Pekaru, tost sa maslacem, krem juhe, ribu, krumpir, kuhanu mrkvu, voca jako puno, matovilac mi pase, njoke prazne i dvopek, stapice i tako to. Meso nisam jela vec mjesec i pol dana na sam pogled na njega uzas.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji